Poslao sam liku mail da pitam da li je stvarno kingston (ne kingstonE, ko sto vecina pise) i da li je taj kapacitet i rekao je da jeste. Isto sam pitao za neki sony gde pise 500gb, i taj lik mi je rekao da nije 500gb. Vec sam narucio neku stvarcicu od 6 dolara sa free shipping da proverim da li ce da stigne. A ovo ne znam da li da rizikujem. Ako je tako, ovde po 60 evra ima da ide kao alva.
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
:: ako bi bilo istin :: :: http://www.dhgate.com/new-dt310-256gb-usb-2-0-flash-memory-stick/r-ff8080812c96ca52012c989ced8d7757.htm :: :: Poslao sam liku mail da pitam da li je stvarno kingston (ne kingstonE, ko sto vecina pise) i da li je taj kapacitet i rekao je da jeste. Isto sam pitao za neki sony gde pise 500gb, i taj lik mi je rekao da nije 500gb. Vec sam narucio neku stvarcicu od 6 dolara sa free shipping da proverim da li ce da stigne. A ovo ne znam da li da rizikujem. Ako je tako, ovde po 60 evra ima da ide kao alva. :: :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
Ne mozes da mu posaljes zato sto su zdruzenom akcijom Pay-a i
26.12.2010. 19:18
status: user broj poruka: 11012
Kingston-a neutralisani. 100% Kinezi, najveci prevaranti svih vremena... - - - - - - - Vec desetak godina radim kablove (interconnect) za coveka koji ih (krajnje posteno i legalno) prodaje preko E-bay-a. Kada bih ovde ispricao ono sto sam saznao o valjatorskim shemama koje se tu praktikuju, mislilii bi ste da vas vise zajebavam nego kada pljujem po AMD-u...
Re: Ne mozes da mu posaljes zato sto su zdruzenom akcijom Pay-a i
26.12.2010. 19:28
status: user broj poruka: 6083
E ako je to toliko, onda bolje i da ne znamo :)
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
:: Kingston-a neutralisani. 100% Kinezi, najveci prevaranti svih vremena.. :: - - - - - - :: Vec desetak godina radim kablove (interconnect) za coveka koji ih (krajnje posteno i legalno) prodaje preko E-bay-a. Kada bih ovde ispricao ono sto sam saznao o valjatorskim shemama koje se tu praktikuju, mislilii bi ste da vas vise zajebavam nego kada pljujem po AMD-u.. ::
:: :: Vec desetak godina radim kablove (interconnect) za coveka koji ih (krajnje posteno i legalno) prodaje preko E-bay-a. Kada bih ovde ispricao ono sto sam saznao o valjatorskim shemama koje se tu praktikuju, mislilii bi ste da vas vise zajebavam nego kada pljujem po AMD-u.. ::
komponente. Lazni Thorens-gramofoni, lazni cevni pojacavaci... Za nekoliko meseci, prevario je dvestotinak musterija, pokupio jedno 100k funti i izgubio se u vidu (londonske) magle... A to je sica u odnosu na laziranje u kategorijama kao `umetnine`, `nakit` itd...
Sta li bi ti poslao da si stvarno narucio? Verovatno KingstonE od 1 GB. Ili NištaonE od 0 MB.
:: Vidis ti to, mamu mu lazljivu..sad cu mu posaljem link da ga pitam sta misli o tome :: :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apoll :: :: :: http://goo.gl/DTB :: :: :: ::
Pa zar jos ima nekog ko misli da se nesto radi van Kine !? Prijatelj mi radi sa klima uredjajima,i kaze: `To ti je ogromna povrsina sa desetinama hala u kojima se rade uredjaji od `Panasonica` do xxyy!? To je tako i sa ostalom robom,Kina je uspela da ovlada visokom tehnologijom i kopira sve,ali bukvalno sve! Pogledajte IT opremu 99% robe potice iz Kine,ili nekih plovecih `bescarinskih zona`!? To je organizovani drzavni kriminal,i jedan od glavnih razloga zasto Evropa,Amerika... i ostali `mali` igraci pucaju! Lepo je kupiti jeftinu robu,ali nece biti novca ni za to jer se kapital seli na istok! To je to !
Pazite se i `navlakushe`. Naime postoje i primeri da u prvoj narudzbini, koja je probna, prodavac (prrevarant) isporuchi ispravnu robu kako bi `navukao` kupca na vecu narudzbinu.
To se zove piramidalna šema, prva trojica dobiju a ostali dobiju u du*e....
Ali, mali flešić od 250Gb!!! Kako veseo optimista neko mora biti da na to kljokne! A ssd-i se jadni, muče, da postignu taj kapacitet - a uz kolike dimenzije? No, logika prevara je vazda ista: ponuditi škrtom imaocu nešto čemu ne može da odoli čak i kada mu sva zvona zvone na uzbunu da se radi o prevari, toliko povoljno mu nešto ponuditi, da jednostavno `izračuna` da mu se rizik isplati. Pazi, pogledao sam i taj `sajt`, baš je profi urađen... ali, šta je odmah sumnjivo nakon nepostojećih kapaciteta uz neverovatne cene - rečenice da sa dostavom `nema problema`, ni sa plaćanjem, također, i još izlistao Serbistan! Hahahaha, pa to nema ni u Papua Nova Gvineji i gde još. S nama ne poslujemo ni mi sami, osim kada moramo, ali i onda ne elektronski. Da je neki serbistanac pravio ovu `šemu`, onda bi fleš bio od 8GB a cena bi bila deset dinara manja od one u prodavnici - a autor bi sve mislio: `pa malo li je kume? šta bi ti hteo, da još i peva? uzmi ili ostavi, to ti je - - čak i kada ne bi imao ništa. ZATO nas čajneezi syebashe. Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Otkud znam sta ovi kinezi rade. Drug bio u Hkongu i kupio pre 5 godina neki mp3/4 player/cameru za neke pare sto bismo mi sigurno rekli da je prevara, pa otkud znam.. Ja cu javim ako sa ovog `sajta` stigne roba. Ako ne stigne, 6 dolara je, prezivecu. Lakse mi da budem optimista nego neverni toma, u granicama normale
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.