Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
da ti se zavrti u glavi . . .
STRANA 1 OD 1
Bush da ti se zavrti u glavi . . . 23.01.2011. 17:02 T32973

status: user
broj poruka: 268

http://spedr.com/4qz8w

pozdrav !
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
skar Re: da ti se zavrti u glavi . . . 23.01.2011. 17:52 #286736

broj poruka: 3992
ajooj,svaka mu cast ala ima muda...

::
:: http://spedr.com/4qz8
:: pozdrav !
vladarko Re: da ti se zavrti u glavi . . . 23.01.2011. 17:56 #286737

broj poruka: 4228
Zavrtelo!

Pozdrav!

Vlada

:: http://spedr.com/4qz8
:: pozdrav !
raic Ovo me podsetilo na pričicu... 23.01.2011. 18:01 #286739

broj poruka: 9006
Završio unuk školu pilotiranja pa rešio da provoza dedu malo, (ko zna, možda odapne od straha a ima fino imanje majku li mu geliptersku matoru...).
I tako ukrcaše se deda i unuk i poleteše put oblaka belih. Posle nekog vremena unuk ga zapita kako mu se sviđa i deda će: `Pa eto sine, visoko smo, sve dole sitno, malo, očekivao sam to`.
To unuku baš i ne bi pravo pa reši malo da prodrma starinu, tako da ugrabi priliku i napravi nagli zaokret pa opet upita dedu kako se drži a deda opet reče `Očekivao sam ovo`.
Unuk se na to već ljutnu malo pa podignu avion na veću visinu i krene da pikira. Kad je ispravio avion okrenu se da vidi šta deda radi a starac će opet: `I ovo sam očekivao`.
Tu unuk već prilično popizdi, zainati se da ga prestravi te prvom prilikom napravi luping iznenada, okrenu se a deda će iznenađeno: `E ovo već nisam očekivao`.

Sleteše oni tako, pomože on dedi da se iskobelja pa ga upita: `Pa dobro deda, kako to da te je samo ono poslednje iznenadilo, jesi li leteo ranije?`
I deda krene: `Vidiš unuče, kad si napravio onaj zaokret ja sam se upišao, što sam i očekivao. Kad si krenuo da pikiraš ja sam se usrao - što sam takođe očekivao. Ali da ćeš sve to da mi sipaš za vrat - to već nisam.`

Always carry a flask of whiskey in case of snakebite.
Furthermore, always carry a small snake.

gilopile Re: Ovo me podsetilo na pričicu... 23.01.2011. 18:05 #286740

broj poruka: 9459

Alal vera!

(c) 1982 Sinclair research Ltd

:: Završio unuk školu pilotiranja pa rešio da provoza dedu malo, (ko zna, možda odapne od straha a ima fino imanje majku li mu geliptersku matoru...)
:: I tako ukrcaše se deda i unuk i poleteše put oblaka belih. Posle nekog vremena unuk ga zapita kako mu se sviđa i deda će: `Pa eto sine, visoko smo, sve dole sitno, malo, očekivao sam to`
:: To unuku baš i ne bi pravo pa reši malo da prodrma starinu, tako da ugrabi priliku i napravi nagli zaokret pa opet upita dedu kako se drži a deda opet reče `Očekivao sam ovo`
:: Unuk se na to već ljutnu malo pa podignu avion na veću visinu i krene da pikira. Kad je ispravio avion okrenu se da vidi šta deda radi a starac će opet: `I ovo sam očekivao`
:: Tu unuk već prilično popizdi, zainati se da ga prestravi te prvom prilikom napravi luping iznenada, okrenu se a deda će iznenađeno: `E ovo već nisam očekivao`
:: Sleteše oni tako, pomože on dedi da se iskobelja pa ga upita: `Pa dobro deda, kako to da te je samo ono poslednje iznenadilo, jesi li leteo ranije?
:: I deda krene: `Vidiš unuče, kad si napravio onaj zaokret ja sam se upišao, što sam i očekivao. Kad si krenuo da pikiraš ja sam se usrao - što sam takođe očekivao. Ali da ćeš sve to da mi sipaš za vrat - to već nisam.
:: Always carry a flask of whiskey in case of snakebite
:: Furthermore, always carry a small snake.

silja1987 Re: 23.01.2011. 23:07 #286855

broj poruka: 220
E Raicu do jaja.Iskrivio sam se od smejanja!!!

raic Re: Re: 24.01.2011. 00:03 #286899

broj poruka: 9006
I ja sam kad sam prvi put čuo.

Always carry a flask of whiskey in case of snakebite.
Furthermore, always carry a small snake.

:: E Raicu do jaja.Iskrivio sam se od smejanja!!
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs