Uglavnom krenem da skidam ko veli daj šta daš i negde na 10% torrenta nađem 1link MU i gledam za 10 minuta. _________________ In The Living Years...
:: E bas sam danas dva puta overavao sajt i rek`o ma polako, Bax ce da okacio cim izadje :: :: Ja kao i uvek cekam jos koji sat za HD, mada znajuci kojom brzinom ide sigurno ce sutra da se gleda ::
:: :: Vuče se 15 dana ko Nikola Tesla :: :: Uglavnom krenem da skidam ko veli daj šta daš i negde na 10% torrenta nađem 1link MU i gledam za 10 minuta :: ________________ :: In The Living Years... :: :: :: E bas sam danas dva puta overavao sajt i rek`o ma polako, Bax ce da okacio cim izadje :: :: :: :: Ja kao i uvek cekam jos koji sat za HD, mada znajuci kojom brzinom ide sigurno ce sutra da se gleda :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.