Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
ovo treba pogledati, svakom od nas je potrebno za primer
STRANA 1 OD 1
ramzesIII ovo treba pogledati, svakom od nas je potrebno za primer 30.01.2011. 21:46 T33202

status: user
broj poruka: 1017
Ako slucajno niste naisli na ovu vest, obavezno pogledajte i klip na kraju.

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/232480/Covek-bez-ruku-i-nogu-odrzao-predavanje-u-Davosu

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Snoopy- - - 30.01.2011. 22:13 #289751

broj poruka: 6083
Gledao pre oko mesec dana, porazmisli se covek dobro

LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Ap

f0rever sadsa 30.01.2011. 23:05 #289773

broj poruka: 3821

Gledao vec.

Svaka njemu cast, ali ja sam siguran da je njegov zivot tezak, i da njemu nije lako.

Ima svu moju podrsku, koja mu verovatno nista ni ne znaci, ali mislim da je i on zaboravio jednu stvar.

Svakome je njegov problem najtezi, najproblematicniji, najdramaticniji...

Drugo je sazaliti se na nekog, a drugo je gledati na svoj problem kao na nesto sto nije `toliko strasno`...

Prosto, ne ide to bas tako, svi mi to dobro znamo... Ili barem znamo? Cak mislim da i on zna. :)
Snoopy- - - 30.01.2011. 23:51 #289791

broj poruka: 6083
Crnjak je bio kad izlazi iz bazena i kaze: It`s so cold, I can`t feel my arms

LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Ap

Gare87 ja sada mozda los ispadnem 30.01.2011. 23:54 #289795

broj poruka: 4725
ali sa nekim ovako teskim ivaliditetom ne bih zeleo da zivim, i verovatno bih sve okoncao, na isti nacin ne bih mogao da izdrzim da recimo svoje dete(nekad u buducnosti) pre nego sto se rodi a ustanovi se da ima neki tezak poremecaj pustim da tako raste sa nekim problemom.
Znam da sam sad sa ovim ispao veoma los covek ali na bih to mogao da podnesem psihicki, zato ja uvek kazem jedino sto uvek najvise zelim u zivotu je `zdravlje` a onda sve ostalo.......

:((

Intel q8200 2.3GHz
Gigabyte GA-ep35-ds3l
Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MHz
WD3200AAKS
Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5
OCZ MXS-PRO 600W

imarkovic Re: ovo treba pogledati, svakom od nas je potrebno za primer 31.01.2011. 00:00 #289797

broj poruka: 19078
preterujete vise s ovakvim postovima, kakav primer ovim zelis da das, kako je to kad neko nema ruke i noge? stvarno nije u redu, mozda nekom ne prija da gleda ovakve stvari, zao nam je svima, nekom je zivot majka nekom maceha, li bre zar je potrebno sad svaki user ovog foruma da postuje po 2-3 teme u znak ne znam vec cega... ne pokusavam da ulijem negativnu energiju, zao mi je tih ljudi, ali verujem da ni oni ne uzivaju da ih neko sazaljeva...

:: Ako slucajno niste naisli na ovu vest, obavezno pogledajte i klip na kraju.
::
:: http://www.blic.rs/Vesti/Svet/232480/Covek-bez-ruku-i-nogu-odrzao-predavanje-u-Davos
Antilohije Re: Re: ovo treba pogledati, svakom od nas je potrebno za primer 31.01.2011. 04:21 #289849

broj poruka: 689

Mislim da je poenta sreca za coveka sto zivi u Australiji jer u Srbiji ne bi preziveo ni mesec dana...

:: preterujete vise s ovakvim postovima, kakav primer ovim zelis da das, kako je to kad neko nema ruke i noge? stvarno nije u redu, mozda nekom ne prija da gleda ovakve stvari, zao nam je svima, nekom je zivot majka nekom maceha, li bre zar je potrebno sad svaki user ovog foruma da postuje po 2-3 teme u znak ne znam vec cega... ne pokusavam da ulijem negativnu energiju, zao mi je tih ljudi, ali verujem da ni oni ne uzivaju da ih neko sazaljeva..
:: :: Ako slucajno niste naisli na ovu vest, obavezno pogledajte i klip na kraju.
:: ::
:: :: http://www.blic.rs/Vesti/Svet/232480/Covek-bez-ruku-i-nogu-odrzao-predavanje-u-Davos
imarkovic Re: Re: Re: ovo treba pogledati, svakom od nas je potrebno za primer 31.01.2011. 12:23 #289900

broj poruka: 19078
to si u pravu jbg.. surova tuzna istina

:: Mislim da je poenta sreca za coveka sto zivi u Australiji jer u Srbiji ne bi preziveo ni mesec dana..
:: :: preterujete vise s ovakvim postovima, kakav primer ovim zelis da das, kako je to kad neko nema ruke i noge? stvarno nije u redu, mozda nekom ne prija da gleda ovakve stvari, zao nam je svima, nekom je zivot majka nekom maceha, li bre zar je potrebno sad svaki user ovog foruma da postuje po 2-3 teme u znak ne znam vec cega... ne pokusavam da ulijem negativnu energiju, zao mi je tih ljudi, ali verujem da ni oni ne uzivaju da ih neko sazaljeva..
:: :: :: Ako slucajno niste naisli na ovu vest, obavezno pogledajte i klip na kraju.
:: :: ::
:: :: :: http://www.blic.rs/Vesti/Svet/232480/Covek-bez-ruku-i-nogu-odrzao-predavanje-u-Davos
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs