A hahahaha! Pogledajte ko vodi! Ni manje ni vise nego ZEMUNAC xD xD xD Extra je licitacija. Salu na stranu, broj je perverzija, da imam sredstva u vrednosti od 100k evra, dao bih 10 soma za broj. Kao, koji ti broj? 064- aha-123-aha-456-a..ha..cek, jel ti to mene zezas?! xD To me podseti kad drugu prisla riba, ovo ono, i trazi mu broj, i krece da joj diktira 064 444 i dobije onakvu reakciju :) (da napomenem da broj ima jos dve cetvorke, i jos dva ista broja zaredom)
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Ap
Sad sam video pocetnu cifru. Covek stavio 6 soma dinara, a onda likovi poceli da ga jebu i da stavljaju 400 miliona. Bas me zanima prava vrednost. Trebalo da otvori pravu licitaciju negde, da ljudi podizu palice, negde kod nekih pogatasa, dobio bi par soma evra
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Ap
dobio bi pare od pravih bogatasa ako ide u humanitarne svrhe kao svuda u svetu... a ovde bi dobio od bogatasa koji su pare zaradili na ovaj ili onaj nacin ali legalno sigurno ne :) :)
jer niko nije dovoljno lud da baci toliki novac na nebitnu stvar u zivotu :) :) (pa cak ni Billy i Stivy :) :) jer im se tacno j**e za broj telefona) Mozda bi da neki Abdul Al er Uh Muhamed del Nesto :) :) kome je to od prilike kinta za posle 18h :)
Pre će dati neko ko nema toliko para pa da se sa nečim pohvali a, bogataši se teško odvajaju od svog novca za ovakve stvari jer postoji i 222-333 i 10-10-10 itd...
:: Sad sam video pocetnu cifru. Covek stavio 6 soma dinara, a onda likovi poceli da ga jebu i da stavljaju 400 miliona. Bas me zanima prava vrednost. Trebalo da otvori pravu licitaciju negde, da ljudi podizu palice, negde kod nekih pogatasa, dobio bi par soma evr :: :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT A :: ::
Pocetna je bila 6 000 000 dinara iliti oko 60k jevreja, pa ti vidi. Auto ili zajebane cifre da bude protivteg sopstvenoj tuposti ,) Btw telekom nudi ovakve brojeve po specijalnom ugovoru i to nije nista neobicno..samo se posebno placa Nekome to mozda i treba...rekose u onoj temi o racunarskoj prodavnici. Doduse hotlajn pravis na 0900 pa sam biras cenu minuta i zaokruzivanje xD
Jel` tačno da one koji igraju PES zovu peško? Onako, pitam... zbog dranja.
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
:: Ma ćuti, banovao me Miša zato što sam ga drao u fudbalu. Povukao je ban nakon što sam mu poslao dva kila ljute :: :: Always carry a flask of whiskey in case of snakebite :: Furthermore, always carry a small snake. :: :: :: :: :: Raicu gde si ti,sunce ti poljubim :: ::
Po specijalnom ugovoru? Ma nemoj! To je izradio preko veze - verovatno je bio zaposlen tamo... Smrad smrdljivi...
:: :: :: Pocetna je bila 6 000 000 dinara iliti oko 60k jevreja, pa ti vidi. Auto ili zajebane cifre da bude protivteg sopstvenoj tuposti , :: Btw telekom nudi ovakve brojeve po specijalnom ugovoru i to nije nista neobicno..samo se posebno placa :: Nekome to mozda i treba...rekose u onoj temi o racunarskoj prodavnici. Doduse hotlajn pravis na 0900 pa sam biras cenu minuta i zaokruzivanje x ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.