Drugarici neko upao na nalog ovog sr*a i promenio lozinku. Kad hocu da zatrazim novu nece da mi posalje na mail. Izgleda da je i mail promenio. Da li postoji mogucnost da se vrati nalog?
Thermaltake Soprano RS 200 Seasonic S12D, 850w Super Silent Intel Q6600, Corsair H50 +2x Enermax Magma Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb Gigabyte 460 OC, Windforce
da li znas na koji mail da kontaktiram admina, poslao sam na help, i na jos jedan mail, medjutim izgleda da odgovara automat i salje me na help opcije, koje mi ne pomazu.
Thermaltake Soprano RS 200 Seasonic S12D, 850w Super Silent Intel Q6600, Corsair H50 +2x Enermax Magma Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb Gigabyte 460 OC, Windforce
Mojoj drugarici su isto to odradili... pa joj prebacili mejl sa njnog hotmail-a na neki fake gmail! Najbolje da uzme vas djumle da prijavi taj acc face-u kao fake tj provaljen (da bi ga oni obrisali) i da ona napravi drugi sa malo jacom sifrom drugim mejlom i da ne klikce koje kakve glupost po face! STA KOGA BOLI KURAC STO SE DEVOJKA UBILA KAD JOJ JE CALE PISAO PO ZIDU i slicno! :D Pozdrav, toliko od mene! .)
Na koju foru mogu da joj obrisu nalog ? Da li mozes malo da pojasnis hvala
:: Mojoj drugarici su isto to odradili... pa joj prebacili mejl sa njnog hotmail-a na neki fake gmail! Najbolje da uzme vas djumle da prijavi taj acc face-u kao fake tj provaljen (da bi ga oni obrisali) i da ona napravi drugi sa malo jacom sifrom drugim mejlom i da ne klikce koje kakve glupost po face! STA KOGA BOLI KURAC STO SE DEVOJKA UBILA KAD JOJ JE CALE PISAO PO ZIDU i slicno! :D Pozdrav, toliko od mene! . :: :: :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1514411 :: ::
u sigurnosnim podesavanjima zabrani vidljivost maila drugima...preko maila su joj upali...taj profil nek zaboravi...i svakako, ono sto je rekao lonelymax...da ne klikce na sve sto joj ponude tamo .)
drugari i ljudi koji je pozaju! Odete na profil i kao na slicici nadjes ovo http://www.dodaj.rs/?3C/13q/3bfNKyVE/capture.png stisnes Report/Block i vas brdo prijavite i napisete obrazlozenje i trebalo bi da joj obrisu taj profil!
I to sto pre dok haker nije okacio neki umazani home video na kojem se ne vdi ni ko je cupav a ko nije i pukne bruka.
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
:: drugari i ljudi koji je pozaju! Odete na profil i kao na slicici nadjes ovo http://www.dodaj.rs/?3C/13q/3bfNKyVE/capture.png stisnes Report/Block i vas brdo prijavite i napisete obrazlozenje i trebalo bi da joj obrisu taj profil ::
Jes ti stvarno geek il mi se samo cini? Kakve devojke preko facebook-a... ono sajber sit tra la la?! I oko cegabi se nervirao i da mi skinu nalog? dve slike - tri koje imam u kompu i par linkova sa youtube-a! Jedino bi me mrzelo da pravim ponovo nalog za mejl al jednom bi mi bilo dovoljno dosadno da uzmem i napravim drugi! xD
:: ok jeste,moze neka cura se nadje i to je to,a ovako kad se neshto slicno desi ,sta onda?samo bespotrebna nervoza i briga :: :: Secam se sta smo drugaru(inace velikom navijacu zvezde)poradili,kad smo mu upali i komplet preuredili nalog u crno belu kombinaciju.
Vidiš, te stvari ne bi pogodile ni tebe, ni mene, ali gomilu ljudi bi psihički opustošili, jer se ljudi neverovatno identifikuju sa tim FB-om. Hiljade i hiljade slika, klipova i čega sve nema... Svakih 15min neki klip i promena statusa...qq...
:: Jes ti stvarno geek il mi se samo cini? Kakve devojke preko facebook-a... ono sajber sit tra la la? :: I oko cegabi se nervirao i da mi skinu nalog? dve slike - tri koje imam u kompu i par linkova sa youtube-a! Jedino bi me mrzelo da pravim ponovo nalog za mejl al jednom bi mi bilo dovoljno dosadno da uzmem i napravim drugi! x :: :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1514411 :: :: :: ok jeste,moze neka cura se nadje i to je to,a ovako kad se neshto slicno desi ,sta onda?samo bespotrebna nervoza i briga :: :: :: :: Secam se sta smo drugaru(inace velikom navijacu zvezde)poradili,kad smo mu upali i komplet preuredili nalog u crno belu kombinaciju.
ali meni je bolje na pc berzi nego na fejsbuku, ovde bolje zezanje, bolje provale, kada citam neke postove nekada ne mogu da prestanem da se smejem a uz sve to uvek se nauci nesto !
mail su joj provalili jer nije napravila `sigurnosno pitanje` koje je najbitnije od svega.. a takodje na fejsu sigurnosti radi imas povezivanje sa 2 maila, i kada stavis na oba sigurnosno pitanje sanse za provaljivanje su 1:10000000000, naravno sve to sakrijes da se ne vidi, ali ljudi ne zele da se bakcu s tim opcijama i onda je sve na izvolte..
:: Drugarici neko upao na nalog ovog sr*a i promenio lozinku :: Kad hocu da zatrazim novu nece da mi posalje na mail. Izgleda da je i mail promenio :: Da li postoji mogucnost da se vrati nalog :: :: :: Thermaltake Soprano RS 200 :: Seasonic S12D, 850w Super Silent :: Intel Q6600, Corsair H50 +2x Enermax Magma :: Asus P5QL- :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mh :: WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb :: Gigabyte 460 OC, Windforce
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.