Deluje ovo ok, kupovao sam ja neke elektronske komponente izaslo 50% skuplje nego od originalne cene. Ali te stvari `nepostoje u Evropi` , sad racunah prozivod 90$ tezak oko 1.2Kg izadje sve skupa 140$ nije lose.
Re: Hvala ti na ovom obavestenju. Nadam se da je ovo pocetak...
19.02.2011. 12:31
status: user broj poruka: 412
Nema na cemu. I ja sam jutros slucajno nabasao na ovo na FB. Ima zanimljivih stvari,. Pa reko da pitam da li je sigurnije. A placanje je, pretpostavljam, preko visa internet kartice? Ako je tako, isprobacu ovih dana, pa cu javiti rezultate. Za sve sto niste mogli recite da niste hteli.
:: kraja monopolisticke vladavine kojekakvih veletrgovaca i samoproglasenih ekskluzivnih zastupnika pojedinih svetskih proizvodjaca.. :: ::
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9, Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: A da nam ga malo izedeš, i ti i tvoje kokošarenje :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: ja kupujem preko http://www.yu4you.com/ i odlicni su. probaj :: :: :: :: :: ::
Hmm, Macbook Pro 17 sa i7 izadje 1900 evra. Opet 450 evra jeftinije nego kod domaćih preprodavaca, ali 200 evra skuplje nego da mi donese neko lično... __________________ Scourge of PCBerza
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.