I ja bi voleo da poskidam malo starije epizode bar 2009 i 2010 gde to ima da na jednom mest ili n dva da netrazim svaku sezonu ponaosob hvala jos jednom
Kako misliš od kad počinju ? Datum ? Kad se završi serijal nikad javnost tačno ne zna, zato redovno pratim https://www.finalgear.com.
Imaš linkove ka svim epizodama ovde. Torrent epizode izlazi u proseku 30-60 minuta posle emitovanja.
Prva epizoda je je idiotski nazvana Top.Gear.16x01.The.Three.Wise.Men.Christmas.(Middle East Special) i to je bio specijal ali po meni prva epizoda je: January 23rd, 2011.
:: Od kad pocinju ove sezone?Od koje episode moze da se skida?Voleo bih da poskidam sve u MKV-u ako je moguce ali nije obavezno :: ::
Mislim od kad moze uopste da se skida sa finalgear.Znaci da krenem od najstarije moguce serije .Zato sam pitao koja je prva?Znaci prva iz prve sezone koja je dostupna za skidanje.Ranije sam skidao ovaj serijal sa rslog-a ,moze i sad isto .. Zato me interesuje da znam od kog serijala je omoguceno skidanje pa da trazim. Voleo bih bas da napravim kolekciju jer je ovo zaista fantasticno.. Cuveni Jeremy Clarkson i njegov britanski humor :)
:: :: Kako misliš od kad počinju ? Datum ? :: Kad se završi serijal nikad javnost tačno ne zna, zato redovno pratim https://www.finalgear.com :: :: Imaš linkove ka svim epizodama ovde :: Torrent epizode izlazi u proseku 30-60 minuta posle emitovanja :: :: Prva epizoda je je idiotski nazvana Top.Gear.16x01.The.Three.Wise.Men.Christmas.(Middle East Special) i to je bio specijal ali po meni prva epizoda je: January 23rd, 2011 :: :: :: Od kad pocinju ove sezone?Od koje episode moze da se skida?Voleo bih da poskidam sve u MKV-u ako je moguce ali nije obavezno :: :: :: ::
Torrent najnovije epizode (SD), 30 min do 60 min posle emitovanja a par sati posle i 720p rip. 1080i u toku nedelje. Znači sve što tamo vidiš je torrent download i svi su dostupni.
Odaklećeš da kreneš, svejedno, ako te zanima kako je sve ot izgledalo 20. oktobra 2002. kad je emitovanja prva epizoda, onda skidaj od prvog serijala.
:: Mislim od kad moze uopste da se skida sa finalgear.Znaci da krenem od najstarije moguce serije .Zato sam pitao koja je prva?Znaci prva iz prve sezone koja je dostupna za skidanje.Ranije sam skidao ovaj serijal sa rslog-a ,moze i sad isto . :: Zato me interesuje da znam od kog serijala je omoguceno skidanje pa da trazim :: Voleo bih bas da napravim kolekciju jer je ovo zaista fantasticno. :: Cuveni Jeremy Clarkson i njegov britanski humor :
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.