e jes `vala,zabole ih bas za klub.Ne bi bilo prvi put u Srbiji.Ali ne sekiraj se,ja to onako,extra izgleda i cestitke za ideju,a 2012 i za realizaciju,nadam se. http://spedr.com/3ilnz
:: ne bi smeli to da urade ni slucajno!! pogotovo sto je 2012 proslava stogodisnjice klub :: :: :: NEMA PARA ZA STADION,SAMO ZA SUPERMARKET :: :: ::
Da, ali poslednjih dana decembra, tako da ima da se guli cele godine. Inace, nasli su da su majanci pogresno izracunali da je 2012, stoga moramo pronaci drugu zanimaciju za docek 2013..
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
:: ionako je 2012. Judgment day.... :: Fiat iustitia, et pereat mundus :: :: ::
I prekoputa otvoris staklorezacku radnju i svakog ponedeljka posle nekog derbija se razglavis od para
Mislim da nije realno da se tako nesto napravi, koliko je meni poznato ne postoji ni projekat za tako nesto, samo idejno resenje. Devize devize bonda elema
vec su poceli radovi. iskopali su izmedju deset i petnaest metara u dubinu, tako da ce mercator sigurno da se izgradi. jedino da sacekamo i vidimo oce li biti mesta i za stadion :)
:: I prekoputa otvoris staklorezacku radnju i svakog ponedeljka posle nekog derbija se razglavis od par :: :: Mislim da nije realno da se tako nesto napravi, koliko je meni poznato ne postoji ni projekat za tako nesto, samo idejno resenje :: Devize devize bonda elem :: ::
:: I prekoputa otvoris staklorezacku radnju i svakog ponedeljka posle nekog derbija se razglavis od par :: :: Mislim da nije realno da se tako nesto napravi, koliko je meni poznato ne postoji ni projekat za tako nesto, samo idejno resenje :: Devize devize bonda elem :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.