Bolesno dobar auto. Jedini ferarari koji mi se bas svidja. Podseca na BMW serije 1 :)
S1000RR
:: :: Pa ako naručiš F1 menjač, treba ti samo jedna noga za kočnicu i gas :: :: :: Cak i nakon prodaje organa ostaje pitanje kako dohvatiti papucice odnosno pedale za gas, kvacilo i kocnicu :DDDD :: :: :: ::
Bas mi se ne svidja, podseca na panameru koje mi se tek ne svidja, ceo trip `deda sam i vlasnik kompanije i moram ozbiljno da delujem, a voleo bih da vozim ono sto nisam mogao kao klinac` mi je nelogican, da ne kazem rtd i proizvodjace tera da prave nakaradne automobile. Moje skromno misljenje jer mi ovakav dizajn nije oku drag.
lici ti na panameru sto ti se ne svidja samo cu reci LOL panamera san snova auto! vrhunski kakav je Porsche nemas ti blage cuo sam ja dosta pacijenata kojima se ne svidjaju super automobili mislim smesno! koji su to ukusi sta je to katastrofa kao da mi kazes ne svidja mi se Milka cokolada ma lol Zna se gde je sta na lestvici a tebi moze samo da se ne svidja i nista vise nikada nisi video panameru uzivo a da ne pricam o voznji tako da nemoj da kakis na pc berzi jer nemas pojma o zivotu, ovo me je posebno pogodilo posto sam Porsche fan! Bas me interesuje koji automobil ti vozis i sta je tvoj ukus?
P.s. New Ferrari Dosta lici na Alfa Romeo 8C Spider
Spreda ko 458 Italia a telo i dupe ko 8C Spider Zanimljivo..
:: Bas mi se ne svidja, podseca na panameru koje mi se tek ne svidja, ceo trip `deda sam i vlasnik kompanije i moram ozbiljno da delujem, a voleo bih da vozim ono sto nisam mogao kao klinac` mi je nelogican, da ne kazem rtd i proizvodjace tera da prave nakaradne automobile. Moje skromno misljenje jer mi ovakav dizajn nije oku drag. :: :: i5 750 : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : gainward gts250 512mb :: samsung f3 500gb : creative audigy : corsair tx650 : xigmatek asgard : samsung 931bw :: ::
Re: Re: Ferrari FF, 612 Scaglietti odlazi u penziju
06.03.2011. 02:55
status: user broj poruka: 1624
E sta ti je sudbina....
Pa realno za ono izmicanje na svetskom prventvu,VIdica, i katastrofalnog igranja za reprezentaciju, donosi tom igracu SVAKE NEDELJE JEDAN OVAKAV AUTO... ZA dzabe... naravno igrajuci za tudju zemlju,za njih vredi igrati,za svoju zemlju malo morgen...
ELEm... Nikad necu shvatiti,umesto da svaki dan ides u skolu,batalis to,treniras fudbal ko lud,i jednog dana,zarajdujes milione...
Dok neki tamo buduci TESLA,trune u domacoj firmi... Dok one budale u skupstini se zezaju...
A SVEDOCI PRODAJE ORGANA NA KOSOVU BIVAJU POBIJENI...
Al nebih da rusim temu ovim.. :-D eto lova je svuda osim u pametnim stvarima i za budale koji imaju para da kupe ovakav auto,a mi mozemo samo da mastamo...
Usput sta bih ja sa ovakvim kolima,stvarno,samo bi se sekirao svaki dan sa njima.
Da ih dobijem,odma bi ih prodao...Zamisli jbt,stanes na ulici,pa samo bi mislio dal je jos tu gde sam ga i ostavio,da ga nije neko ocesao,povadio delove...itd...
Velika je investicija i obaveza,i odgovornost...Imati takav auto...
AL da mi je jedan F40... :-D barem da ga drzim u stanu...
:: :: Da prodaju svi korisnici PC Berze sve zive organe nebi mogli gumu da kupe za taj auto :: :: :: :: :: Ne znam koji smajlić da upotrebim ili .. :: :: :: :: Obožavam 612, ali FF takođe tera na razmišljanje o prodaji organa.... :: :: :: :: http://www.ferrari.com/English/GT_Sport%20Cars/FF/Pages/Home-FF.aspx
:: :: Taj koji vozi tog dvoseda pored njega ima jos 10 automobila i dzipa i sve zivo :: :: Ne znam koja je njihova politika da li ce ostati na dvosedima ili ce da prave dzipove i sedane
Brate taj koji vozi ta kola ima vilu i park ogroman da mora do kapije da vozi 5 minuta, i izlazi na takva mesta gde dolaze takvi sa tim automobilima i tu su parkinzi obezbedjeni sve full to su kola da se vidis pokazes status u drustvu nece takav da ide medju obicne smrtnike to su sve biznismeni ljudi koji imaju jake firme, banke, najplaceniji sportisti, glumci, pevaci... na zalost ima i dosta klosara koji voze ne ferrari ali auto o kojem mi posteni u Srbiji mozemo da sanjamo seljacine svakodnevno ih vidjam kako cackaju nosine svinjaste jedan prst mu u nosu a drugi u dupetu parkira se gde mu dune misli da je jos uvek u svom selu i da vozi traktor nakrao se zavrno i ostetio hiljade ljudi da bi se dokopao tog automobila ko zna koje su to kombinacije! Iskreno za Srbiju usranu je YUGO i nista vise cak i za Yuga nemas dovoljno para da mu placas benzin posto trosi ko BMW a kvari se non stop sto se tice kazni Policija je tu samo da otima novac sirotinji dok ove as malo boljim kolima ne vide kada prodju sa 150kmh kroz crveno, a mene kad zaustavi vadi mi kartoncice da izvlacim a na svakom ispod pise cifra koliko treba da mu platim, Kazne evropske, plate Africke, Standard Etiopija! Ako te zanima gde ide novac pandurima a ako ti napisu kaznu onda politicarima lopovima! Ima dosta narko dilera koji voze te dzipove po 100 000e a niko ih ne dira a mala deca znaju cime se oni bave i sta rade i to javno na ulici u sred bela dana, al jbg nego odozgo je naredio tj. postavio njega dao mu ta kola i mora da namiri trziste!
Zasto GTS? najbolje Porsche Cayenne Turbo S 2011 ili neki TechArt :) ma bolest samo se nervira covek! da imam taj auto drzao bi ga pod staklenim zvonom Realno gde da vozis ta kola? ove smrdljive ulice, putevi, prljavstina, treba da parkiras negde babetine sa onim torbama da prolaze da se cesu o njega da grebu kurta i murta slepci neki, taj porsche trazi gas a ne ove pacove kako se vuku po putu i guzve 50 da ga vozis a ti sa yugom si cas posla na 50kmh a kamoli sa normalnim kolima a da ne pricamo o porscheu .. gluposti ! treba da se pokrene proizvodnja trabanta, tristaca ova nova kola kako ubrzavaju i koce to sa 200 pustis volan i staje za par sekundi.. nego neko hoce da se obogati, ovi pederi iz parking servira haraju gradom ko turci po sarajevu picka im materina dembili maloumni to sve retardirani likovi tamo rade! Sve zivo izmisljaju nove tablice, koje cemo morati da menjamo uskoro , nove saobracajne, nije valjala slovenacka prva pomoc sad mora od usrane galenike cak i ako kupis novog Mercedesa ni to ne vazi nego moras od Galenike haha jeeebote
:: Eh,ultimativni gradski auto,je po meni,Cayene GTS,ili MAgnum GTS... .-D pogotovo za nasu divnu Srbiju, sa njenim kvalitetnim putevima.. :: :: Bitno da su KAZNE za vozace ASTRONOMSKE...PARDON EVROPSKE. plate Kubanske, a sve te kazne,i novac,idu u dzepove.. :: :: bas me zanima gde ide taj novac od kazni... :: :: :: :: :: asus p7p55d-e & intel i7 860 @3,8Ghz/Gigabyte gtx460 1gbOC/2x2gb geil 1600mhz cl9/1Tb wd green,500Gb seagate/Raptor 74gb/CM 690,cm rs620w/ yamaha A-1000 & WHARFEDALE DIAMOND 9.3.SAMSUNG F238 :: :: :: :: :: Taj koji vozi tog dvoseda pored njega ima jos 10 automobila i dzipa i sve zivo :: :: :: :: Ne znam koja je njihova politika da li ce ostati na dvosedima ili ce da prave dzipove i sedane
ElitePro, ipak spadas u grupu onih koji bi auto drzali pod staklenim zvonom ali bi ga ipak vozili 200 na sat po putu... Zanimljivo...
Panamera je automobil kojeg bi se na mestu Porsea odrekao, bedam pokusaj pravljenja limuzine za trke i ekskluzivu. Limuzine tipa Mercedesa S klase AMG, Maseratija Kvatroporte (fantastican automobil), Porse terba jos da studira da bi napravio nesto sto bi bilo podjednako popularno. Vidim da se skoro umesao u to i Aston Martin Rapid, RR a tu su provereni jos i AUDI, BMW i Jaguar. Zna se sta je Porse i toga su trebali da se drze.
Ono novo FF cudo mi se svidja iz razloga povratka na 2+2 koncept super kupea/hatchback-a, kako ga ko zove, mada je 612-ica stvarno prelepa masina, jos je ne bih penzionisao.
U meni se bore budala i genije. Plasim se da pametniji ne popusti!
To su automobili za prave muskarce, i zna se kako treba da se voze vozio bi ga 350 km\h i kada bi imao taj auto nebi ziveo u ovom svinjcu od drzave vec gde su putevi kao staklo i sve ostalo perfektno kuda zasluzuje da se vozi taj automobil! Ocigledno ne znas nista o panameri jer da znas nebi ovako pricao siguran sam u to!
:: ElitePro, ipak spadas u grupu onih koji bi auto drzali pod staklenim zvonom ali bi ga ipak vozili 200 na sat po putu... Zanimljivo.. :: :: Panamera je automobil kojeg bi se na mestu Porsea odrekao, bedam pokusaj pravljenja limuzine za trke i ekskluzivu. Limuzine tipa Mercedesa S klase AMG, Maseratija Kvatroporte (fantastican automobil), Porse terba jos da studira da bi napravio nesto sto bi bilo podjednako popularno. Vidim da se skoro umesao u to i Aston Martin Rapid, RR a tu su provereni jos i AUDI, BMW i Jaguar. Zna se sta je Porse i toga su trebali da se drze. :: :: Ono novo FF cudo mi se svidja iz razloga povratka na 2+2 koncept super kupea/hatchback-a, kako ga ko zove, mada je 612-ica stvarno prelepa masina, jos je ne bih penzionisao :: :: U meni se bore budala i genije. Plasim se da pametniji ne popusti! :: :: ::
Jeeeeste, ti ces da me ucis. Dobra je jedino u smislu performansi motora i voznih osobina, Tu da je podbacila na preliminarnim testovima i da se nije ponasala onako kako ime Porse zahteva, to ulice ne bi videlo.
U meni se bore budala i genije. Plasim se da pametniji ne popusti!
:: To su automobili za prave muskarce, i zna se kako treba da se voze vozio bi ga 350 km\h i kada bi imao taj auto nebi ziveo u ovom svinjcu od drzave vec gde su putevi kao staklo i sve ostalo perfektno kuda zasluzuje da se vozi taj automobil! Ocigledno ne znas nista o panameri jer da znas nebi ovako pricao siguran sam u to! :: :: :: ElitePro, ipak spadas u grupu onih koji bi auto drzali pod staklenim zvonom ali bi ga ipak vozili 200 na sat po putu... Zanimljivo.. :: :: :: :: Panamera je automobil kojeg bi se na mestu Porsea odrekao, bedam pokusaj pravljenja limuzine za trke i ekskluzivu. Limuzine tipa Mercedesa S klase AMG, Maseratija Kvatroporte (fantastican automobil), Porse terba jos da studira da bi napravio nesto sto bi bilo podjednako popularno. Vidim da se skoro umesao u to i Aston Martin Rapid, RR a tu su provereni jos i AUDI, BMW i Jaguar. Zna se sta je Porse i toga su trebali da se drze. :: :: :: :: Ono novo FF cudo mi se svidja iz razloga povratka na 2+2 koncept super kupea/hatchback-a, kako ga ko zove, mada je 612-ica stvarno prelepa masina, jos je ne bih penzionisao :: :: :: :: U meni se bore budala i genije. Plasim se da pametniji ne popusti! :: :: :: :: :: ::
retardu smesni nemoj da ti polomim te core posto ih ocigledno imas kad ne vidis dalje od svog nosa, u svakoj normalnoj drzavi su putevi ko staklo ovde posle 50 000km auto ko tamo kad predje 350 000km , a ti milose nbg izvini nisam te prepoznao Walter Rohrl porsche cayenne se ponasa kao carrera 4s za nijansu sporija a kamoli panamera sta to nije zadovoljila gde je podbacila ? 500hp - 0 - 60 mph 3.8 sec kocenje sa 100kmh 33.8 m lose performanse ...naravno da to nije dvosed porsche al po performansama neverujem da bi puno zaostao..
:: :: retardu smesni nemoj da ti polomim te core posto ih ocigledno imas kad ne vidis dalje od svog nosa, u svakoj normalnoj drzavi su putevi ko staklo ovde posle 50 000km auto ko tamo kad predje 350 000km , a ti milose nbg izvini nisam te prepoznao Walter Rohrl porsche cayenne se ponasa kao carrera 4s za nijansu sporija a kamoli panamera sta to nije zadovoljila gde je podbacila ? 500hp - 0 - 60 mph 3.8 se :: kocenje sa 100kmh 33.8 m lose performanse ...naravno da to nije dvosed porsche al po performansama neverujem da bi puno zaostao..
:: :: Brate taj koji vozi ta kola ima vilu i park ogroman da mora do kapije da vozi 5 minuta, i izlazi na takva mesta gde dolaze takvi sa tim automobilima i tu su parkinzi obezbedjeni sve full to su kola da se vidis pokazes status u drustvu nece takav da ide medju obicne smrtnike to su sve biznismeni ljudi koji imaju jake firme, banke, najplaceniji sportisti, glumci, pevaci... na zalost ima i dosta klosara koji voze ne ferrari ali auto o kojem mi posteni u Srbiji mozemo da sanjamo seljacine svakodnevno ih vidjam kako cackaju nosine svinjaste jedan prst mu u nosu a drugi u dupetu parkira se gde mu dune misli da je jos uvek u svom selu i da vozi traktor nakrao se zavrno i ostetio hiljade ljudi da bi se dokopao tog automobila ko zna koje su to kombinacije! :: Iskreno za Srbiju usranu je YUGO i nista vise cak i za Yuga nemas dovoljno para da mu placas benzin posto trosi ko BMW a kvari se non stop sto se tice kazni Policija je tu samo da otima novac sirotinji dok ove as malo boljim kolima ne vide kada prodju sa 150kmh kroz crveno, a mene kad zaustavi vadi mi kartoncice da izvlacim a na svakom ispod pise cifra koliko treba da mu platim, Kazne evropske, plate Africke, Standard Etiopija! Ako te zanima gde ide novac pandurima a ako ti napisu kaznu onda politicarima lopovima! Ima dosta narko dilera koji voze te dzipove po 100 000e a niko ih ne dira a mala deca znaju cime se oni bave i sta rade i to javno na ulici u sred bela dana, al jbg nego odozgo je naredio tj. postavio njega dao mu ta kola i mora da namiri trziste!
Svakakva izdrkotina misli da zna sta je automobil i ima neke poremecene ukuse, ja sam putovao dovoljno i video pa cak i onaj ko nije izasao iz ove Srbije po filmovima, serijama, raznim video klipovima je mogao da to ustanovi! al imbecili poput tebe bi rekli da je taj put kompjuterski uradjen inace su tamo sve rupa do rupe otpadaju ljudima tockovi!
Panamera najruzniji auto pa ko tebe jebe nek ti je najruzniji ti se vozi u svom lepom yugu, fiatu, golfu, pezou, renou i ostalim kantama!
Sta je to izivljavanje s kolima? Taj sa Panamerom ce pre sa 300kmh da se zaustavi nego ti u tvojoj kanti sa 80kmh
P.s. Necu vise da se raspravljam sa kretenima koje kakvim koji se pored kompjutera razumeju u sve ostale stvari u zivotu i misle da su najpametniji sveznalice ti si kurac obican da si neko i nesto nebi sada sedeo ovde i podjebavao ljude i lupao im kontru nego ti nesto opasno fali pa si dosao ovde da se izdrkavas! mozes samo da gledas i da places!
E brate to su obicni slepci nemaju pice da ti plate i imaju ta kola koja nisu naravno kupili nego su im data prebijanje nekih dugova i hiljadu sranja !
:: Druze dodji na vracar,da vidis kako cayen,ili x5,trune u dvoristu,ili pored drveta ispred zgrade... :: :: Realno ovako nesto kao kod nas,ne vidoh pre 2 godine u italiji na ekskurziji... ovakvo razmetanje, i bahanalisanje.. :: :: Sto se tice Ferrarija... :: :: LIk u Skadarliji,sto drzi kafic,bukvalno u dnu,ima Ferrari f430... useo ga je negde 2003-2004.. :: :: taj auto je bukvalno stalno tu pored puta bio parkiran... mi smo se 100 puta slikali tu,kao i ferrari... KOJI JE BUKVALNO BIO NA IZVOLTE.. :: :: Ko je zeleo mogao je da ga digne kad je hteo...:- :: :: :: Ima takvih slucajeva svuda,tako da mi pricas kako ljudi to cuvaju... PA verujem DA SU TAKVI RETKI.. :: :: Osim onih koji su stvarno zaradili svoj novac,na kolko tolko castan nacin....Ceneci ono sto su kupili...ZNAJUCI STA SU KUPILI>> :: :: :: :: :: :: :: asus p7p55d-e & intel i7 860 @3,8Ghz/Gigabyte gtx460 1gbOC/2x2gb geil 1600mhz cl9/1Tb wd green,500Gb seagate/Raptor 74gb/CM 690,cm rs620w/ yamaha A-1000 & WHARFEDALE DIAMOND 9.3.SAMSUNG F238 :: :: :: :: :: Brate taj koji vozi ta kola ima vilu i park ogroman da mora do kapije da vozi 5 minuta, i izlazi na takva mesta gde dolaze takvi sa tim automobilima i tu su parkinzi obezbedjeni sve full to su kola da se vidis pokazes status u drustvu nece takav da ide medju obicne smrtnike to su sve biznismeni ljudi koji imaju jake firme, banke, najplaceniji sportisti, glumci, pevaci... na zalost ima i dosta klosara koji voze ne ferrari ali auto o kojem mi posteni u Srbiji mozemo da sanjamo seljacine svakodnevno ih vidjam kako cackaju nosine svinjaste jedan prst mu u nosu a drugi u dupetu parkira se gde mu dune misli da je jos uvek u svom selu i da vozi traktor nakrao se zavrno i ostetio hiljade ljudi da bi se dokopao tog automobila ko zna koje su to kombinacije! :: :: Iskreno za Srbiju usranu je YUGO i nista vise cak i za Yuga nemas dovoljno para da mu placas benzin posto trosi ko BMW a kvari se non stop sto se tice kazni Policija je tu samo da otima novac sirotinji dok ove as malo boljim kolima ne vide kada prodju sa 150kmh kroz crveno, a mene kad zaustavi vadi mi kartoncice da izvlacim a na svakom ispod pise cifra koliko treba da mu platim, Kazne evropske, plate Africke, Standard Etiopija! Ako te zanima gde ide novac pandurima a ako ti napisu kaznu onda politicarima lopovima! Ima dosta narko dilera koji voze te dzipove po 100 000e a niko ih ne dira a mala deca znaju cime se oni bave i sta rade i to javno na ulici u sred bela dana, al jbg nego odozgo je naredio tj. postavio njega dao mu ta kola i mora da namiri trziste!
Filmovi i klipovi su ti merilo ? Vidim ja bas si se ti naputovao....
Nemoj da vredjas yuga,fiata ,golfa i ostale nabrojane...Toliko ljudi si uvredio i nazvao upravo sirotinjom bez razloga ...nemaju svi kesa da kupe panameru kao ti koja ubrzava od 0-60 za 3.8 sec :)
nego momcino jesi ti siguran da je tebe majka dojila kad si bio mali ...cini mi se da te je tata ipak dojio na pipu :)
menjaj ruke i desanku momcino, sta drugo da ti kazem, frustracija je zajebana stvar......
:: :: Svakakva izdrkotina misli da zna sta je automobil i ima neke poremecene ukuse, ja sam putovao dovoljno i video pa cak i onaj ko nije izasao iz ove Srbije po filmovima, serijama, raznim video klipovima je mogao da to ustanovi! al imbecili poput tebe bi rekli da je taj put kompjuterski uradjen inace su tamo sve rupa do rupe otpadaju ljudima tockovi :: :: http://www.youtube.com/watch?v=pZwtEWm6uso&feature=relate :: :: Panamera najruzniji auto pa ko tebe jebe nek ti je najruzniji ti se vozi u svom lepom yugu, fiatu, golfu, pezou, renou i ostalim kantama! :: :: Sta je to izivljavanje s kolima? Taj sa Panamerom ce pre sa 300kmh da se zaustavi nego ti u tvojoj kanti sa 80kmh :: :: :: :: P.s. Necu vise da se raspravljam sa kretenima koje kakvim koji se pored kompjutera razumeju u sve ostale stvari u zivotu i misle da su najpametniji sveznalice ti si kurac obican da si neko i nesto nebi sada sedeo ovde i podjebavao ljude i lupao im kontru nego ti nesto opasno fali pa si dosao ovde da se izdrkavas! mozes samo da gledas i da places :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.