Ma za misonju ok, svetluca on...ali prozori, stekeri, cudan miris...Idi u k. nitro, sada sam bas hteo da dzonjam. Sto svratih na berzu, bem ti....ionako sam sav isprepadan!
nego da veruje u duhove. kao sto je moj ortak ubedjen da se igla iznad nekog papira okrece zato sto se to eto svidelo duhovima! da duhovi postoje odavno bi hteli da postanu popularni preko tv-a ili interneta. mada oce to kod coveka samo mu kazses da ima duhove i eto iz dana u dan osluskuje svako skripanje po kuci i na kraju to su duhovi!
Ja generalno naginjem ateizmu ali jos vise afterlife-u i reinkarnaciji, medjutim moje uverenje da se neke sile ubacuju i deluju na ovozemaljskom realm-u dobilo je potvrdu vec u par navrata.
Posto sam trenutno bez adsl-a tako da mi je moc downloada sakata a o upload-u da ne govorim,cim me ukljuce postavicu klip da vam malo zaintrigiram mastu. btw:klip ce biti licno moj a ne neki copy-past sa net-a.
Ma neko od njih troje Mesecari, stare zgrade mirisi sta znam, kad se mozak upalsi moze i da halucinira... a mozda i duhovi sto fali otvore prozor da se provetrava, gase komp jel s udiilkani zaboravili dakle `stednja` dobri neki duhovi.
ne znam rodjace sve to delije kao debilstina i smesno ali sad da se kladim da se ovo desavalo svima vama da ostavis neku stvar negde u kuci i posle je trazis nema sanse da je nadjes a mozes da se zakunes da je bila tu , i uhvatis u obzir da je niko nije dirao od ukucana e to se meni desava s vremena na vreme
Al se otegla tema cak do 35 strana.... Kako ko veruje u duhove...Ali ja sigurno verujem jer sam doziveo jednog pre nekoliko godina. Jednom kad sam legao spavati, pre nego sto sam zaspao poceli se cuti spori koraci. Mislio sam da tripujem da mi se pricinjava dok nije kucni ljubimac stao ispred mene i poceo da rezi tacno u tom smeru gde su se culi tragovi! Znaci prebledo sam i nisam mogao da verujem da ima neko cudo u sobi?! Srecom, da je nestalo i da sam ubrzo upalio svetlo i samo sam video ljubimca kako je ostao nakostresen...Strasno! A ovo na onom forumu ne znam sta da mislim? Vise mi lici kao onaj film... Da otvara prozore i cupa kablove??? I da ne pusta vodu u wc-u za sobom?? Stvarno sramota! .) Izgleda da je to neki cool duh koji brine o ukucanima. Pazi da ne ostave ukljuceno nesto u struji da ne dodje do pozara, ujutru im otvara prozore da se proluftira prostorija, spremi im dorucak, opere ves, spremi stan.... Nije lose. Ne vidis ga, ne smeta ti, ne cujes ga... samo ce biti problem kad prilozi racun za usluge .)
Objasnjenje za ovo ti je da nekad nesvesno sklonis, oboris, ili ukucani ti sklone neku stvar pa zaborave da su je sklonili, ili ti ne kazu :) , milion puta mi se to desavalo, i tek kad nekad sklonim sve, raschistim, onda nadjem ono sto sam zaturio :))
:: ne znam rodjace sve to delije kao debilstina i smesno ali sad da se kladim da se ovo desavalo svima vama da ostavis neku stvar negde u kuci i posle je trazis nema sanse da je nadjes a mozes da se zakunes da je bila tu , i uhvatis u obzir da je niko nije dirao od ukucana e to se meni desava s vremena na vrem :: :: T.S.A.R. Nuclear fire power :: :: My childhood http://www.youtube.com/watch?v=ArQap_viOS :: :: :: ::
Ja ne verujem u to ali me cudi kako su neki ljudi ubedjeni a nemozes da ponistis njihovu tvrdnju evo napr mom drugaru je umro pretprosle godine deda i on i njegovi cale majka i sestra su culi korake po kuci i to kazu bas jasno tek kad su odneli njegov stap prestalo je hodanje, e sad nebi ljudi lagali posebno ne oko toga ali jbg ja to niti sam kad cuo niti video i
dabog da nikad ni nevideo jer bi morao da zapalim kucu i preselim se u selo :OO, salim se ali ozb brine me ako nekad budem na lsd-u da cu to da prividim heheheheh
Nemoj ni na selo, u nekim krajevima ima običaj da se domaćin sahranjuje na imanju, to je tek šlagvort za natprirodne pojave.
Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru.
:: :: dabog da nikad ni nevideo jer bi morao da zapalim kucu i preselim se u selo :OO, salim se ali ozb brine me ako nekad budem na lsd-u da cu to da prividim hehehehe ::
Ko ima problema sa duhovaim odgleda supernatural sve sezone i resava bilo koji problem vezan za duhove. Otkopavanje grobova je malo bedak, ali ako je nuzda nije tesko
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.