Htedoh da postavim temu al ima toga svuda po vestima i netu, podrska narodu Japana i saucesce porodicama zrtava. Ovo je najrazvijenija zemlja na svetu jer da nije tako broj zrtava bi bio sto puta veci.
podrska narodu Japana Koliko je ovo jaci zemljotres od ong na Haitiju a koliko manje zrtava ce imati. Jos jedanput se pokazalo da kvalitetan seztmicki propis + postovanje propisa = malo zrtava. Nijednan soliter nije pao, nijedan most nije pao od potresa vec od talasa, .
Ne znam dal ste primetili al u kraljevu nije pala nijedna zgrada nijedna fabricka hala vec kuce koje su pravili priuceni majstori u fazonu pusti inzenjere oni su budale stavljaju puno betona i armature ja cu ti to jeftinije napraviti.
Totalno me sramota predsednika i onog pajaca Đelića, oni su naime bili tamo da moljakaju za zajam, i dobili su sramotnu siću od 250 miliona evra (za državu kakav je Japan) čime su nam pokazali šta o tome misle - evo vam i nosite se više... Ali, tek kako to zvuči #izvukli se ispred cunamija.... sa parama pogođenih zemljotresom....# pa od tih para ima da satrunemo od sramote. Ljudi će sada u svetu da im nečim pomažu (ok, ne parama verovatno, jer toga imaju), samo ćemo mi, pitchke, .... ma blam.....
oznacice covek koji ima belegu na celu ( gorbacov).Djavo naredio vatikanu a vatikan americi da sruse hriscanske komunisticke vlade i postave americke sluge umesto komunista,a sve da bi crkva (zver) dosla na vlast.( i zveri ce biti dato da vlada 1260 dana I posle toga ce biti vezana u djaku na jedno odredjeno vreme.i kad dodje vreme djak ce biti otvoren i izace ranjena zver i oporavice se i bice jaca nego ikad pre. Trenutno je otvoren treci pecat-GLAD Cetvtri pecat - umrece 25% stanovnika Peti pecat - dizu se uvis ono koji su umreli u ime BOGA (koji su drzali ZAPOVESTI a crkva ih ubila). Sesti pecat - pomeraju se sve planete i sunce(izgubuce raspored) sedmi pecat se sastoji iz sedam truba, ali to sami procitajte
=============================================== KOJI JE PRVI BIĆE POSLEDNJI A KOJI JE POSLEDNJI BIĆE PRVI A ŠTO JE TAJNO BIĆE JAVNO
A ĐAVO SVE PREVARIO I SVE ISPREVRĆO DA NIKO NIŠTA NERAZUME OSIM KOME JE DATO DA RAZUME.
:: oznacice covek koji ima belegu na celu ( gorbacov).Djavo naredio vatikanu a vatikan americi da sruse hriscanske komunisticke vlade i :: postave americke sluge umesto komunista,a sve da bi crkva (zver) dosla na vlast.( i zveri ce biti dato da vlada 1260 dana I posle tog :: ce biti vezana u djaku na jedno odredjeno vreme.i kad dodje vreme djak ce biti otvoren i izace ranjena zver i oporavice se i bice jaca nego ikad pre :: Trenutno je otvoren treci pecat-GLA :: Cetvtri pecat - umrece 25% stanovnik :: Peti pecat - dizu se uvis ono koji su umreli u ime BOGA (koji su drzali ZAPOVESTI a crkva ih ubila) :: Sesti pecat - pomeraju se sve planete i sunce(izgubuce raspored :: sedmi pecat se sastoji iz sedam truba, ali to sami procitajt
... a osmi pečat će da ti udare na prijemnom odeljenju u Lazi, ako već nisu.
Niko nije kriv za svoju emotivnu nezrelost,tuzni su ti komentari ali to je nasa realnost i nas problem i moramo se s njim suochavatii bolje nego sto cinimo jer ne mozemo se samo zgrazavati nad njima a nemozemo ih ni marginalizovati jer oni predstavljaju vecinu kod nas a vecinu je nemoguce `gurnuti pod tepih`.
+1 A mi ostala normalna manjina uvek najebemo zbog takvih
:: Niko nije kriv za svoju emotivnu nezrelost,tuzni su ti komentari ali to je nasa realnost i nas problem i moramo se s njim suochavatii bolje nego sto cinimo jer ne mozemo se samo zgrazavati nad njima a nemozemo ih ni marginalizovati jer oni predstavljaju vecinu kod nas a vecinu je nemoguce `gurnuti pod tepih` ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.