no1 dokle si terao tvog otkljucanog phenoma? ja sam pokusao na 3,3ghz ali je cetvrto jezgro bilo nestabilno pa sam odustao na sve preko 3,2! A za svaki dan mi je evo na 3,0 laganica.....
:: ... ako je već neko okačio... mada je i dalje ne vidim... doduše, nema mi ih ni naočare, pa ne garantujem za sebe: :: :: :: Stvarnost je iluzija prouzrokovana nedostatkom alkohola! :: ::
Znao sam da su funjare i ološi, koje sam nažalost i ja glasao, ali u ovolikoj meri nisam mislio! Pa moj sin, koji je drugi razred, je za proslavu Svetog Save glumio princa Rastka Nemanjića i tekst koji je bio stvarno veliki je odrecitovao odnosno odglumio bez greške a ova ćurka nije mogla da nauči nekoliko rečenica a još radi u vladi!!! Eee Srbijo, ima li kraja propadanju i ponižavanju? Još i onaj jedini ministar kulture u Evropi bez fakulteta, tužno i žalosno.
Ovo je cista trema, nema veze sa necijom inteligencijom, jos manje ima smisla o ovome toliko razglabati. Pogledaj te clanove vlade? Sto se tice gradjana, tuga da tuznije ne moze biti.
Thermaltake Soprano RS 200 Seasonic S12D, 850w Super Silent Intel Q6600, Corsair H50+2x Enermax Magma Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb MSI 6850 Cyclone, Power edition
Gde trema?Jedno je trema a drugo je plitak mozak! Oni prvo neznaju da se izrazavaju,imaju neke govorne mane,neznaju da sastave jednu prostoprosirenu recenicu.Sam nastup i gestikulacija govori o jednom nivou,mentalnom sklopu.Trema je mozda bila pristutna ali se kvalitet odnosno nekvalitet jedne persone itekako prepozna.Zato i postoji drustveno raslojavanje.
Zemlja nam i jeste takva zato sto je vode nepismena bagra sa koeficijentom inteligencije jednog paramecijuma!Sljam i govna plivaju Srbijom!
Najjači je ovaj pajser što se pojavio sa stavom i pokušajem gestikulacije a ne zna 5 reči da zapamti. Budući Koštunica, niko ga nije obavestio da treba da nauči napamet.
Koliko vidim tebi su ova deca najveci problem, a ne nesto drugo? Uzmi se upamet i pogledaj sta elita i govornici napravise od Srbije. Ja svoj grad ne mogu da prepoznam koji je sa Mariborom rame uz rame bio najveci u Jugoslaviji sto se tice Industrije. Ovo je za plakanje
:: Gde trema?Jedno je trema a drugo je plitak mozak :: Oni prvo neznaju da se izrazavaju,imaju neke govorne mane,neznaju da sastave jednu prostoprosirenu recenicu.Sam nastup i gestikulacija govori o jednom nivou,mentalnom sklopu.Trema je mozda bila pristutna ali se kvalitet odnosno nekvalitet jedne persone itekako prepozna.Zato i postoji drustveno raslojavanje :: :: Zemlja nam i jeste takva zato sto je vode nepismena bagra sa koeficijentom inteligencije jednog paramecijuma!Sljam i govna plivaju Srbijom :: :: :: ::
prvo sam se smejao kao blesav gledajuci ovo dvoje blago zaostale `dece` a onda sam se zapitao ok..retardirani su, ali kako je moguce da pored toliko stvarno talentovane dece nadju i izaberu ovo dvoje retarda koji nisu u stanju da zapamte 2 recenice...posebno ova krava koja je dosla iz neke vukojebine ocigledno.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.