Iako se kod nas generalono ekologiji pridaje mala paznja jedan sajt koji se trudi da malo podigne svest gradajana. A i nije placen 25000evra kao onaj Dulicev. https://www.ekopedia.rs
Nemoj samo da ih utopiš u katran, ostaće očuvani za sva vremena. Zamisli da ih nađu za milion godina u katranu i da ih ožive nekom tehnologijom, ima da unište i pokradu planetu u budućnosti.
:: Kad pobijemo ovu polticku elitu(gamad), da li da ih polijemo krecom ili da ih ostavimo da se prirodno raspadnu i otrunu?? :: :: Mislim koje je ekoloski savesnije???
A ako zapalis katran, eee i mi mazgu za sporohod imamo. Samo nasa je skrenula desno kod albukerkija i od tada joj se gubi svaki trag..
Sto bi vojnik rekao `Ne moze on mene da jebe koliko ja mogu da primim` , e pa ja licno vise ne mogu da primam i ako me uskoro ugledate na papreno oporezovanim nacionalnim kanalima vazda lopovskog RTS-a, nemo se iznenadite....!
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Nemoj samo da ih utopiš u katran, ostaće očuvani za sva vremena. Zamisli da ih nađu za milion godina u katranu i da ih ožive nekom tehnologijom, ima da unište i pokradu planetu u budućnosti :: :: :: :: Kad pobijemo ovu polticku elitu(gamad), da li da ih polijemo krecom ili da ih ostavimo da se prirodno raspadnu i otrunu?? :: :: :: :: Mislim koje je ekoloski savesnije??? ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.