Potreban mi je dobar sajt za muziku nesto kao sto je bio musicfond.com. Koliko je meni poznato musicfond je prodao domen a, prica se da je zadrzao bazu i da treba da se uskoro pojavi. Dok se to ne desi da li postoji neki slican ili bolji sajt.
A, da, vazna napomena nemam torent pa dolazi u obzir samo direktan DL.
:: :: Pozdrav svim forumasima :: :: Potreban mi je dobar sajt za muziku nesto kao sto je bio musicfond.com. :: Koliko je meni poznato musicfond je prodao domen a, prica se da je zadrzao bazu i da treba da se uskoro pojavi. Dok se to ne desi da li postoji neki slican ili bolji sajt. :: :: A, da, vazna napomena nemam torent pa dolazi u obzir samo direktan DL :: :: Unapred hvala svima na trudu :: :: :: - - - - - :: Kad se sad nisam šlogiro, neću nikad.
Zanima me samo strana muzika, generalno svi zanrovi ali pre svega rock, pop, soul, blues, jazz, itd...
Beemp3 znam i nije loš ali za pojedinacne pesme. Meni treba (ako postoji) bas nesto kao musicfond. Znaci, pre svega albumi bilo pojedinacnim skidanjem pesama ili skidanjem kompletnog albuma.
Avax sam i ranije koristio za klasicnu muziku i on moze da prodje ali nema dovoljno veliku bazu.
U svakom slucaju hvala za ovo do sada a, ko zna jos neki dobar sajt neka doda, verujem da mnoge zanima.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.