mozda neki link sa kog bi mogao da skinem film THE EAGLE jako mi se gleda a ne mogu da nadjem dobru copiju..imagine je jako los snimak....pa ako znate ili ste vec skinuli posaljite link pls...hvala...
moja azdaja!!! biostar 8600gt 512 ddr2 ga m52s s3p rev 2.0 4x1gb ddr2 amd athlon x2 5000+ 2.6ghz atx 400w
cuo sam da je extra i `story`je extra...a sad videcemo...skidam tu clear verziju samo moram cekati..ne mogu vise fajlova odjednom da skidam vec 100mb pa skinem pa opet tako...smor...:))
moja azdaja!!! biostar 8600gt 512 ddr2 ga m52s s3p rev 2.0 4x1gb ddr2 amd athlon x2 5000+ 2.6ghz atx 400w
Skidam i neki drugi preko torenta, videćemo, ovaj CLEAR dvdrip mi opako smrducka.
Jesi gledao Centurion?
Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru.
:: cuo sam da je extra i `story`je extra...a sad videcemo...skidam tu clear verziju samo moram cekati..ne mogu vise fajlova odjednom da skidam vec 100mb pa skinem pa opet tako...smor...:) ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.