Kad se samo setim kako sam primitivno lomio nečitljive cd-e i dvd-e, krckao komponente koje su za otpad... a mogao sam lepo, ovako da ih bombardujem ko čovek, i još da objavim na servisu ti-si-u-debelom-crevu you-too.... dobra fora. Nego, kod nas je to protivzakonito ja mislim. To njesra bi prevejani pajkani proglasili oružjem u bukvalnom smislu i napravili večernju emisiju krimi sadržine, gde sve specijalci upadaju, hapse pijanog Raića koji je greškom, gađajući neispravnu nvidija 8500, promašio i pogodio komšijskog kanarinca. Na mestu....
:: Kad se samo setim kako sam primitivno lomio nečitljive cd-e i dvd-e, krckao komponente koje su za otpad... a mogao sam lepo, ovako da ih bombardujem ko čovek, i još da objavim na servisu ti-si-u-debelom-crevu you-too.... dobra fora. Nego, kod nas je to protivzakonito ja mislim. To njesra bi prevejani pajkani proglasili oružjem u bukvalnom smislu i napravili večernju emisiju krimi sadržine, gde sve specijalci upadaju, hapse pijanog Raića koji je greškom, gađajući neispravnu nvidija 8500, promašio i pogodio komšijskog kanarinca. Na mestu... :: :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
Šta bi sve moglo sa ovim da se uradi. Mada videvši klip mislim da bi servis pc imao najviše koristi od ovoga. Upucavao bi grafičke i pokvarene matične, a i poneku mušteriju ako je previše dosadna. :)
A evo nešto i od mene. Probao sam ovo i mogu reći da je prilično efikasno, strelica može čak i u zid da se zabode.
:: Šta bi sve moglo sa ovim da se uradi. Mada videvši klip mislim da bi servis pc imao najviše koristi od ovoga. Upucavao bi grafičke i pokvarene matične, a i poneku mušteriju ako je previše dosadna. : :: :: A evo nešto i od mene. Probao sam ovo i mogu reći da je prilično efikasno, strelica može čak i u zid da se zabode :: :: http://www.youtube.com/watch?v=mqbxlxpYlP :: :: Savet: umešto špenadle koristiti iglu za šivenje.
:: xaxaxaxxaxaxa procita li ti ove komentare :: :: i made this and gave it to my friend then he shot me in the leg and it hurt like hel :: :: :: i got expeled from school becuse i shot my teacher in the ass but tis is awesome ilu :: :: ebemu imbecili :))))))))) :: :: :: Intel q8200 2.3GH :: Gigabyte GA-ep35-ds3 :: Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MH :: WD3200AAK :: Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 7 RTM 7600 SP1 32-bit :: :: :: Šta bi sve moglo sa ovim da se uradi. Mada videvši klip mislim da bi servis pc imao najviše koristi od ovoga. Upucavao bi grafičke i pokvarene matične, a i poneku mušteriju ako je previše dosadna. : :: :: :: :: A evo nešto i od mene. Probao sam ovo i mogu reći da je prilično efikasno, strelica može čak i u zid da se zabode :: :: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=mqbxlxpYlP :: :: :: :: Savet: umešto špenadle koristiti iglu za šivenje.
:: Mini top me je oduševio :: :: :: servispc bre :: ::
Šta sam rekao. .)
Inače uopšte mi je više preko glave tih klinaca koju su me do juče zezali kako samo sedim ispred kompa i neradim ništa a već sad su se pretvorili u morone koji bleje po fejsu ceo dan, ceo rečnik im se sastoji iz wtf, omg i ostalih skraćenica i što je najvažnije provode čak više vremena od mene ispred kompa.
Šta sve ljudi rade da bi došli do malo pažnje i popularnosti.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.