I otkupljujem racunare,ponudite sta imate,pa cemo probati da se dogovorimo oko cene,ali uglavnom,ponudicu vam malo ispod cene da bih mogao i ja da zaradim koji dinar... Cena: 1 EUR
Oway... Da se nisi lechke zayeb`o u interpretaciji percepcije? Ne poznajem čoveka, ali čovek je lepo napisao to za mamlaze koji od otkupljivača/trgovaca opremom očekuju da dobiju potpuno iste cene kao što bi dobili od običnih/krajnjih kupaca...
Ima X mamlaza koji zovu otkupljivača/trgovca hardverom, i očekuju da od njega/nje naplate expressno isto onoliko para koliko bi (možda) dobili da su prodali nekom krajnjem korisniku/običnom kupcu...
Nisam razumeo interpretaciju ovog posta. Ja koliko sam tamo pohvatao sve je u svom redu.Cene su koliko toliko korektne. Precizno objasnjeno sta je sta itd..
:: Oway... Da se nisi lechke zayeb`o u interpretaciji percepcije :: Ne poznajem čoveka, ali čovek je lepo napisao to za mamlaze koji od otkupljivača/trgovaca opremom očekuju da dobiju potpuno iste cene kao što bi dobili od običnih/krajnjih kupaca.. :: :: Ima X mamlaza koji zovu otkupljivača/trgovca hardverom, i očekuju da od njega/nje naplate expressno isto onoliko para koliko bi (možda) dobili da su prodali nekom krajnjem korisniku/običnom kupcu.. :: :: Cene su mu sasvim korektne i normalne.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.