Ma ljudi, ping Vam i te kako zavisi od infrastrukture, kablova, uredjaja u centrali itd... Ja sam imao iste probleme na telekomu i imao bi ih na bilo kom adsl-u, jedino me spasio prelazak na kablovski net, od tada ne znam za probleme. pu! pu! pu! Da ne cuje zlo!
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Ja sam trenutno na poslu , net kuci mi je preko Beotela (U pancevu sam) :: i uvek je radio 100% kao treba :: nikakve zamerke nisam imao :: :: AMD Phenom II x6 105 :: 5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: 470 gtx gigabyte :: MSI 760 GM-E5 :: Chieftec Drago :: LC power 600 :: CpuCooler:Titan Vanesa :: ::
Ne mislite valjda da nemamo pametnija posla kuci nego da se igramo sa KLIONCIMA? :D AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED 3 macke,dve iste i jedna razlicita :D
Imam telekom srbija ADSL internet 1.5mb/s. Zeleo bi neki jaci net,jer telekom uzima 1500 dina za 1.5mb/s. Jel ima neki jaci net da se uzme za te pare. Vidim da su se pojavile neke reklame za bolji net,jel to ista valja?
Nikad se nisam raspitivao za ostale provajdere (valjda se tako kaze :)
CPU: Intel(R) Core(TM)2 CPU 4400 @ 2.00GHz CPU Speed: 2.0 GHz Performance Rated at: 3.5 GHz RAM: 3.2 GB OS: Windows 7 Home Premium 64-bit Video Card: ATI Radeon Graphics Processor (0x9589) Video RAM: 512.0 M
Nema za tu lovu, imas kod Oriona (ako nema D@H u tvom mestu) 4Mbit-a za 1890 ili 6Mbit-a za 1990 dinara, naravno sa ugovorom na dve godine a s`tim da ti je u tom slucaju prva dva meseca dzaba.
BTW: O kvalitetu interneta izmedju Lelekoma i Oriona je suvisno raspravljati.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Imam telekom srbija ADSL internet 1.5mb/s. Zeleo bi neki jaci net,jer telekom uzima 1500 dina za 1.5mb/s. Jel ima neki jaci net da se uzme za te pare. Vidim da su se pojavile neke reklame za bolji net,jel to ista valja? :: :: Nikad se nisam raspitivao za ostale provajdere (valjda se tako kaze :) :: :: :: CPU: Intel(R) Core(TM)2 CPU 4400 @ 2.00GH :: CPU Speed: 2.0 GHz Performance Rated at: 3.5 GH :: RAM: 3.2 GB :: OS: Windows 7 Home Premium 64-bi :: Video Card: ATI Radeon Graphics Processor (0x9589 :: Video RAM: 512.0 :: ::
za 1500 rsd mesecno ima brzi net od 1,5mb samo je bitno gde si (koji grad, koji deo) sbb za te pare daje mnogo vecu brzinu (a ima i drugih) konkretno, ja placam 1400 rsd i imam 3mb (kopernikus) moj savet, gde god da zivis (grad) raspitaj se malo, mozda ipak ime neko ko je povoljniji
:: Imam telekom srbija ADSL internet 1.5mb/s. Zeleo bi neki jaci net,jer telekom uzima 1500 dina za 1.5mb/s. Jel ima neki jaci net da se uzme za te pare. Vidim da su se pojavile neke reklame za bolji net,jel to ista valja? :: Nikad se nisam raspitivao za ostale provajdere (valjda se tako kaze :)
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647743. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.