Odustao sam od Jdownloadera 15 minuta skida neke dopune i na kraju error !!! Popizdeo sam. Ako neko ima torent ima ako nema nista.
Sve jedno iz koje je godine. Treba mi za jednog radnika iz KS pozorista.
:: Divi ga ovaj :)))))))), nisam znao da imaju 3 filma, ima i serija :) :: :: Pozdrav :: :: :: :: Mora da se precizira, da li film iz 1957, 1972 ili 1982 :: :: :: :: :: ::
:: Odustao sam od Jdownloadera :: 15 minuta skida neke dopune i na kraju error !! :: Popizdeo sam :: Ako neko ima torent ima ako nema nista :: :: Sve jedno iz koje je godine. Treba mi za jednog radnika iz KS pozorista :: :: :: Divi ga ovaj :)))))))), nisam znao da imaju 3 filma, ima i serija :) :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: Mora da se precizira, da li film iz 1957, 1972 ili 1982 :: :: :: :: :: :: :: :: ::
zao mi je gligo, imas samo na YUWABITS i to sva 3 cina verzija iz 1982.god. pa skini odatle, verujem da imas yuw kad se bavis samo torentima, kaj ne?
:: Odustao sam od Jdownloadera :: 15 minuta skida neke dopune i na kraju error !! :: Popizdeo sam :: Ako neko ima torent ima ako nema nista :: :: Sve jedno iz koje je godine. Treba mi za jednog radnika iz KS pozorista :: :: :: Divi ga ovaj :)))))))), nisam znao da imaju 3 filma, ima i serija :) :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: Mora da se precizira, da li film iz 1957, 1972 ili 1982 :: :: :: :: :: :: :: :: ::
:: zao mi je gligo, imas samo na YUWABITS i to sva 3 cina verzija iz 1982.god. pa skini odatle, verujem da imas yuw kad se bavis samo torentima, kaj ne :: :: :: :: Odustao sam od Jdownloadera :: :: 15 minuta skida neke dopune i na kraju error !! :: :: Popizdeo sam :: :: Ako neko ima torent ima ako nema nista :: :: :: :: Sve jedno iz koje je godine. Treba mi za jednog radnika iz KS pozorista :: :: :: :: :: Divi ga ovaj :)))))))), nisam znao da imaju 3 filma, ima i serija :) :: :: :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Mora da se precizira, da li film iz 1957, 1972 ili 1982 :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Znam da si rekako da radiš samo sa torrentima ali toga jednostavno nema. Zato probaj na jdownloader-u da ideš na file pa na restore jd i to će da obriše sve fajlove i uradi full update do najkasnije verzije.
Probao sam čak i na nekim torrent sajtovima i sve što sam našao je jedan film sa 0 seeder-a.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.