Možda jedan od najboljih modova ikada napravljenih za ovu igru. Jedan lik radi sve, koduje, pravi modele i sam testira sve.
2) Generals Evolution http://www.moddb.com/mods/cc-generals-evolution Ovo je u suštini Command and Conquer generals prebačen u C&C 3 engine. Izgleda obećavajuće i uskoro će izaći beta verzija za testiranje.
Evo moda koji će produžiti vaše druženje sa witcherom još malkice. Ima još dosta modova za ovu igru ali je po meni ovaj najbolji. Ostali su takođe bolji ali bi onda ova lista otišla do Kragujevca
Po meni najbolji mod za generale. Armije su toliko promenjene da je potrebno izvesno vreme za navikavanje. Ima još više jedinica od The rise to power moda.
Toliko od mene za sada. Ako neko zna još neki mod nek postavi link i kratak opis samog moda.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.