Ljudi da li mozda neko zna neki koristan sajt,program ma bilo sta, treba hitno rodjaku da pomazem da prevede sastav sa srpskog na ruski, a naravno ne znamo ni ja ni on.Ne znam koliko je dobar google translate...
S ruskog na srpski sumnjam da valja al na engleski je dobar, ako prevodiš po čitavu rečenicu uglavnom možeš lepo da sklopiš. Obično za reč ponudi po nekoliko značenja pa može da se kombinuje.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
Treba mi obrnuto, sa srpskog na ruski, nasao sam nekih sajtova za to,videh i onaj Babylon program, samo mi je problem oko tih padeza,vreme,lice da ne ispadne ko zna sta...
LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE!
:: S ruskog na srpski sumnjam da valja al na engleski je dobar, ako prevodiš po čitavu rečenicu uglavnom možeš lepo da sklopiš. Obično za reč ponudi po nekoliko značenja pa može da se kombinuje :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. ::
Mislio sam da je obrnuto, ako ne zna nijedan od vas dvojice dajte nekom ko zna da vam uradi. Ako to prvi put radite, šta god koristili ispašće kao da je tarzan pisao.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
Tako ce i biti na kraju, moram videti da nadjem nekoga...
LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE!
:: Mislio sam da je obrnuto, ako ne zna nijedan od vas dvojice dajte nekom ko zna da vam uradi. Ako to prvi put radite, šta god koristili ispašće kao da je tarzan pisao :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.