Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
* Facebook, to jest, Veliki Brat, vas sada vidi UVEK i SVUDA *
STRANA 1 OD 3  
PhatPhuck * Facebook, to jest, Veliki Brat, vas sada vidi UVEK i SVUDA * 08.06.2011. 12:19 T36467

status: user
broj poruka: 1886
http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2000744/Facebook-knows-look-like-rolls-face-recognition-stealth.html

`Facebook has eroded the online privacy of millions of its users by switching on facial recognition technology without telling them, a technology expert said today.
The leading social networking website has `enabled` a function that automatically identifies people in photos without their knowledge.
The feature has been expanded from the United States to `most countries`, Facebook said on its official blog yesterday.`

Facebook je DODATNO erodirao privatnost miliona svojih korisnika tako što je uključio tehnologiju za prepoznavanje lica BEZ DA TO KAŽE KORISNICIMA, kaže tehnološki ekspert.
Facebook je uključio funkciju koja automatski identifikuje ljude na fotografijama, bez njihovog znanja. (da li su moguće pogrešne identifikacije, i asociranja sa osobama koje ne poznajemo?)

Ovo svojstvo Fejsbuka je prošireno iz USA u `većinu zemalja`, Fejsbuk je saopštio na svom zvaničnom blogu juče.

1. Ulična CCTV kamera vas snimi negde na ulici, u nekoj zapadnoj zemlji...

2. Odradi se automatski `compare` sa bazom fotografija i pridruženih imena, koja postoji na Fejsbuku... Pretraga traje u sekundama, jer poseduju super-kompjutere, clustere...

3. U roku od minut znaju ko ste, gde ste, sa kim ste, kad ste, šta ste... Itd, itd.

4. Džordž Orvel se sa PREZIROM i gađenjem smeje na generaciju ljudskih BESKIČMENJAČKIH larvi i imbecila koji su to dozvolili sebi, da im takvo nešto DOBROVOLJNO bude nametnuto... Na generaciju imbecila koji nikada nisu shvatili reči Bendžamina Frenklina:

`Those who would give up Essential Liberty to purchase a little Temporary Safety,
deserve neither Liberty nor Safety.`

Oni koji bi se odrekli esencijalne lične slobode, da bi kupili malo privremene sigurnosti (od `terorističkih napada`, kojima se na zapadu svakodnevno trenira strah među stanovništvom), ne zaslužuju ni slobodu, ni sigurnost.

Širite dalje... Svojim prijateljima. I recite im da ne postuju grupne slike, a POGOTOVO da ne taguju, ukoliko vam je bitna lična privatnost.
A ukoliko mislite da vam nije bitna... Pa, blago vama :) Depilirajte vaše nežne ručice da u neko dogledno vreme primite na sopstvenu kožu i nešto poput onog `broja zveri`, `bez koga niko neće moći ni kupiti ni prodati`, kao što napisaše u Otkrovenju.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: * Facebook, to jest, Veliki Brat, vas sada vidi UVEK i SVUDA * 08.06.2011. 12:25 #332334

broj poruka: 19078
`fala na korisnim informacijama Fače

:: http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2000744/Facebook-knows-look-like-rolls-face-recognition-stealth.htm
::
:: `Facebook has eroded the online privacy of millions of its users by switching on facial recognition technology without telling them, a technology expert said today
:: The leading social networking website has `enabled` a function that automatically identifies people in photos without their knowledge
:: The feature has been expanded from the United States to `most countries`, Facebook said on its official blog yesterday.
:: Facebook je DODATNO erodirao privatnost miliona svojih korisnika tako što je uključio tehnologiju za prepoznavanje lica BEZ DA TO KAŽE KORISNICIMA, kaže tehnološki ekspert
:: Facebook je uključio funkciju koja automatski identifikuje ljude na fotografijama, bez njihovog znanja. (da li su moguće pogrešne identifikacije, i asociranja sa osobama koje ne poznajemo?)
:: Ovo svojstvo Fejsbuka je prošireno iz USA u `većinu zemalja`, Fejsbuk je saopštio na svom zvaničnom blogu juče
:: 1. Ulična CCTV kamera vas snimi negde na ulici, u nekoj zapadnoj zemlji..
:: 2. Odradi se automatski `compare` sa bazom fotografija i pridruženih imena, koja postoji na Fejsbuku... Pretraga traje u sekundama, jer poseduju super-kompjutere, clustere..
:: 3. U roku od minut znaju ko ste, gde ste, sa kim ste, kad ste, šta ste... Itd, itd
:: 4. Džordž Orvel se sa PREZIROM i gađenjem smeje na generaciju ljudskih BESKIČMENJAČKIH larvi i imbecila koji su to dozvolili sebi, da im takvo nešto DOBROVOLJNO bude nametnuto... Na generaciju imbecila koji nikada nisu shvatili reči Bendžamina Frenklina
:: `Those who would give up Essential Liberty to purchase a little Temporary Safety
:: deserve neither Liberty nor Safety.
:: Oni koji bi se odrekli esencijalne lične slobode, da bi kupili malo privremene sigurnosti (od `terorističkih napada`, kojima se na zapadu svakodnevno trenira strah među stanovništvom), ne zaslužuju ni slobodu, ni sigurnost
:: Širite dalje... Svojim prijateljima. I recite im da ne postuju grupne slike, a POGOTOVO da ne taguju, ukoliko vam je bitna lična privatnost
:: A ukoliko mislite da vam nije bitna... Pa, blago vama :) Depilirajte vaše nežne ručice da u neko dogledno vreme primite na sopstvenu kožu i nešto poput onog `broja zveri`, `bez koga niko neće moći ni kupiti ni prodati`, kao što napisaše u Otkrovenju.
nikolape80 Extra. 08.06.2011. 12:28 #332335

broj poruka: 453
Extra druze.. Treba ovo utuviti decurliji.
Daj mi mail da te dodam? : )

Pozdrav.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
PhatPhuck Re: Re: * Facebook, to jest, Veliki Brat, vas sada vidi UVEK i SVUDA * 08.06.2011. 12:28 #332338

@imarkovic

Nema na čemu. Služimo (još uvek svesnom) narodu.

`И учини све, мале и велике, богате и сиромашне, слободњаке и робове, да им даду жиг на десној руци њиховој или на челима њиховим, да нико не може ни купити ни продати, осим ко има жиг, име звјери или број имена њезина. Овде је мудрост. Ко има ум нека израчуна број звери(Антихриста): јер је број човека и број њезин шест стотина шездесет и шест.` (Откровење, 13, 16-18).
Dexter013 E jbg 08.06.2011. 12:30 #332340

broj poruka: 17098
Nemam ni fejs ni maj spesj ni nista slicno , sve prijatelje sa kojima stvarno zelim da ostanem u kontaktu a nisam u mogucnosti jer nisu u zemlji ili slicno, imam ili na skajpu mesingeru gtalku itd.

I gle cuda nema ih preko 20...

Mani se teorija zavere, sta tebe zabole i da ima sve tvoje podatke neka tamo cia fbi bia itd...

Si neki bitan lik?

AMD Phenom II x6 1055
5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MHz
470 gtx gigabyte
MSI 760 GM-E51
Chieftec Dragon
LC power 600w
CpuCooler:Titan Vanesa

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
PhatPhuck Re: Extra. 08.06.2011. 12:35 #332342

Nisam na Fejsetu... To jest, nisam pod pravim imenom. I Fejs koristim samo za muvanje riba. (što, verovao ili ne, ZABRANJUJE `politika sajta`, jer `smete da dodajete na frend listu samo osobe koje ZAISTA lično poznajete`, to jest, `želimo da znamo Vaš STVARNI krug ljudi, osobe koje su Vam bliske, da bismo što lakše saznali što više o Vama, a ne želimo da nam u tome odmažete tako što na frend listu lepite osobe sa kojima realno niste bliski, i da nas tako navodite na pogrešne tragove.`)

Mark Cukerberg želi i trinaestogodišnju decu na sajtu
http://techie-buzz.com/social-networking/mark-zuckerberg-wants-kids-under-age-13-to-use-facebook.html

:: Extra druze.. Treba ovo utuviti decurliji
:: Daj mi mail da te dodam? :
toothless U potpunosti se slažem sa Dexterom... 08.06.2011. 12:35 #332343

broj poruka: 3241
Ja na facepuke-u ubijam vreme kada sam na poslu, i baš me nešto , al` onako baš zabole karijes ko me prati, snima i slika.Ili, jednostavnije rečeno:
http://www.youtube.com/watch?v=_ft-EuP5qa4

http://sve.rs/
AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED
5 macaka,dve iste, i tri razlicite! :)

PhatPhuck Re: E jbg 08.06.2011. 12:43 #332348

:: Mani se teorija zavere, sta tebe zabole i da ima sve tvoje podatke neka tamo cia fbi bia itd..

Zato što, ako te recimo POGREŠNO identifikuju, to jest, pomisle da si neko (opasan) ko nisi, i odluče da te `preventivno` uhapse ili roknu, kao što to svakoga dana čine, recimo, u Pakistanu - ili kao što su ljude hapsili i prebacivali tajnim CIA letovima u Bugarske i Rumunije NA MUČENJE RADI PRIZNANJA, samo im OLAKŠAVAŠ tu njihovu `grešku`, tako što znaju sve o tebi.

Al`, ne brinem ja za tebe... Siguran sam da bi ti prihvatio njihovo srdačno izvinjenjce... Ako te svetlost dana ikada više vidi. :)

`They accused the CIA of kidnapping terror suspects and said those responsible for monitoring air safety regulations revealed unusual flight paths to and from European airports. The report`s author, Italian MEP Claudio Fava, suggested some EU governments knew about the flights.`

http://www.guardian.co.uk/world/2006/apr/27/usa.topstories3

Romania and Poland along with 14 European countries have been included in the report of PACE rapporteur Dick Marti, who claims that these states have actively participated with the CIA `at varying degrees, which are not always settled definitively` for violating the rights of named `rendered` individual.

http://www.novinite.com/view_news.php?id=64854
strela75 Majku im... 08.06.2011. 13:11 #332364

broj poruka: 1590
... da li isto rade sa Skype-om? To bi bile najsvezije slike pojedinaca.

Svaka cast `srecni Budo`.

Pozdrav.

-
Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Dexter013 E jbg 08.06.2011. 13:18 #332368

Posto fejsbuk nije tvoj a ni moj ili ces da se slazes sa njima i koristis njihove usluge po njihovim pravilima ili ces jednostavno da ih ne koristis? Zanimama me tvoj odgovor na ovo PahatChuche.

AMD Phenom II x6 1055
470 gtx gigabyte
MSI 760 GM-E51
Chieftec Dragon
LC power 600w

Daum .... 08.06.2011. 13:20 #332369

broj poruka: 12805
Samo pičkice bez ega koriste facebook da `poke` uju ribe... Pravi si debeli sjeb u glavi...

Cugni malo fluorisane vode, udarila te sunčanica...

CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd

Dexter013 E jbg 08.06.2011. 13:24 #332372

Da ubiju fejsbuk 90% Srbije(one koje koristi fejs) bi se poubijalo.

Pa gde bi se muvale retardirane klinke koje se guze pokazuju sise i trte ispred ogledala po wc-ima ,

i gde bi one birale napaljene nabildovane polu gole bilmeze?

AMD Phenom II x6 1055
470 gtx gigabyte
MSI 760 GM-E51
Chieftec Dragon
LC power 600w

PhatPhuck @Daum 08.06.2011. 13:30 #332376

:: Samo pičkice bez ega koriste facebook da `poke` uju ribe... Pravi si debeli sjeb u glavi.

Tako sam upoznao tvoju mamu, stoga... Ne podrivaj sopstvene temelje.
A što se tiče manjka ega, ti si ovde svakako pokazao da ga imaš previše - i što je još luđe, ti misliš da je to nešto čime se trebaš ponositi.... `Čega se pametan stidi, time se budala ponosi.`

Nadam se da mi moderator neće zameriti na ovoj replici, jer ako se LARVI koju bih rado zgazio in real life tako da ne ostane ni fleka da si ikada postojao konstantno dozvoljava da trolluje i da teme pretvara u tlo za pothranjivanje sopstvenog ega - zašto i meni ne bi bilo dozvoljeno da ti repliciram, u istom stilu, smrdljivi bedni gade, koji ne poseduješ život van ovog Foruma, gde se javno DIČIŠ time što si smarač koji napada ljude svaki put kada nemaš ništa konstruktivno da dodaš ili kažeš...

A najčešće nemaš... Zato si i nabio 6 ziliona poruka, lečeći svoje komplekse i nedostatak pažnje roditelja ovde.
Daum .... 08.06.2011. 13:36 #332380

Aaaa... neko nije promenio tampon danas... samo polako, ne želiš da ti prsne da poslednja siva ćelija u glavi...

A to za `real life` i koga bi ti, ostavi za selo iz kog si izašao, prosto overavam od smeha od siledžija iza tastature...

Idi muvaj ribice `šmekeru`... hahahha...

imarkovic Re: .... 08.06.2011. 13:39 #332382

ajde razumem preko zime al ko jos sad po ovom lepom vremenu kad puca akvarijum sedi gajbi i poke-uje ribe u nadi da ce neka da se javi, cak i da se javi to je 90% neki female PhatPhuck(nevezano za tebe mojne se uvredis)

:: Samo pičkice bez ega koriste facebook da `poke` uju ribe... Pravi si debeli sjeb u glavi..
:: Cugni malo fluorisane vode, udarila te sunčanica..
:: __________________
:: Scourge of PCBerza
:: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K
Daum .... 08.06.2011. 13:41 #332384

Pa dečko ne gubi vreme za facepuke, vidiš da je sav opasan... mada ko zna šta je njemu definicija ribe, vrlo moguće da je pomešao pojmove od porodičnog incesta jer se polomi sav sa onim boldovanjem texta da se izrazi...

...a i bedak mu što ga niko ne jebe 2% šta piše na forumu...

Pukoh od smeha

PhatPhuck Re: Re: .... 08.06.2011. 13:45 #332387

Ja sam tamo upoznao riba više nego što ti imaš godina, pomnoženo sa dva... I kad kažem upoznao, mislim i `posjedovao`.

Frenduješ ako se kliknete na Are you interested, chatuješ, razmeniš brojeve - i poštediš sebe poziranja i gubljenja vremena po kafićima i klubovima, i smaranja sa dr*ljastim retartdiranim klinkama i pijanim klincima, kojih su danas puni svi lokali...

Ko je ovde glup... Neko ko u 21. veku koristi metode 19-tog veka, ili neko ko sve odradi iz udobnosti sopstvenog doma, koristeći ono što mu je na raspolaganju da bi život sebi učinio lakšim, i ostvario stvari brže.

:: ajde razumem preko zime al ko jos sad po ovom lepom vremenu kad puca akvarijum sedi gajbi i poke-uje ribe u nadi da ce neka da se javi, cak i da se javi to je 90% neki female PhatPhuck(nevezano za tebe mojne se uvredis)
:: :: Samo pičkice bez ega koriste facebook da `poke` uju ribe... Pravi si debeli sjeb u glavi..
:: ::
:: :: Cugni malo fluorisane vode, udarila te sunčanica..
:: :: __________________
:: :: Scourge of PCBerza
:: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K
PhatPhuck @Daum 08.06.2011. 13:49 #332390

:: Pa dečko ne gubi vreme za facepuke, vidiš da je sav opasan... mada ko zna šta je njemu definicija ribe, vrlo moguće da je pomešao pojmove od porodičnog incesta jer se polomi sav sa onim boldovanjem texta da se izrazi...

Biti opasan je nekada društveno korisno.
Hoću da kažem, da je tvoja mama bila opasana (pojasom nevinosti) - ne bi bilo tvojih 6 hiljada trollersko/smaračkih poruka na Berzi, i isto toliko lečenja komplexa preko njih.

Izvinjavam se za off topic, ali ti si off-topic stvor, koji postoji radi off-topicovanja i trolla, a to ti se toleriše, i još se ponosiš svojim egom, javno... Pa zašto se ne bi tolerisalo i meni.
Daum ... 08.06.2011. 13:49 #332391

Samo ti to sebi govori, pravi si muškarac... odštampaj to na zid i obavezno bolduj...

Facepalm...

Barem umesto psovki pokušaj da ispadneš pametan.... Eto, boldovao sam...

Shomiman ... ... ... 08.06.2011. 13:50 #332392

broj poruka: 1187
`We came acoss the West Sea
We didn`t have much idea
Of the kind of climate waiting
We used our hands for guidance
Like the children of a preacher
Like a dry tree seeking water
Or a daughter
Nice `n` sleazy
Nice `n` sleazy does it
Does it every time.

An angel came from outside
Had no halo
Had no father
With a coat of many colours
He spoke of brothers many
Wine and women
Song aplenty
He began to write a chapter
In history
Nice `n` sleazy
Nice `n` sleazy does it
Does it every time.`

The Stranglers - Nice N Sleazy

Daum .... 08.06.2011. 13:52 #332394

Spominješ mi kevu, spomineš mi postove, smorio sam te uspešno, a opet niko da te podrži...

Klasičan primer mongoloida: kad nema argument, psovanje... ali opet, ništa bolje od tebe se i ne očekuje. Neko ko sedi po ceo dan i traži teorije zavere na netu i glumi šmekera na facebooku ne može normalan da bude, da ne kažem bude retardiran...

Bolje zapitaj svoju kevu, ili drugog tatu, što te takvog napravio...

Shomiman ... ... ... 08.06.2011. 13:55 #332395

`When I was young, it seemed that life was so wonderful,
a miracle, oh it was beautiful, magical.
And all the birds in the trees, well they`d be singing so happily,
oh joyfully, oh playfully watching me.
But then they sent me away to teach me how to be sensible,
logical, oh responsible, practical.
And then they showed me a world where I could be so dependable,
oh clinical, oh intellectual, cynical.

There are times when all the world`s asleep,
the questions run too deep
for such a simple man.
Won`t you please, please tell me what we`ve learned
I know it sounds absurd
but please tell me who I am
I said now watch what you say they`ll be calling you a radical,
a liberal, oh fanatical, criminal.
Won`t you sign up your name, we`d like to feel you`re
acceptable, respectable, oh presentable, a vegetable!
Oh Take it take it yeah!

But at night, when all the world`s asleep,
the questions run so deep
for such a simple man.
Won`t you please, please tell me what we`ve learned
I know it sounds absurd
but please tell me who I am,
Who I am x 3 !!!

Who knows who`s so logical.`

Supertramp - The Logical Song

imarkovic Re: Re: Re: .... 08.06.2011. 13:57 #332396

hehe pa sto si se uvredio brate, nisam hteo da te uvredim, sorry. Inace, posto volim sve da probam, upoznao sam mnogo devojki i preko fejsa, mnogo, ni jedna, ali ni jedna nije bila sasvim cista, ili sam ja zahtevan, ne znam, ova zadnja me je ubila u pojam i od tada izbegavam virtuelne stvarcice.. ali nije to bas tako kao sto pricas, razmenis koju recenicu i da ti broj blabla, hehe malo sutra, ako to radis onda znas o cemu pricam, dok ti ne da broj ima da gulis bajo tastaturu dok je impresioniras, toliko dok joj ne das jedan-dva razloga da si ti jedan od njih 5.000 kome ce dati broj, mislim realno, da se ne lazemo, imam 26 banki, ako si toliko riba smuvao preko fejsa, jos i pomnozeno sa 2, ja ti skidam kapu, alal ti vera, stvarno si baja plus, da ne pricam o tome koliko je svaka normalna devojka skepticna da li si mozda neki bolesnik, derpe, blabla, dok je ubedis u suprotno..treba strpljenja zainteresovati putem glupog chat-a..

:: Ja sam tamo upoznao riba više nego što ti imaš godina, pomnoženo sa dva... I kad kažem upoznao, mislim i `posjedovao`
:: Frenduješ ako se kliknete na Are you interested, chatuješ, razmeniš brojeve - i poštediš sebe poziranja i gubljenja vremena po kafićima i klubovima, i smaranja sa dr*ljastim retartdiranim klinkama i pijanim klincima, kojih su danas puni svi lokali..
:: Ko je ovde glup... Neko ko u 21. veku koristi metode 19-tog veka, ili neko ko sve odradi iz udobnosti sopstvenog doma, koristeći ono što mu je na raspolaganju da bi život sebi učinio lakšim, i ostvario stvari brže.
:: :: ajde razumem preko zime al ko jos sad po ovom lepom vremenu kad puca akvarijum sedi gajbi i poke-uje ribe u nadi da ce neka da se javi, cak i da se javi to je 90% neki female PhatPhuck(nevezano za tebe mojne se uvredis)
:: :: :: Samo pičkice bez ega koriste facebook da `poke` uju ribe... Pravi si debeli sjeb u glavi..
:: :: ::
:: :: :: Cugni malo fluorisane vode, udarila te sunčanica..
:: :: :: __________________
:: :: :: Scourge of PCBerza
:: :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K
Shomiman Eh, 08.06.2011. 14:04 #332402

Kad joj se posle `dobre` radze budes ispovracao u krilo. Izvinis joj se, i odvedes je u toalet da se `plakne`, uz put je kresnes strasno, toliko da zaboravi kako se zove, jer `situacija` je `neprilicna`... `Nakon` toga je pustis da te malo `omalovazi` u drustvu... Stoicki to podneses, jer znas da ce svako naredno kresanje biti zesce... I jos `satisfakcija`... `Ta` ona je hrvatica... ... ... E, to je muvanje...

imarkovic Re: Eh, 08.06.2011. 14:06 #332403

izuzetno lepo karikiranje moram da priznam hehe

:: Kad joj se posle `dobre` radze budes ispovracao u krilo. Izvinis joj se, i odvedes je u toalet da se `plakne`, uz put je kresnes strasno, toliko da zaboravi kako se zove, jer `situacija` je `neprilicna`... `Nakon` toga je pustis da te malo `omalovazi` u drustvu... Stoicki to podneses, jer znas da ce svako naredno kresanje biti zesce... I jos `satisfakcija`... `Ta` ona je hrvatica... ... ... E, to je muvanje...
PhatPhuck Re: Re: Re: Re: .... 08.06.2011. 14:06 #332404

:: hehe pa sto si se uvredio brate, nisam hteo da te uvredim, sorry.

Nisam se uvredio. Nisam ti uvredljivo ni odgovorio.

:: Inace, posto volim sve da probam, upoznao sam mnogo devojki i preko fejsa, mnogo, ni jedna, ali ni jedna nije bila sasvim cista, ili sam ja zahtevan, ne znam, ova zadnja me je ubila u pojam i od tada izbegavam virtuelne stvarcice..

Moj proces selekcije je veoma temeljan, i baziran je UPRAVO na velikom prethodnom iskustvu upoznavanja preko Krstarice... I preko najmanjih stvari možeš da provališ u kom je fazonu - ako imaš iskustva. Na 10 friendovanih, 9 otkačim i blockujem, a sa jednom se eventualno i upoznam.

:: ali nije to bas tako kao sto pricas, razmenis koju recenicu i da ti broj blabla, hehe malo sutra, ako to radis onda znas o cemu pricam, dok ti ne da broj ima da gulis bajo tastaturu dok je impresioniras,

Ja ODMAH kažem: `NISAM ovde radi ćaskanja i vođenja praznih priča o lepom vremenu. Ako si ti u tom fazonu, reci mi, pa da te odmah brišem sa friend liste. Ovde sam radi REALNOG upoznavanja.`
I, veruj mi, ima dosta devojaka koje to itekako kapiraju. Samo ih treba iskopati...
Kao što neko odavno reče... `90% svega na internetu i u životu je smeće.`

:: toliko dok joj ne das jedan-dva razloga da si ti jedan od njih 5.000 kome ce dati broj

Još jedan `tip` za tebe: NIKADA ni ne pokušavam da friendujem ribe sa više stotina `prijatelja` na friend listi, jer to su retarduše koje misle da je Facebook `popularity contest`, takmičenje u popularnosti, i to su debiluše koje se tripuju da ih što veći broj `friendova` čini `poželjnijim` i `popularnijim`, kao javne ličnosti kojima se te bednice dive do imbecilnosti.

::mislim realno, da se ne lazemo, imam 26 banki, ako si toliko riba smuvao preko fejsa, jos i pomnozeno sa 2, ja ti skidam kapu, alal ti vera, stvarno si baj

Nemam razloga da lažem. Od toga nemam nikakve koristi, NITI sam te svoje `conqueste` isticao pre ovoga, IKADA. Ja imam 33 godine.

:: plus, da ne pricam o tome koliko je svaka normalna devojka skepticna da li si mozda neki bolesnik, derpe, blabla, dok je ubedis u suprotno..treba strpljenja zainteresovati putem glupog chat-a.

Poenta je u kompletnom pristupu... Kakve sopstvene slike postaviš, kakve stavove izraziš na profilu, koju `žvaku` joj kažeš... One od svega toga formiraju svoj prvi utisak o tebi, i na osnovu toga se vode.
STRANA 1 OD 3  
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs