Kod mene vala vedro, sad sam zverao malo s terase i cevčio neko laško pivce s ukusom tekile i limuna. Generacije švapskih pivarskih legendi mora da se upravo prevrću po grobovima.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: Ne vidi se mesec, hebo ga patak. Olacno: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: http://goo.gl/3T72 ::
Neko kao ti se radja jednom u 100 godina :). Prso si skroz,...
Pozdrav!
:: ... i ne samo na guglu, kome zvuči dobro gledanje pomračenja s nekom cica-macom upravo ima priliku :: :: Bolje se vide i zvezde, lep šlagvor :: - Mala, oćeš da ti pokažem Velikog Medveda :: - A šta ćemo ako neko naiđe :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
Auuuu bre, pa vi ste prsli totalno? Vi ni u dvorište ne izlazite?!? Čak i prirodne pojave pratite preko monitora?!? Jel ste čuli za čika Lazu?!? On pomaže u ovakvim slučajevima. Izadjite malo na vazduh, pojebite pravu pičicu, nemojte drkati na .jpg lepotice ... Pomračenje meseca pratite preko youtube i google ... vi niste načisto sa samim sobom ... pucačina do enda - -
A sta ce ovi kod kojih je oblacno? Jel ni oni ne smeju da gledaju?
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9, Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: :: Auuuu bre, pa vi ste prsli totalno :: Vi ni u dvorište ne izlazite?!? Čak i prirodne pojave pratite preko monitora?!? Jel ste čuli za čika Lazu?!? On pomaže u ovakvim slučajevima :: Izadjite malo na vazduh, pojebite pravu pičicu, nemojte drkati na .jpg lepotice .. :: Pomračenje meseca pratite preko youtube i google ... vi niste načisto sa samim sobom ... pucačina do enda - - :: ::
Pa cicijo moja, nisam klinac, a i sta da radim kad zivim blizu Dunava/kanal DTD i vecito mi se dovlace neki oblaci, nikad da zaobidje. Sto se tice lepotica, nemamo svi tu srecu da ih uvek imamo pri ruci. E tu stupa na snagu neprevazidjeni .jpg i po koji pregled Xhamster-a ili ako nas ni to ne zamudi, onda pravac eroprofile:) Za svakog izbirljivog nastranka ce se naci neka kenjara ili pisulja ili, pak, u kombinaciji.
@Raic, brate, de iskopa to pivo? +1 za prevrtanje po grobovima:)
:: :: Auuuu bre, pa vi ste prsli totalno :: Vi ni u dvorište ne izlazite?!? Čak i prirodne pojave pratite preko monitora?!? Jel ste čuli za čika Lazu?!? On pomaže u ovakvim slučajevima :: Izadjite malo na vazduh, pojebite pravu pičicu, nemojte drkati na .jpg lepotice .. :: Pomračenje meseca pratite preko youtube i google ... vi niste načisto sa samim sobom ... pucačina do enda - - :: ::
:: U Rodiću brajko, tamo gde nalazim i MB pivo i BI vodu :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: :: :: @Raic, brate, de iskopa to pivo? +1 za prevrtanje po grobovima: :: :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.