predlazem da u ovoj temi kacimo linkove ka proizvodima koji su bitno jeftiniji od konkurentnih, bez mnogo palamudjenja i natezanja tipa da li se vise isplati polovna 4850 od reparirane gtx260... konkretno mislim napr na od pre mesec-dva bila je aktuelna MSI5850TF za 130e, phenom IIx4 940 za 80e, pre toga reparirane 4870 i gtx260 isto drasticno jeftinije od regularnih... dakle, kad iskoci parce hardvera za dzabe pare, vi lepo pljas jedan copy-paste ovde, eventualno neko ko kupi navedeno parce prokomentarise ili jos bolje baci link ka temi u kojoj iznosi svoje utiske. takodje ako mislite da je u pitanju skart roba, neka prevara i slicno, otvorite drugu temu a ovde ostavite link, da ne bi beskrajne diskusije unistile preglednost.
pa dobro, mada sam mislio na situacije tipa kad je 5850 svuda kostala 160-170e odjednom se pojavila msi twinfrozr za 130e. te cene koje si ti okacio su ocekivane cene za te kartice, plus-minus 5%
Tjah, 6850 je oko 15k, ako ovo nije best buy ja ne znam sta je. Istini za volju, cene su bile jos nize, ali evro je skocio i ocekujte poskupljenja
:: pa dobro, mada sam mislio na situacije tipa kad je 5850 svuda kostala 160-170e odjednom se pojavila msi twinfrozr za 130e. :: te cene koje si ti okacio su ocekivane cene za te kartice, plus-minus 5 :: :: __________________________________________________ :: http://img810.imageshack.us/f/useyourcpu.jpg :: ::
Po cemu je Geinward GTX570 toliko ekstra super cena kada je 30e preko ASUS DCII. Po cemu. To je ono, daj sta das samo da nosi naziv serije. Masovni problem ovde. Da se pojavi ova %#$@*&^gtx570 za 25.000 vi bi rekli uuuu kakva cena GTX570.
Za mene je 18.000 6870DC, 6950DCII eto to meni ima lepu cenu za mogucnosti prema jacim kartama.
Imate totalno ludacki apsurdne cene ajmo i o tome da pisemo. Recimo GX700 za 120e. Geniward GTX580 za 505e referentni model IGolden Sample za 550 a njima je Golden Sample verovatno ASUS referentni posto su ovi u nock downu ostali, 220e CH4F i takve cene. I o tome bi ja napravio temu da se smejemo.
Odmah da ti kažem da nema nekih specijalnih sniženja kao što je to bio slučaj pre 2 meseca sa onim 5850 - kama. Ali svakako bi izdvojio par komponenti koje su po meni dobra kupovina.
Ko što već par puta rekoh, begajte ljudi od 5670 DDR3 verzija, skoro je pa upola slabija od DDR5, ne znam na koju foru. A samo 500din jeftinija.
Sandy i3 će biti govno opcija dok ne izbace K verziju, pametnije je i jeftinije da se uzme stari i3 koji se klokuje ko mutav. Jeste da za samo 10e više dobiješ PII 955 al ajd ako kupac baš više voli intela.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: Odmah da ti kažem da nema nekih specijalnih sniženja kao što je to bio slučaj pre 2 meseca sa onim 5850 - kama. Ali svakako bi izdvojio par komponenti koje su po meni dobra kupovina ::
5670 512MB DDR5 za 55€ je odlična kartica. Ako nemate ambicija da pokrećete AA i igre u 1080p, navalite i igraćete sve što postoji danas na tržištu. Još ako imate monitor koji ne prelazi 20 inča, bolja grafika vam i ne treba jer 5670 tera sve u max. na 1280x1024!!!!!!!!!
:: :: :: :: 5670 512MB DDR5 za 55€ je odlična kartica. Ako nemate ambicija da pokrećete AA i igre u 1080p, navalite i igraćete sve što postoji danas na tržištu. Još ako imate monitor koji ne prelazi 20 inča, bolja grafika vam i ne treba jer 5670 tera sve u max. na 1280x1024!!!!!!!!!
Znači mnogo slabija. Nisam pogresio sa 5770. Pa sad, svakog meseca se pojavi neka nova, ko ce to da isprati. Ranije su postajala 3 ili 4 modela iz nvidie i 3 iz ATI i znalo se sta je koja u mogucnosti. Danas kada otvorim sajt sa grafikama, saceka me 100 modela.
Ma dobro je, nisi pogrešio iako je možda mogla i nešto jeftinije da se nađe. Nije bitno sad kad si već kupio.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: Znači mnogo slabija. Nisam pogresio sa 5770. Pa sad, svakog meseca se pojavi neka nova, ko ce to da isprati. Ranije su postajala 3 ili 4 modela iz nvidie i 3 iz ATI i znalo se sta je koja u mogucnosti. Danas kada otvorim sajt sa grafikama, saceka me 100 modela :: ::
Hehe ... ali pazi nebulozu kada tih 100 modela nisu rasporedjeni po jačini ... neki modeli sa manjim brojem u nazivu su mnogo jači od modela sa većim brojem u nazivu. Što znači, da su jače kartice koje su se ranije pojavile od najnovijih ... i još da situacija bude gora, starije kartice troše kao grejalice struju, traže jaka napajanja, ... jebe lud zbunjenog oko odabira ... Zato su ljudi i nekako iskristalisali novije modele o- 5670/5770/6850/6870 sve preko i ispod iz ATI je ili lusuz ili nije za gejming. Tu je negde i nvidia 9800GT/GTX460/GTX560Ti samo malo skuplja što ne opravdava plaćanje brenda ...
Nista daj oglas da kupujes tog misa za ne vise od 30 evra, ali u potpuno ispravnom stanju (po mogucstvu nekoriscenog) sa sve garancijom pa ce se neko sigurno javiti...
Heh, nismo ni mi Vlasi vise veverice! More, da izvrachamo mi jednim dobrim homoljskim receptom ove nase bg preprodavce i naci ce se neko zbunjen da proda nekoriscen mis za 30 evra. Borba svim `silama`!
:: Heh, nismo ni mi Vlasi vise veverice :: More, da izvrachamo mi jednim dobrim homoljskim receptom ove nase bg preprodavce i naci ce se neko zbunjen da proda nekoriscen mis za 30 evra. Borba svim `silama`!
Pustite EMMI, znate vi onu: da bog da te proklela vlajna koju si odbio? To je spooky ... Inace, odmah se bacam na posao cim svratim do homolja, EMMi ima da snizi cene samo tako. .).).)
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.