Nigde ga ne nalazim. Nasao sam samo neki istoimeni akcioni iz 2009, ali to nije taj. Ako znate ili natrapate negde na ovaj koji trazim, sibnite bilo kakav link na mail ili ovde.
Ali koristim priliku da pitam za jedan film koji sam gledao kao klinac. U tadasnjem video klubu sam iznajmio film `Invazija sa Marsa`, nigde taj film nisam nasao kasnije, a ostavio je traumatican dozivljaj na mene. Da li je jos neko gledao ovo ?
Izlecenje je moguce samo u slucaju izjednacenja duhovne i materijalne strane. Sve drugo je utopija !
Nisam siguran da li je to taj film ali pocinje ovako.. grmljavina,klinac ustaje iz kreveta,gleda kroz prozor i spazi svemirski brod u obliku lopte koji se spustio na poljanu..Kasnije krece radnja i secam se da su vanzemaljci poput nekih dzinovskih zaba.. Sad si me potsetio na ovaj film..I ja bih voleo da ga nadjem ali ne znam ni kako se zove!
P.S.Ima DVD Rip,inace to je remake starog filma iz 1953-te godine.
Green,Green,Grass Of Home
:: Ali koristim priliku da pitam za jedan film koji sam gledao kao klinac :: U tadasnjem video klubu sam iznajmio film `Invazija sa Marsa`, nigde taj film nisam nasao kasnije, a ostavio je traumatican dozivljaj na mene :: Da li je jos neko gledao ovo :: :: Izlecenje je moguce samo u slucaju izjednacenja duhovne i materijalne strane :: Sve drugo je utopija ! :: ::
Hehehhehe, pa to je to jebem ti misa. Gde ga iskopa? Au kakve sam tripove imao na ovaj film:) Traumu sam navuko dok sam gledao kako ona uciteljica guta zabu .)
Izlecenje je moguce samo u slucaju izjednacenja duhovne i materijalne strane. Sve drugo je utopija !
:: Nisam siguran da li je to taj film ali pocinje ovako. :: grmljavina,klinac ustaje iz kreveta,gleda kroz prozor i spazi svemirski brod u obliku lopte koji se spustio na poljanu..Kasnije krece radnja i secam se da su vanzemaljci poput nekih dzinovskih zaba. :: Sad si me potsetio na ovaj film..I ja bih voleo da ga nadjem ali ne znam ni kako se zove :: :: Ahahahah.To je taj film :: :: http://www.youtube.com/watch?v=KSEmVsuVfE :: :: http://www.imdb.com/media/rm3881475072/tt009127 :: :: P.S.Ima DVD Rip,inace to je remake starog filma iz 1953-te godine :: :: Green,Green,Grass Of Home :: :: ::
:: Hehehhehe, pa to je to jebem ti misa :: Gde ga iskopa :: Au kakve sam tripove imao na ovaj film: :: Traumu sam navuko dok sam gledao kako ona uciteljica guta zabu . :: :: :: Izlecenje je moguce samo u slucaju izjednacenja duhovne i materijalne strane :: Sve drugo je utopija ! :: :: :: Nisam siguran da li je to taj film ali pocinje ovako. :: :: grmljavina,klinac ustaje iz kreveta,gleda kroz prozor i spazi svemirski brod u obliku lopte koji se spustio na poljanu..Kasnije krece radnja i secam se da su vanzemaljci poput nekih dzinovskih zaba. :: :: Sad si me potsetio na ovaj film..I ja bih voleo da ga nadjem ali ne znam ni kako se zove :: :: :: :: Ahahahah.To je taj film :: :: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=KSEmVsuVfE :: :: :: :: http://www.imdb.com/media/rm3881475072/tt009127 :: :: :: :: P.S.Ima DVD Rip,inace to je remake starog filma iz 1953-te godine :: :: :: :: Green,Green,Grass Of Home :: :: :: :: :: :: ::
Bolje ne gledaj opet. Neke stvari ne treba dirati jer u glavi imas sasvim levu sliku, a sada ces da se smoris i upropastis lepo secanje, meni tako uglavnom bilo za 99% starih filmova.
:: Ali koristim priliku da pitam za jedan film koji sam gledao kao klinac :: U tadasnjem video klubu sam iznajmio film `Invazija sa Marsa`, nigde taj film nisam nasao kasnije, a ostavio je traumatican dozivljaj na mene :: Da li je jos neko gledao ovo :: :: Izlecenje je moguce samo u slucaju izjednacenja duhovne i materijalne strane :: Sve drugo je utopija ! :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.