Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
Ajmo, svi na vakcinisanje protiv novog gripa...
STRANA 1 OD 2  
toothless Ajmo, svi na vakcinisanje protiv novog gripa... 12.07.2011. 23:33 T37222

status: user
broj poruka: 3241
Izgleda da u Pakistanu uživo gledaju `Call of duty black ops-multiplayer`.
http://tiny.cc/rvykl
Ima li ovo veze sa lažnom epidemijom izmišljenog H1N1 koji je naprasno nestao, iako se najavljivao drugi i treći talas epidemije, najgori do sada?Farmaceutska mafija ima novog poslodavca - CIA

AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED
5 macaka,dve iste, i tri razlicite! :)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
mixer93 Re: Ajmo, svi na vakcinisanje protiv novog gripa... 12.07.2011. 23:47 #344286

broj poruka: 4187
Pametni Ameri...

AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX460 1GB TOP-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB

:: Izgleda da u Pakistanu uživo gledaju `Call of duty black ops-multiplayer`
:: http://tiny.cc/rvyk
:: Ima li ovo veze sa lažnom epidemijom izmišljenog H1N1 koji je naprasno nestao, iako se najavljivao drugi i treći talas epidemije, najgori do sada?Farmaceutska mafija ima novog poslodavca - CI
::
:: AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LE
:: 5 macaka,dve iste, i tri razlicite! :)
PhatPhuck ... 12.07.2011. 23:49 #344287

broj poruka: 1886
Nije to ništa...

Pazi ovo: `Exposé: the president of the Council of Europe`s Health Commission, German Wolfgang Wodarg, accuses pharmaceutical lobbies and governments. He has obtained the launch of an investigation by the official body he heads on the role played by laboratories in the campaign of panic around the virus. A no-holds-barred interview.`

`Kolektivnu psihozu/paniku su organizovali farma. lobiji i VLADE DRŽAVA...` - kaže Predsednik Zdravstvene Komisije Saveta Evrope, Dr. Volfgang Vodarg
`Aditivi su korišćeni u vakcinama, čije dejstvo još nije ispitano...`

http://www.wodarg.de/english/3022481.html

`H1N1 Swine Flu Vaccine insert Admits It Causes Guillain-Barre Syndrome, Vasculitis, Paralysis, Anaphylactic Shock And Death`
Na papirnom umetku u pakovanju vakcine protiv svinjskog gripa PRIZNAJU da može uzrokovati Žilijen-Barov sindrom, vaskulitis, paralizu, anafilaktički šok i SMRT.

http://www.prisonplanet.com/h1n1-swine-flu-vaccine-insert-admits-it-causes-guillain-barre-syndrome-vasculitis-paralysis-anaphylactic-shock-and-death.html

GLAVNI PROBLEM KOD NAS, U ZEMLJICI SRBIJI KOJU SVAKO JAŠE I PRAVI BUDALOM KAKO POŽELI JE: DA LI JE NEKO NA ROBIJI ZBOG ULUDO POTROŠENIH NARODNIH PARA NA ŠTETNU I LAŽNU VAKCINU, uguravanja narodnih para u džep farmaceutskoj mafiji, i pozivanja naroda da `OBAVEZNO` unese u sebe nešto čiji svi sastojci nisu poznati, niti je poznato dejstvo svih sastojaka...
DA LI JE NEKO OD NAŠIH `KRAVATA` SMENJEN, procesuiran, itd? Ni Tomica, ni Kon - nikakve posledice nisu pretrpeli.

A narod koji tako olako pređe preko takvih svinjarija - zaslužuje da mu se to opet desi. I opet. I opet.
I zato Srbi žive u g*vnima i bedi u kojoj žive: jer imaju kratko pamćenje, i nemaju m*da da bese i bacaju na robiju mafijaše koji ovakve svinjarije naprave... Nego jedino imaju m*da da ubijaju strance kad dođu u Bgd.

`Lekari koji se ne vakcinišu protiv novog virusa gripa A (H1N1) i svojim pacijentima ne preporučuju da se od njega zaštite na ovaj način, ne zaslužuju da se bave poslom, kaže za Press epidemiolog i predsednik Radne grupe za pandemiju dr Predrag Kon. On objašnjava da u Srbiji vlada epidemija sumnjičavosti, pa tako s jedne strane imamo one koji su za vakcinu, a s druge one koji su za prirodnu selekciju.`
http://www.ivonazivkovic.net/kon.htm

`Grip H1N1 nas koštao 70 mil. evra?`
http://www.b92.net/zdravlje/komentari.php?nav_id=520133

`Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano

solaja777 Re: Ajmo, svi na vakcinisanje protiv novog gripa... 13.07.2011. 00:28 #344298

broj poruka: 3278
Aaaaa ja se vakcinisao protiv novog gripa i vishe nikad u zivotu se necu vakcinisati makar crko, jedva dupe izvukoh....

Inace reakcija na vakcinu je individualna, veoma mali broj ljudi je preosetljivo, mene vala nece vishe vakcinisati ni za kakvo sranje...

Inache ne bih rekao da je virus izmisljen zaista se prve godine pojavio neobichno visok broj pneumonija... vec ove godine dooosta manje, dodushe malo kasnije a nekakv prvi talas viroza meni delovao po zavrshetku nove godine - odlazili/dolazili i donosili...

:: Izgleda da u Pakistanu uživo gledaju `Call of duty black ops-multiplayer`
:: http://tiny.cc/rvyk
:: Ima li ovo veze sa lažnom epidemijom izmišljenog H1N1 koji je naprasno nestao, iako se najavljivao drugi i treći talas epidemije, najgori do sada?Farmaceutska mafija ima novog poslodavca - CI
:: AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LE
:: 5 macaka,dve iste, i tri razlicite! :)
Adzem virus je postojao 13.07.2011. 00:37 #344300

broj poruka: 3797
ali je sistemski napravljen,kao i sida sto je sejana medju africkim stanovnistvom da bi se izvrsila selekcija,tuzno ali istinito...

nenika2009 Bil Gejts govori o vakcinama i depopulaciji 13.07.2011. 06:26 #344360

broj poruka: 1083
http://www.youtube.com/watch?v=U5fhe5nBWQs

VISE SE I NE KRIJU, SVE VEC JAVNO GOVORU.

KORISTICE ,HRANU,TELEVIZIJU I VAKCINE DA SMANJU POPULACIJU

===============================================
KOJI JE PRVI BIĆE POSLEDNJI A KOJI JE POSLEDNJI BIĆE PRVI A ŠTO JE TAJNO BIĆE JAVNO

A ĐAVO SVE PREVARIO I SVE ISPREVRĆO DA NIKO NIŠTA NE RAZUME OSIM KOME JE DATO DA RAZUME.

JOSILENKO ... 13.07.2011. 09:23 #344378

broj poruka: 1013
Nije ovo uopste dobro, sto su manipulativni drcni debili doveli do toga da narod izgubio veru u medicinu. Kao u onoj prici o cobanu koji je dizao laznu paniku da mu vuk jede ovce pa na kraju niko nije hteo da mu pomogne kad je vuk stvarno dosao. Udarice neka gadna epidemija sama od sebe, ne mora da je iz CIA laboratorije. Desavalo se puno puta u istoriji.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dexter013 ?!?!?! 13.07.2011. 09:28 #344379

broj poruka: 17098
Javno GOVORU ?!
Da SMANJU ?!

Javno govore
Da smanje

Ti zivis u nekoj teskoj selendri ili si platio osnovnu skolu?

Glavno je da si religiozni fanatik...

Oni kad oce da dodjedudedu oni ondak tamo odedudedu
pa kad smanju onda im se o tome ne govoru...

Ovako polipismeni ljudi od 70 godina ni u Leskovcu ne pricaju.

AMD Phenom II x6 1055
7 Gb Kingston hyperX genesis 1600MHz
470 gtx gigabyte
MSI 760 GM-E51
CoolerMasterElite430
LC power 600w
CpuCooler:Titan Vanesa
Mx518

:: VISE SE I NE KRIJU, SVE VEC JAVNO GOVORU.
:: KORISTICE ,HRANU,TELEVIZIJU I VAKCINE DA SMANJU POPULACIJ
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum ... 13.07.2011. 10:59 #344404

broj poruka: 12805
Nenika i kompanija neka se zatvore u neko atomsko sklonište pa će da `živu` dugo...

CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd

solaja777 Re: ... 13.07.2011. 11:21 #344411

zatvorio bih se i ja ali ne sa njima .=)

Ne vredi se sklanjati neshto posebno , mada ko je u mogucnosti u vreme epidemije treba se pridrzavati zvanicne preporuke...

:: Nenika i kompanija neka se zatvore u neko atomsko sklonište pa će da `živu` dugo..
:: __________________
:: Scourge of PCBerza
:: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K
Dexter013 Re: Re: ... nenika2009 style ! 13.07.2011. 11:34 #344416

Oni ti govoru da se zatvoris , ali ne da smanju predostroznost...

aj kapiram greske u kucanju i slicno , gutanje slova,
ali ovo je cista nepismenost.

AMD Phenom II x6 1055
470 gtx gigabyte
MSI 760 GM-E51
CoolerMasterElite430
LC power 600w
Mx518

:: zatvorio bih se i ja ali ne sa njima .=
:: Ne vredi se sklanjati neshto posebno , mada ko je u mogucnosti u vreme epidemije treba se pridrzavati zvanicne preporuke..
:: :: Nenika i kompanija neka se zatvore u neko atomsko sklonište pa će da `živu` dugo..
toothless Re: ... 13.07.2011. 11:38 #344417

Mene bole karijes pošto nikada ni običan grip nisam imao, niti ću ikada da se vakcinišem protiv istog, ali ovo je stvarno strašno šta rade onim ljudima koji se biju za parče hleba, još sada služe kao zamorčići.Da neko treba da odovara za vakcine protiv H1N1, to stoji.

Smej se ti, Daume, pa da vidiš kada za koju godinu SZO naredi obavezno rektalno sondiranje kao preventivu protiv nekog novog virusa, videćemo šta ćeš onda da kažeš. :D

AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED

:: Nenika i kompanija neka se zatvore u neko atomsko sklonište pa će da `živu` dugo..
:: __________________
:: Scourge of PCBerza
:: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K
Dexter013 Re: Re: ... 13.07.2011. 11:40 #344418

On bre cima ovog nepismenog verskog fanatika ...

AMD Phenom II x6 1055
470 gtx gigabyte
MSI 760 GM-E51
CoolerMasterElite430
LC power 600w
Mx518

:: Mene bole karijes pošto nikada ni običan grip nisam imao, niti ću ikada da se vakcinišem protiv istog, ali ovo je stvarno strašno šta rade onim ljudima koji se biju za parče hleba, još sada služe kao zamorčići.Da neko treba da odovara za vakcine protiv H1N1, to stoji
:: Smej se ti, Daume, pa da vidiš kada za koju godinu SZO naredi obavezno rektalno sondiranje kao preventivu protiv nekog novog virusa, videćemo šta ćeš onda da kažeš. :
:: 5 macaka,dve iste, i tri razlicite! :
:: :: Nenika i kompanija neka se zatvore u neko atomsko sklonište pa će da `živu` dugo..
:: :: __________________
:: :: Scourge of PCBerza
:: ::
:: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K
solaja777 Re: Re: ... 13.07.2011. 11:49 #344420

` rektalno sondiranje` bice gadno ako se nekom dopadne .=)

Naravno ni mene vishe nece vakcinisati jer spadam u grupu osetljivih, inace ja sam se vakcinisao da bi donekle zashtitio porodicu od svog prisustva-posle vakcine bilo je grozno, posle mog iskustva odlucio sam se da decu ne vakcinisem....

:: Mene bole karijes pošto nikada ni običan grip nisam imao, niti ću ikada da se vakcinišem protiv istog, ali ovo je stvarno strašno šta rade onim ljudima koji se biju za parče hleba, još sada služe kao zamorčići.Da neko treba da odovara za vakcine protiv H1N1, to stoji
:: Smej se ti, Daume, pa da vidiš kada za koju godinu SZO naredi obavezno rektalno sondiranje kao preventivu protiv nekog novog virusa, videćemo šta ćeš onda da kažeš. :
:: :: __________________
:: :: Scourge of PCBerza
:: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K
toothless Re: Re: Re: ... 13.07.2011. 11:58 #344422

Znam bre, viđe li ti smajli koliki je? :D
Nego, ako stvarno tako nešto uvedu, biće bež`te noge usraću vas! :D

:: On bre cima ovog nepismenog verskog fanatika ..
:: AMD Phenom II x6 105
:: 7 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH
:: 470 gtx gigabyte
:: MSI 760 GM-E5
:: CoolerMasterElite43
:: LC power 600
:: CpuCooler:Titan Vanes
:: Mx518
:: :: Mene bole karijes pošto nikada ni običan grip nisam imao, niti ću ikada da se vakcinišem protiv istog, ali ovo je stvarno strašno šta rade onim ljudima koji se biju za parče hleba, još sada služe kao zamorčići.Da neko treba da odovara za vakcine protiv H1N1, to stoji
:: :: Smej se ti, Daume, pa da vidiš kada za koju godinu SZO naredi obavezno rektalno sondiranje kao preventivu protiv nekog novog virusa, videćemo šta ćeš onda da kažeš. :
:: :: AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LE
:: :: 5 macaka,dve iste, i tri razlicite! :
:: :: :: Nenika i kompanija neka se zatvore u neko atomsko sklonište pa će da `živu` dugo..
:: :: :: __________________
:: :: :: Scourge of PCBerza
:: :: ::
:: :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K
raic Re: Re: Re: ... 13.07.2011. 12:02 #344426

broj poruka: 9006
Šta ti se desilo tačno? Mom kolegi od vakcine otekla muda da nije mogao da sedi.

->toothless: Kad te par puta isondiraju usraćeš ih stvarno.

Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.

:: ` rektalno sondiranje` bice gadno ako se nekom dopadne .=
:: Naravno ni mene vishe nece vakcinisati jer spadam u grupu osetljivih, inace ja sam se vakcinisao da bi donekle zashtitio porodicu od svog prisustva-posle vakcine bilo je grozno, posle mog iskustva odlucio sam se da decu ne vakcinisem...
toothless Re: Re: Re: Re: ... 13.07.2011. 12:08 #344429

http://tiny.cc/1uan4

:: Šta ti se desilo tačno? Mom kolegi od vakcine otekla muda da nije mogao da sedi
:: ->toothless: Kad te par puta isondiraju usraćeš ih stvarno.
:: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: :: ` rektalno sondiranje` bice gadno ako se nekom dopadne .=
:: :: Naravno ni mene vishe nece vakcinisati jer spadam u grupu osetljivih, inace ja sam se vakcinisao da bi donekle zashtitio porodicu od svog prisustva-posle vakcine bilo je grozno, posle mog iskustva odlucio sam se da decu ne vakcinisem...
raic Re: Re: Re: Re: Re: ... 13.07.2011. 12:17 #344439

I ja sam pre neko veče vid`o i Višnu i Krišnu.

:: http://tiny.cc/1uan
solaja777 Re: Re: Re: Re: ... 13.07.2011. 12:17 #344442

evo ovako : kaze lekar ajd da se vakcinishete, pa hajde, vakcinishemo se a onda u fazonu jbg da pitam da li neko alirgichan na to i to ... e jbg... rezultat : drasticno pogorsanje Asthme a od tad ne mogu da se skinem sa simbikorta i beroduala-svakodnevno, eto to je moj slucaj- preosetljivost se javlja kod malog broja ljudi - kod mene jeste i poznajem josh jednu pacijentkinju - dugogodisnja asmaticar - njoj nisu natekla muda neko ekstremiteti sa drasticnim pogorsanjem osnove bolesti...

Korisno za pracenje bolesti:
http://www.asthma.com/resources/asthma-control-test.html

:: Šta ti se desilo tačno? Mom kolegi od vakcine otekla muda da nije mogao da sedi
:: ->toothless: Kad te par puta isondiraju usraćeš ih stvarno.
:: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: :: ` rektalno sondiranje` bice gadno ako se nekom dopadne .=
:: :: Naravno ni mene vishe nece vakcinisati jer spadam u grupu osetljivih, inace ja sam se vakcinisao da bi donekle zashtitio porodicu od svog prisustva-posle vakcine bilo je grozno, posle mog iskustva odlucio sam se da decu ne vakcinisem...
toothless Re: Re: Re: Re: Re: ... 13.07.2011. 12:23 #344444

Da joj nisu natekle sise?To bi bilo revolucionarno otkriće!

:: evo ovako : kaze lekar ajd da se vakcinishete, pa hajde, vakcinishemo se a onda u fazonu jbg da pitam da li neko alirgichan na to i to ... e jbg... rezultat : drasticno pogorsanje Asthme a od tad ne mogu da se skinem sa simbikorta i beroduala-svakodnevno, eto to je moj slucaj- preosetljivost se javlja kod malog broja ljudi - kod mene jeste i poznajem josh jednu pacijentkinju - dugogodisnja asmaticar - njoj nisu natekla muda neko ekstremiteti sa drasticnim pogorsanjem osnove bolesti..
:: Korisno za pracenje bolesti
:: http://www.asthma.com/resources/asthma-control-test.htm
:: :: Šta ti se desilo tačno? Mom kolegi od vakcine otekla muda da nije mogao da sedi
:: :: ->toothless: Kad te par puta isondiraju usraćeš ih stvarno.
:: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: :: :: ` rektalno sondiranje` bice gadno ako se nekom dopadne .=
:: :: :: Naravno ni mene vishe nece vakcinisati jer spadam u grupu osetljivih, inace ja sam se vakcinisao da bi donekle zashtitio porodicu od svog prisustva-posle vakcine bilo je grozno, posle mog iskustva odlucio sam se da decu ne vakcinisem...
solaja777 ... 13.07.2011. 12:26 #344447

zaista nije smesno, ne bih nikom od vas pozeleo ono kroz shta ta zena prolazi svakodnevno....
neXus2000 ..... 13.07.2011. 12:29 #344448

broj poruka: 3351
Pa i ona vest sto je bila sto su vrsili eksperimente sa vojskom, siromasnim ljudima i decom, kada se jedna grupa vojnika (dosta velik broj), vratili kuci sa polno prenosivim bolestima. A onda se USrA vlada javno izvinjavala sve sa kezom kao u reklamama. A posle ih svi popljuvali na komentarima `a da im se izvinite sa jedno par miliona dolara po osobi?`. :)

Nacisti i Dr.Mengele su bili mala deca za njih. Zato su i pokupili sve naucnike iz Shvabije.
Dexter013 Re: ... 13.07.2011. 12:30 #344449

Crni tumor,
malo humora nije na izmet...

AMD Phenom II x6 1055
470 gtx gigabyte
MSI 760 GM-E51
CoolerMasterElite430
LC power 600w
Mx518

:: zaista nije smesno, ne bih nikom od vas pozeleo ono kroz shta ta zena prolazi svakodnevno....
raic Re: ... 13.07.2011. 12:34 #344452

Stvarno najebaste oboje ko žuti. Eto čuh da je posledica bilo al nisam znao nikoga kome se nešto stvarno desilo. Ma ne verovati stoki više ništa pa kud puklo.

Kolega je pod znakom pitanja u vezi tih muda jer je baš tih dana imao neke maratonske orgije, najverovatnije koincidencija.

:: zaista nije smesno, ne bih nikom od vas pozeleo ono kroz shta ta zena prolazi svakodnevno....
toothless Re: ... 13.07.2011. 12:35 #344453

Žao mi je, ali što brate, što slušate sve što kažu budale na vlasti?Razumem ja da ste zabrinuti , ali bez ikakve potrebe ste se izlagali nekoj vakcini za koju se ni danas ne zna čemu služi i šta može da uradi organizmu na duži period.Gde to ima da se vakcina pre dugih testiranja pusti u promet?Što bi plaćali zamorce kada mogu da ubrizgaju svima to i onda prate kroz medicinsku evidenciju kome se šta desilo.Gde je taj drugi talas epidemije?Treći, najgori talas?NIKO više ne spominje H1N1, i nigde ga nema!Čim je prošla patka sa krizom, odma je stala priča.

solaja777 Re: Re: ... 13.07.2011. 13:00 #344462

Nikad se nisam u zivotu vakcinisao protiv gripa, mada sa pojavom H1N1 ni lekari nisu bili informisani kako i shta uraditi, zaista pneumonija je bilo veoma mnogo u nasem mestu-ustanovi(nije bitno koja), zabelezen je i jedan smrtni slucaj mlade zene - obostrana pneumonija koja je ubrzo krenula u drasticno pogorsanje, ja sam odlucio da se vakcinisem iz razloga jer nisam zeleo da bolest donesem kuci - deci, inace extra sam izlozen svim virozama jer snimam ljude kojima je takva pomoc neophodna.

Ove godine bilo je pneumonija ali u manjem obimu nego prosle godine...
Pre pojave H1N1 pneumonija su bile retkost u nasoj ustanovi u kojoj radim nekih 10 godina pa otprilike mogu ispratiti situaciju...

:: Žao mi je, ali što brate, što slušate sve što kažu budale na vlasti?Razumem ja da ste zabrinuti , ali bez ikakve potrebe ste se izlagali nekoj vakcini za koju se ni danas ne zna čemu služi i šta može da uradi organizmu na duži period.Gde to ima da se vakcina pre dugih testiranja pusti u promet?Što bi plaćali zamorce kada mogu da ubrizgaju svima to i onda prate kroz medicinsku evidenciju kome se šta desilo.Gde je taj drugi talas epidemije?Treći, najgori talas?NIKO više ne spominje H1N1, i nigde ga nema!Čim je prošla patka sa krizom, odma je stala priča
:: :: zaista nije smesno, ne bih nikom od vas pozeleo ono kroz shta ta zena prolazi svakodnevno....
STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs