daklem skinuo sam cod black ops tezak 7gb i sad da bi ga raspakovao moram otici na ovu stranicu (to mi je u tom raru dato) : http://fileme.us/0hY3g kako bi skinuo password... ako odem na regular download nikako nisam skontao kako da skinem taj notepad file a premium acc nemam... sta mi je ciniti ? mrzi me da skidam opet sve ispocetka jer mi je ovo trebalo 3-4 dana... sta dalje?
evo nasao sam preko partisa valjda ce biti sve ok... pusticu ga preko noci, ide u full speed-u samo sto ja imam govno od neta (lelekom)..
ovaj rapid me nesto zeza mada sam ja kesa sto se tice toga jer mi je uvek zabranjen download pa kad dodjem kuci ko pusten sa lanca.. nemam ni jdownloader ni nista .. :\
valjda ce ovo odradit posao..
sutra ti bacim jos koje pitanjce, zainteresovan sam za mozda neki setup ali jos kalkulisem dal mi se to isplati sve itd itd.. ali u svakom slucaju je dobro znati ako nista drugo! thx
a ne znam ni ja.. secam se da sam pokusao to prosle godine da namestim al me nije slusao.. navodno za svaki router trebaju posebna podesavanja pa mi se nije igralo sa time.. imam onaj rozo beli telekomov najstariji procackacu ovih dana da vidim kako to funkcionise ako kazes da je bolje od torrenta... ovde mu lupim dl i ne razmisljam..
Na evenutalno pronalazenje password-a ces izgubiti daleko vise vremena nego da ponovno skidanje.
Slicno se i meni desilo kad sam trazio za kolegu pass za novi Office koji je upravo skinuo i na kraju sam odustao i rekao mu da skine novi provereni, posto ja koristim OOffice.
Naravoucenije ako skidas nesto sto ima pass proveri ga na prvoj arhivi pa tek onda nastavi dalje.
Jedanput pre 7-8 godina sam imao isti problem cak sam pokusao da zovem telefonom broj u engleskoj koji ce da mi izdiktira pass i javio se govorni automat :)
:: Najverovatnije je fake ili nešto još gore :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: ::
:: :: +1 :: :: Jedanput pre 7-8 godina sam imao isti problem cak sam pokusao da zovem telefonom broj u engleskoj koji ce da mi izdiktira pass i javio se govorni automat : :: :: :: Najverovatnije je fake ili nešto još gore :: :: :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: ::
hahh ja sam imao lika koji je tako zvao neki broj na kubi vise puta i bilo nekog prespajanja (modemski net) preko tako neke zemlje i uglavnom poenta je da mu je stigao telefonski racun od 43 hiljade din :D evo jos 2 sata ostalo za download.. super brzina sa partisa.. pozz
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.