PEDER-BAL i paganski rituali, ORGIJANJA i alkoholisanje AMERIČKE ELITE svakog jula, svake godine
STRANA 1 OD 3
PhatPhuck
PEDER-BAL i paganski rituali, ORGIJANJA i alkoholisanje AMERIČKE ELITE svakog jula, svake godine
17.07.2011. 17:57
T37305
status: user broj poruka: 1886
ISTINITO, ali teško za poverovati... Radi se o Američkoj verziji sastanaka poput `Bilderberg grupe` - svake godine, U OVO VREME, SREDINOM JULA, održavaju se sastanci nekih od NAJMOĆNIJIH LJUDI SVETA, u trajanju od dve nedelje... Tamo je planiran i `Projekat Menhetn`, to jest, projekat američke vlade da se napravi i upotrebi nuklearno oružje protiv Japana u II svetskom ratu... I jako su ponosni na to što su upravo oni bili ti koji su to isplanirali i progurali u delo. NI JEDNA ŽENA NIKADA NIJE PRIMLJENA KAO PUNOPRAVNI ČLAN... A članovi su bili SVI republikanski predsednici od 1923. pa na ovamo, ljudi iz američkog vojno-industrijskog kompleksa (Lockheed-Martin, Boeing, itd...), najmoćniji bankari sveta, predsednici najmoćnijih globalnih korporacija, itd...
`Bohemian Grove is a 2,700-acre (1,100 ha) campground located at 20601 Bohemian Avenue, in Monte Rio, California, belonging to a private San Francisco-based men`s art club known as the Bohemian Club. In mid-July each year, Bohemian Grove hosts a two-week encampment of some of the most powerful men in the world.`
`Important political and business deals have been developed at the Grove.[5] The Grove is particularly famous for a Manhattan Project planning meeting that took place there in September 1942, which subsequently led to the atomic bomb.`
`The membership list has included every Republican and some Democratic U.S. presidents since 1923, many cabinet officials, directors and CEOs of large corporations including major financial institutions. Major military contractors, oil companies, banks (including the Federal Reserve), utilities (including nuclear power) and national media (broadcast and print) have high-ranking officials as club members or guests.`
`...no woman has ever been given full membership in the Bohemian Club.`
`GEJ-PAGANSKI RITUALI, ORGIJANJA, glupiranje pod alkoholom u Bohemian Grove-u: Intervju sa Alex Jones-om, koji je jedne godine i sam na kvarno upao tamo, i snimio nešto od njihovih glupiranja:
Richard Nixon, poznati američki predsednik, `nosati`, odgovoran za aferu `Votergejt`, direktno govori o Bohemian Grove-u i o tome šta se radi tamo: `... To je najpederskija stvar kojoj sam prisustvovao...` `Neću više ni da se rukujem ni sa kim iz San Franciska...` http://www.youtube.com/watch?v=dPb-PN9F2Pc
`Da li si rekao Bohemian Club? Jel` to beše ono mesto gde bogati republikanci idu i stoje GOLI uz drveće?`
`The Bohemian club! Did you say Bohemian club? That`s where all those rich Republicans go up and stand naked against redwood trees right? I`ve never been to the Bohemian club but you oughta go. It`d be good for you. You`d get some fresh air.`
`Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano
Upravo to se ja pitam i za tebe. Nisi pod radnom obavezom da čitaš ono što te ne interesuje, ti koji inače vulgarišeš u svakoj temi i u svakom odgovoru - ne pitajući se da li drugima odgovara da čitaju tvoje tinejdžerska kompleksašenja, tako da - ako te ova tema `žestoko udara po mesečnom računu za internet`, slobodno čitaj MILIJARDU drugih tema.
Ovde postoje dva podforuma, `Zanimljive internet adrese` i `Zanimljivi Youtube snimci` - a ovo se dotiče OBA. Kad budu ukinuli i zabranili ta dva podforuma, neće više ni biti nikakvih postova osim onih tipa `koju memoriju da kupim` - a ti ćeš tada, sudeći po ovom napadu, biti najsrećniji na svetu.
Sta je poenta ove price? Kakve veze ima sta ko radi i ko zna da li je ovo istina ili poluistina. I u cijem je interesu da prica o ovome ? Cisto zaglupljivanje naroda, nebitnim stvarima.
Izlecenje je moguce samo u slucaju izjednacenja duhovne i materijalne strane. Sve drugo je utopija !
FAKAT je da su `ljudi` koji su članovi ovog pederaškog kluba ODGOVORNI, IZMEĐU OSTALOG, za kreiranje i upotrebu nuklearnog oružja, za nuklearno doba u kome živimo, i ti se pitaš `šta je poenta ove priče`?
*eb`o majku i zemlji i narodu koji među sobom ima ljude koji `umeju` da `razmišljaju`, kao što ti `umeš`. Takav narod, sa takvim rezonom, sa takvom `sposobnošću` da među masom trivijalnih i efemernih stvari koje im preko dana prođu kroz glavu, uši ili ispred očiju, određuje i bira šta su `bitne` i `prioritetne` informacije - a šta nisu - i zaslužuje da ga ne ostane ni za pod jednu krušku, i da živi u bedi i beznađu u kome živi.
Narod koji među sobom ima `inteligentnu` i `prosvetljenu` omladinu sa tvojim načinom `razmišljanja` i `prioritizovanjem informacija` - to apsolutno zaslužuje.
Izvini za malo grublji odgovor, ali, brate... Ako me za OVAKVE informacije, KOJE PRI TOM I NE MORAŠ DA ČITAŠ - AKO TE NE INTERESUJU, pitaš `koja je poenta` - šta drugo da ti odgovorim?
:: Sta je poenta ove price :: Kakve veze ima sta ko radi i ko zna da li je ovo istina ili poluistina. I u cijem je interesu da prica o ovome :: Cisto zaglupljivanje naroda, nebitnim stvarima
Covece ja volim sve da procitam, ne shvati me pogresno. Nisam ti napisao bilo sta uvredljivo, ali samo sam pitao sta je svrha? Sta radis ti po tom pitanju da to resis kako ti mislis? Verovatno samo prepricavas zanimljive pricice i gubis vreme, umesto nesto pametno da uradis za kucu , decu, porodicu i sl.(ako imas), i da ne rasipas energiju na ko zna sta vec na nesto konkretno i opipljivo. I kako olako shvatas i verujes u sve sto se servira?
:: FAKAT je da su `ljudi` koji su članovi ovog pederaškog kluba ODGOVORNI, IZMEĐU OSTALOG, za kreiranje i upotrebu nuklearnog oružja, za nuklearno doba u kome živimo, i ti se pitaš `šta je poenta ove priče`? :: :: *eb`o majku i zemlji i narodu koji među sobom ima ljude koji `umeju` da `razmišljaju`, kao što ti `umeš`. Takav narod, sa takvim rezonom, sa takvom `sposobnošću` da među masom trivijalnih i efemernih stvari koje im preko dana prođu kroz glavu, uši ili ispred očiju, određuje i bira šta su `bitne` i `prioritetne` informacije - a šta nisu - i zaslužuje da ga ne ostane ni za pod jednu krušku, i da živi u bedi i beznađu u kome živi :: :: Narod koji među sobom ima omladinu sa tvojim načinom razmišljanja - to apsolutno zaslužuje :: :: Izvini za malo grublji odgovor, ali, brate... Ako me za OVAKVE informacije, KOJE PRI TOM I NE MORAŠ DA ČITAŠ - AKO TE NE INTERESUJU, pitaš `koja je poenta` - šta drugo da ti odgovorim? :: :: :: :: Sta je poenta ove price :: :: Kakve veze ima sta ko radi i ko zna da li je ovo istina ili poluistina. I u cijem je interesu da prica o ovome :: :: Cisto zaglupljivanje naroda, nebitnim stvarima ::
:: Covece ja volim sve da procitam, ne shvati me pogresno. Nisam ti napisao bilo sta uvredljivo, ali samo sam pitao sta je svrha :: Sta radis ti po tom pitanju da to resis kako ti mislis? Za početak - INFORMIŠEM ljude, od kojih 99% ni pojma nemaju o ovome? A šta TI radiš?
:: Verovatno samo prepricavas zanimljive pricice i gubis vreme, umesto nesto pametno da uradis za kucu , decu, porodicu i sl.(ako imas), i da ne rasipas energiju na ko zna sta vec na nesto konkretno i opipljivo :: I kako olako shvatas i verujes u sve sto se servira
Evo, i Ričard Nikson `olako veruje u sve što se servira` - čak je i bio tamo: `... To je najpederskija stvar kojoj sam prisustvovao...` `Neću više ni da se rukujem ni sa kim iz San Franciska...` http://www.youtube.com/watch?v=dPb-PN9F2Pc
JESI LI IKADA U ŽIVOTU, A PRE SMRTI, OBRATIO PAŽNJU NA *SVE* ŠTO JE NEKO NAPISAO/POSTOVAO/OBJAVIO - PRE REPLICIRANJA, ili očima SAMO PRELETIŠ preko teksta, i ne obraćajući pažnju na priložene argumente/dokaze - pa NEPOTREBNO stvaraš troll koji se ne bi ni javio, DA SI SAMO PROČITAO SVE ŠTO JE NEKO NAPISAO/OBJAVIO?
Drago mi je da kapiraš. Ali, ako i sam Klinton, kao što možeš da vidiš na video snimku CNN-a, i Richard Nixon, govore o tome šta se radi tamo, na tom dvonedeljnom `peder-balu`, koji je zatvoren za javnost i zatvoren za žene - teško da je to `teorija zavere`. Pre bih rekao da je BIZARNA i OPASNA ISTINA, a ne bilo kakva `teorija`.
`Da li si rekao Bohemian Club? Jel` to beše ono mesto gde bogati republikanci idu i stoje GOLI uz drveće?`
`The Bohemian club! Did you say Bohemian club? That`s where all those rich Republicans go up and stand naked against redwood trees right? I`ve never been to the Bohemian club but you oughta go. It`d be good for you. You`d get some fresh air.`
Ričard Nikson, o istoj temi: (audio snimak sa `Votergejt` traka) `... To je najpederskija stvar kojoj sam prisustvovao...` `Neću više ni da se rukujem ni sa kim iz San Franciska...` http://www.youtube.com/watch?v=dPb-PN9F2Pc
Poznati magazin `Vanity Fair` o ovoj istoj temi: `Bohemian Tragedy
Members of the ultra-exclusive Bohemian Club—2,500 of America’s richest, most conservative men, including Henry Kissinger, George H. W. Bush, and a passel of Bechtels, Basses, and Rockefellers—are known to urinate freely against the ancient redwoods that cover their 2,700-acre property. Have they been chopping down the trees as well? According to one former member turned whistle-blower, the San Francisco–based society may have logged some of its old-growth forest. Drawing on his own Ivy League ties, the author investigates, with a daring sortie into the ceremonial kickoff of the Bohemians’ annual encampment. `
Re: PEDER-BAL i paganski rituali, ORGIJANJA i alkoholisanje AMERIČKE ELITE svakog jula, svake godine
17.07.2011. 19:06
status: user broj poruka: 711
Interesantno....... intervju sa Aleksom ima 600 i nešto lajkova a pregledan 300 i neki put.
Tko leti vrijedi,tko ne leti ne vrijedi.
My machine: HP 6730b c2D p8600 Intel 4500hd 3gb/160 gb
:: ISTINITO, ali teško za poverovati.. :: Radi se o Američkoj verziji sastanaka poput `Bilderberg grupe` - svake godine, U OVO VREME, SREDINOM JULA, održavaju se sastanci nekih od NAJMOĆNIJIH LJUDI SVETA, u trajanju od dve nedelje.. :: Tamo je planiran i `Projekat Menhetn`, to jest, projekat američke vlade da se napravi i upotrebi nuklearno oružje protiv Japana u II svetskom ratu... I jako su ponosni na to što su upravo oni bili ti koji su to isplanirali i progurali u delo :: NI JEDNA ŽENA NIKADA NIJE PRIMLJENA KAO PUNOPRAVNI ČLAN... A članovi su bili SVI republikanski predsednici od 1923. pa na ovamo, ljudi iz američkog vojno-industrijskog kompleksa (Lockheed-Martin, Boeing, itd...), najmoćniji bankari sveta, predsednici najmoćnijih globalnih korporacija, itd... :: :: `Bohemian Grove is a 2,700-acre (1,100 ha) campground located at 20601 Bohemian Avenue, in Monte Rio, California, belonging to a private San Francisco-based men`s art club known as the Bohemian Club. In mid-July each year, Bohemian Grove hosts a two-week encampment of some of the most powerful men in the world. :: :: http://en.wikipedia.org/wiki/Bohemian_Grov :: :: `Important political and business deals have been developed at the Grove.[5] The Grove is particularly famous for a Manhattan Project planning meeting that took place there in September 1942, which subsequently led to the atomic bomb. :: :: `The membership list has included every Republican and some Democratic U.S. presidents since 1923, many cabinet officials, directors and CEOs of large corporations including major financial institutions. Major military contractors, oil companies, banks (including the Federal Reserve), utilities (including nuclear power) and national media (broadcast and print) have high-ranking officials as club members or guests. :: :: `...no woman has ever been given full membership in the Bohemian Club.` :: :: `GEJ-PAGANSKI RITUALI, ORGIJANJA, glupiranje pod alkoholom u Bohemian Grove-u: Intervju sa Alex Jones-om, koji je jedne godine i sam na kvarno upao tamo, i snimio nešto od njihovih glupiranja: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=QAfMe4Fy1F :: :: Richard Nixon, poznati američki predsednik, `nosati`, odgovoran za aferu `Votergejt`, direktno govori o Bohemian Grove-u i o tome šta se radi tamo :: `... To je najpederskija stvar kojoj sam prisustvovao...` `Neću više ni da se rukujem ni sa kim iz San Franciska... :: http://www.youtube.com/watch?v=dPb-PN9F2P :: :: Bill Clinton, u direktnom odgovoru na PROZIVANJE od strane jednog provokatora da je član Bohemian Grove-a: :: http://www.cnn.com/video/#/video/politics/2007/10/26/sot.bill.clinton.heckler.kar :: :: `Da li si rekao Bohemian Club? Jel` to beše ono mesto gde bogati republikanci idu i stoje GOLI uz drveće? :: :: `The Bohemian club! Did you say Bohemian club? That`s where all those rich Republicans go up and stand naked against redwood trees right? I`ve never been to the Bohemian club but you oughta go. It`d be good for you. You`d get some fresh air. :: :: `Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano
Rekao bih da Japance zabole, budući da su članovi ovog kluba odgovorni za planiranje nuklearnog oružja, i upotrebe istog 1945... Pa samim tim i sve nas zabole, jer je, recimo, 1962. svet bio na ivici nuklearnog uništenja. `Hack-tivisti (hakeri-aktivisti, poput poznatih `Anonymous`) - `Naša sledeća meta je Bohemian Club`
`A notorious group of hackers has called for the infiltration of a top secret elite society as it stages its annual gathering in California. The Bohemian Grove began its two-week gathering in Monte Rio, California, yesterday, with protesters lining the street outside the exclusive 2,700-acre estate. Bohemian Grove is part of the San Francisco-based male-only Bohemian Club which includes heads of state, leading business magnates and bank executives among its members.`
:: Rekao bih da Japance zabole, budući da su članovi ovog kluba odgovorni za planiranje nuklearnog oružja, i upotrebe istog 1945... Pa samim tim i sve nas zabole, jer je, recimo, 1962. svet bio na ivici nuklearnog uništenja :: `Hack-tivisti (hakeri-aktivisti, poput poznatih `Anonymous`) - `Naša sledeća meta je Bohemian Club` :: :: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2014797/Bohemian-Grove-Hackivists-target.htm :: :: `A notorious group of hackers has called for the infiltration of a top secret elite society as it stages its annual gathering in California :: The Bohemian Grove began its two-week gathering in Monte Rio, California, yesterday, with protesters lining the street outside the exclusive 2,700-acre estate :: Bohemian Grove is part of the San Francisco-based male-only Bohemian Club which includes heads of state, leading business magnates and bank executives among its members. :: :: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2014797/Bohemian-Grove-Hackivists-target.html#ixzz1SNr4gg1 :: :: :: `Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Sopran :: :: :: Koga zabole patka :: :: :: :: servispc bre :: :: :: ::
:: Drvis qrac na maloletnice sa fejsbuka Tvoja mama mi cepa drva, ja ne mogu zbog kičme... Stigle godine.
:: otkrivas teorije zavere... Bas odlican si :: :: Vidi ovo 8===D ~ ~ ~ :: Ako imas neki problem dodji da ga progutas ::
Daj ga prvo tvojoj mami, ona ionako sve proba pre mene... U`vatio sam fazon od rimskih imperatora, koji su imali svoje `probače hrane`, plašeći se da svi žele da ih otruju. A budući da ceniš da sam ja `teoretičar zavera`, onda kapiraš zašto koristim tvoju mamu za takve stvari... Paa-paa-paranoja... To nam je falinka, jbg.
Meni ne. Posvećujem se konkretnim i realnim stvarima koje na mene direktno utiču, kao što je preživljavanje. Za razliku od tebe, ja moram da izdržavam moju porodicu i ne bakćem se američkom toplom braćom. Ako sam pogrešio, izvinjavam se.
servispc bre
:: Sjajno. Ionako je bitnije koliki je overklok :: :: :: Ok, I`ll rephrase, I dont give a fuck ::
:: olupacu ti tu bolesnu lobanju
Javi se da se privatamo, jedva čekam... Ionako mi se smučilo tvoje `k*rac` u svakom reply-u, mongoloidna skotska tinejdžerska NEDOVOLJNO-NALUPANA drkadžijska kretenčino. Pitaj tvoju mamu za moj broj, ili se javi na private.
:: Meni ne. Posvećujem se konkretnim i realnim stvarima koje na mene direktno utiču,
Pretpostavljam da na tebe, recimo, ne utiče globalna ekonomska kriza - i ne pitaš se koji su, eventualno, ljudi odgovorni za nju?
:Za razliku od tebe, ja moram da izdržavam moju porodicu i ne bakćem se američkom toplom braćom. Ako sam pogrešio, izvinjavam se.
Ne radi se o OBIČNOJ `toploj braći`. OBIČNA `topla braća` me ne bi ni interesovala, pogotovo ne ovde. A što se tiče izdržavanja porodice, pretpostavljam da je izdržavaš i onda kada TI postuješ youtube video snimke? I to ti spada u `aktivan rad na izdržavanju sopstvene porodice`?
Mnogi od nas, uključujući i mene, još uvek nemamo porodice ne samo zato što umemo da vadimo na vreme, nego i razmišljamo o smislenosti produženja sopstvenih gena u jednoj zemlji u kojoj ima IOLE INTELIGENTNIH i OBRAZOVANIH ljudi koji veze nemaju o tome kako svet funkcioniše, pa samim tim i životare svakoga dana od danas do sutra - i, što je najgore, potpuno su i odustali od zamisli da išta na ovom svetu mogu da promene, MAKAR ZNAJUĆI O TOME, ako već ne i bacanjem molotov. koktela na prikladne mete. Koliko smisla ima produžavanje sopstvenih gena u zemlji slepaca i morona koji ne umeju, A I NE ŽELE, da gledaju MALO dalje od sopstvenog nosa, i `istrenirani`/isprogramirani su od `mejnstrim` medija i holivud. filmova da apriori, unapred, odbacuju kao `teoriju zavere` sve `nezgodno` što čuju, a što im pre nisu javili ti `akreditovani` mediji, kojima `treba verovati sve`?
Nekada je i ZNATI o nečemu dovoljno, pa, u skladu sa tim znanjem, eventualno glasati na narednim izborima korisnije i pravilnije nego što bi glasao. U takvoj situaciji SAMO TVOJE ZNANJE je dovoljno da promeni neke stvari.
Nakon što me hrane k*rcem i napadaju zato što sam se USUDIO da nešto objavim na PRIKLADNOM podforumu ovog sajta (`zanimljive internet adrese`, `zanimljivi youtube snimci`) - ti me pitaš `čemu toliko hejtovanja`?
Jel` to ne vidiš šta su MENI pisali - ili NE ŽELIŠ da vidiš - ili ja nemam nikakvo pravo da se odbranim od morona kome je svaka druga reč `k*rac`? Trebalo bi TAKVIMA da odćutim sve, pa da me i svaki sledeći put tretiraju kao `slobodnu metu`, kao nekoga koga uvek i na svaki način mogu da pljunu i napadnu - iako to nema nikakve veze sa datom temom?
Cim se topla braca pomenu, krene lavina negiranja. Pljuste uvrede. Skrece se paznja na neprikladno... ... ... Moram `bre` da se zapitam ... Oni iskusniji, daju odmereno-umerene komentare, ko` da to nesto menja..?
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.