Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
Tako se to radi
STRANA 1 OD 2  
raic Tako se to radi 19.07.2011. 12:32 T37349

status: user
broj poruka: 9006
http://www.trojka.rs/beli-svet/14639-kina-pogubila-politicare-zbog-mita.html

Eto zašto Kinezi postaju supersila, nema zdravog organizma dok ne eliminišeš parazite... i ne cenzurišeš internet.

Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
acosuper re 19.07.2011. 12:40 #346250

broj poruka: 1207
sto nece vamo u RS Dodika da pogube..pokrade sve vidljivo i nevidljivo.. jebo mater

toothless Kratko ali jebitačno! 19.07.2011. 12:47 #346253

broj poruka: 3241
Svaka čast Kinezima!Evropske `demokratske` zemlje se raspadaju od korupcije dok je Kina sve jača i jača, i uskoro počinju smanjenje zabrana za rođenje drugog deteta.Sad neka krade ako može, bez glave!Sada će me neko napasti da je to divljaštvo i da će mnogi nevini najebati.Hoće, ali mnogo manje nego u demokratiji jer nema malverzacija i potapanja firmi, i ostavljanje hiljada ljudi na ulici da se ubiju što ne mogu da hrane decu...

http://tiny.cc/o1cpk
AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL

DmasteRNo1 Nisam baš za smrtnu kaznu 19.07.2011. 13:16 #346262

broj poruka: 6106
ali je pojedinci zaslužuju i treba ih eliminisati kao primer. Posle će drugi razmisliti da li će krenuti njihovim putem.

AMD Phenom II X3 720BE, OCZ Vendetta 2, Gigabyte GA-MA790X-UD3P, Kingston HyperX 2×2GB 1066MHz, Samsung F3 HD502HJ & F4EG HD204UI, Sapphire Radeon 6950 1GB, Samsung 2232BW, Procase Nitro AX, Chieftec CFT-650-14CS

ribolovac Dusanov zakonik 19.07.2011. 13:25 #346266

broj poruka: 1305
je bio odlican. Prolem je sto se i za vreme njegovog primenjivanja kralo. I ti kinezi su znali za kaznu koja ih ceka, ali su krali jer su mislili da ih nece uhvatiti. Svi lopovi misle da nece nikada da padnu.

i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,

toocool re 19.07.2011. 13:30 #346267

broj poruka: 1092
e vidis ja gledam malo drugacije
ako su ih osudili, i ako ce da ih roknu
fora je u lovi
pazi citat `Cu je primio mito u iznosu od 22,4 miliona dolara, a pride je izvukao oko 7 miliona izvukao iz javnih preduzeća.`
znaci baja je maznuo 29,4 miliona dolara
oni ga roknu a drzava ga ispusi za lovu
treba mu i lovu oduzeti, i sve sto je u zivotu stekao, pa onda niko vise nece da pokusa slicno
dzaba ga roknuti ako mu se ne oduzme lova i imovina
to je poenta

http://bit.ly/mx7ZPJ

raic Re: re 19.07.2011. 13:36 #346268

Misliš da neće sve da mu oduzmu, nije to Srbija već Kina, oduzeće i ono što su mu preci sticali a potomci će da mu odrađuju sve što je potrošio u međuvremenu.

Drakonske kazne nisu uspevale da iskorene kriminal jer ni ne možeš da ga iskoreniš... al opet predanja kažu da si u Dušanovo vreme mogao u zoru da ostaviš zlatan pehar na gradskoj česmi i vratiš se po njega kad čobani poteraju krave s pašnjaka.

::
:: dzaba ga roknuti ako mu se ne oduzme lova i imovin
:: to je poent
pedjag ok 19.07.2011. 13:49 #346270

broj poruka: 424
sve je to cool,ali se ovde paralelno javljaju dva problema. prvi je mogucnost namestanja nevinima, i drugi je sloj ljudi koji se leglano bavi ubijanjem pod zasitotm drzave.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
AMD Phenom 2 1090t,Gigabyte 870A-UD3,4gb Exceleram 1800mhz,Sapphire HD 6870,2x2 TB Samsung HDD,NZXT m59

Dexter013 E jbg 19.07.2011. 13:53 #346271

broj poruka: 17098
Kod nas nikada, naravno...

AMD Phenom II x6 1055
7 Gb Kingston hyperX genesis 1600MHz
470 gtx gigabyte
MSI 760 GM-E51
CoolerMasterElite430
LC power 600w
CpuCooler:Titan Vanesa
Mx518

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
pedjag ja rule 19.07.2011. 13:56 #346272

http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/266832/Reper-Dza-Rul-osudjen-na-28-meseci-zatvora

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
AMD Phenom 2 1090t,Gigabyte 870A-UD3,4gb Exceleram 1800mhz,Sapphire HD 6870,2x2 TB Samsung HDD,NZXT m59

ribolovac re:ok 19.07.2011. 13:56 #346273

broj poruka: 1305
Ta dva problema su zanemariva u odnosu na globalni dobitak. Recimo kod nas ti lopov udje u kucu, ti ga prebijes i predas policiji i na kraju ti robijas jer si ga napao. O cemu mi pricamo? Jeste Kina ekstremna ali podrzavam tu pricu.

i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,

raic Re: ok 19.07.2011. 13:57 #346274

Ma jok, ne reče niko da je ovo sad nešto idealno i bez mane, nego eto lepo je da se bar neko trudi, kod nas u najgorem slučaju dobiju packe lenjirom pa vidi kako nam je lepo.

Što se nevinih tiče imaš onu biblijsku lesser evil maksimu `bolje i nevin da strada nego krivcu da bude oprošteno`. To se čak i slaže sa prirodnim zakonima, na 100 relativno poštenih građana (biljojeda) dođe jedan kriminalac (predator), kokneš jednog krivog i jednog nedužnog i ostalih 99 žive u sreći i veselju... dok drugi predator ne dođe na njegovo mesto. Zajebano što je tu moguće da od biljojeda postane predator ako se stvore uslovi.

:: sve je to cool,ali se ovde paralelno javljaju dva problema. prvi je mogucnost namestanja nevinima, i drugi je sloj ljudi koji se leglano bavi ubijanjem pod zasitotm drzave
toothless Re: Nisam baš za smrtnu kaznu 19.07.2011. 13:57 #346275

Upravo o tome ja i pričam samo ljudi ne kontaju.Misle da u Iranu nema više lopova i ljudi koji razmišljaju o krađi, zato što je za to predviđena smrtna kazna.Ima svuda takvih ljudi, al` kad vide kolika im kazna visi nad glavom(kao Damokleov mač), ne dva, nego tri puta će da razmisli, i da odustane na kraju.Tako se uvodi red.Uvedi kod nas kaznu za najobičniji saobraćajni prekršaj 1000e, pa da vidiš kad ti pandur umesto 10, traži 100e samo da ti ne piše kaznu!Svi bi onda poštovali i svaki propis, i niko se ne bi bunio više.

AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL

:: ali je pojedinci zaslužuju i treba ih eliminisati kao primer. Posle će drugi razmisliti da li će krenuti njihovim putem
:: AMD Phenom II X3 720BE, OCZ Vendetta 2, Gigabyte GA-MA790X-UD3P, Kingston HyperX 2×2GB 1066MHz, Samsung F3 HD502HJ & F4EG HD204UI, Sapphire Radeon 6950 1GB, Samsung 2232BW, Procase Nitro AX, Chieftec CFT-650-14C
raic ... 19.07.2011. 14:01 #346276

Realno, mi problema s korupcijom imamo. Ništa drugo nego da pratimo šta Kinjezare rade i kroz desetak godina ako se stvarno pokaže da ima manje korupcije ništa drugo nego i sami da nabavimo čvrsta vešala i krenemo lagano.

toothless Zato se u Albaniji za vreme Envera Hodže ništa nije kralo! 19.07.2011. 14:03 #346277

Čuo sam priče od dosta ljudi o vremenu Envera Hodže u Albaniji.Naš čovek stane pored puta jer mu je pukla guma.Albanski kamiondžija stane da mu da dizalicu, i kaže ostavi je tu, pored puta, pa ću ja da je uzmem za neki dan, u povratku, jer sad žurim.Naš čovek misli da ga ovaj zajebava jer su usred vukojebine neke i kaže mu `brate, pa uzeće je neko!`.A Albanac se samo nasmeje i kaže :`Ha, da ukrade, ovde?Pa znaš li ti koja je kazna ovde, u Albaniji za bilo kakvu krađu?ZAKOPAJU TE ŽIVOG U GROB!`.
No further questions, your honor, I rest my case. :D

strela75 Podrska i od mene... 19.07.2011. 14:13 #346282

broj poruka: 1590
... jer u suprotnom manjina beskrupuloznih bandita bez obraza vladaju, a ogromna vecina postenih ispasta (slucaj kod nas).

@ribolovac
Ne mora tako da se zavrsi. Drugaru upadne klipan u stan u prizemlju. Dok je drugar ulazio u stan - lopov ga je uocio i kroz terasu pobegao. Medjutim drugar ga primeti, pojuri i stigne, pa drskom pistolja po glavudzi, dok ga nije obeznanio. Okrene se, ode i ostavi majmuna da krvari na livadi u nesvesti. Neko je vec zvao pandure, ali naravno niko nije video kako se ovaj `okliznuo na koru od banane` i unakazio. Ne upada mu vise niko u kucu od tada (a ima bogami petnaestak godina).

Pozdrav.
-
Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality

toocool Re: Re: re 19.07.2011. 14:26 #346285

e to je prava stvar
`da se zna ko drzi visak a ko mesa malter`
:)

:: Misliš da neće sve da mu oduzmu, nije to Srbija već Kina, oduzeće i ono što su mu preci sticali a potomci će da mu odrađuju sve što je potrošio u međuvremenu
VozD1912 prvo i jedino ! 19.07.2011. 14:33 #346288

broj poruka: 949
kina je vojna i ekonomska sila i ne zavisi od evropske unije kao mi tj. moze da se nosi sa njima, a mi smo mala siromasna zemljica koju mogu da ucenjuju na razne nacine(npr. KiM) i nismo u stanju da pod pritiscima te iste EU i USA nesto uradimo tako radikalno... plus ne moramo kad vec ne mozemo da ubijamo moze i osuda na 40god takvih politicara ali ni to ne moze posto je kod nas zacarani krug politicara koji se stiti i nedaju nikome sa strane da udje i nesto promeni

http://www.youtube.com/watch?v=UDXOzyGlJdg

pedjag ok 19.07.2011. 14:35 #346289

OK, slazem se sa vecinom stvari,ali je sve to malo komplikovanije u praksi. Kod nas nikada ovo ne bi zazeivelo na prvok mesto zbog kojekakvih NVO i ljudskih prava. Na drugom mestu, cela privredna grana (advokati),zive od ovakvih,a bogami i sudije i sudski cinovnici ( u vidu korupcije).Vrlo su to nezgodne stvari jer ipak nekom odlucuje o zivotu drugih ljudi. Sto se mene tice, nikad dobrovoljno ne bih izabrao radno mesto gde bi se nasai u takvoj situaciji.ISkreno, meni nije jasno ni zasto neko i sa neuporedivo blazom kaznom stupa krivicno delo. (kad vec moram da uvazim predpostavku da mtakvi ljudi bez osećaja sramote i morala postoje,a evidentno je da je to vecina)...ali ima jedno efikasnije resenje za vecinu prekrsaja. A to je zigosanje , na celu. KO pokusa da skine zig, e onda tek ide kazna ozbiljna (to je lako,komsija te prijavi, pise u licnoj karti). Dakle,zamislite scenario gde jednom te uhvate da krades, dosude ti zig na celu i ti posle treba da zivis? Malo sutra, ubio bi se za nedelju dana jer te ne bi pustali u prodavnicu, policija te stlano preslisava, izopste te iz drustva...sve elegantno i fino.I tako za svaki prekrsaj,krađa,silovanje, pljačka, korupcija...sami bi sebe ukopavali i iskljuučivali iz društva.

VozD1912 pa da smo npr 19.07.2011. 14:37 #346290

rusija te NVO bi zabranili. nego kazem ja treba biti vojna i ekonomska sila da mozes da se kurcis tako kad ti dune. jel bilo nesto pre olimijskih igara u kini da kao tibet hoce slobodu. a kina lepo zapretila da ce da preore ceo tibeti i na tome se zavrsilo...

pedjag da 19.07.2011. 14:38 #346291

slazem se sa tobom. vojskka uvek na prvom mestu.ali mi smo nasu prodali i unistili. ne daju nam gazde da se to ovde relizuje jel im odgovara raulo i jeftina radna snaga.

VozD1912 ne samo vojska 19.07.2011. 14:41 #346292

nego ogromna vojska nam treba sto mi nemamo. trenutno tako stoje stvari da ne mogu male zemlje bez saglasnosti velikih da rade sta hoce. to je moglo pre 100god(naravno mi nismo iskoritili, a mogli smo) sada je drugacije, nema vise ubijanja i ratovanja u EU pa ne moze ni u srbiji da se radi ko sta hoce! mislim na legalna ubijanja, onih drugih ima za izvoz :)

toocool Re: ok 19.07.2011. 14:43 #346293

simpaticna ideja, to sa zigosanjem, samo sto nije to izvodljivo po meni
a evo i zasto
ovaj kinez sto je lapio 29 miliona dolara bi garant pristao i ruku da mu odseku (ako mu ne uzmu pare)
zasto
zato se ce sa tom lovom i on i svi njegovi naslednici da zive kao kraljevi
nego lepo, sto kaze raic, sve da se zapleni, a baji metak pa svi mirni i niko ne lapa
ali, sto rece Vozd, mnogo smo mi mali i bedni da bi o tome i razmisljali, nego cuti i pushi kako amerikanci kazu

:: OK, slazem se sa vecinom stvari,ali je sve to malo komplikovanije u praksi. Kod nas nikada ovo ne bi zazeivelo na prvok mesto zbog kojekakvih NVO i ljudskih prava. Na drugom mestu, cela privredna grana (advokati),zive od ovakvih,a bogami i sudije i sudski cinovnici ( u vidu korupcije).Vrlo su to nezgodne stvari jer ipak nekom odlucuje o zivotu drugih ljudi. Sto se mene tice, nikad dobrovoljno ne bih izabrao radno mesto gde bi se nasai u takvoj situaciji.ISkreno, meni nije jasno ni zasto neko i sa neuporedivo blazom kaznom stupa krivicno delo. (kad vec moram da uvazim predpostavku da mtakvi ljudi bez osećaja sramote i morala postoje,a evidentno je da je to vecina)...ali ima jedno efikasnije resenje za vecinu prekrsaja. A to je zigosanje , na celu. KO pokusa da skine zig, e onda tek ide kazna ozbiljna (to je lako,komsija te prijavi, pise u licnoj karti). Dakle,zamislite scenario gde jednom te uhvate da krades, dosude ti zig na celu i ti posle treba da zivis? Malo sutra, ubio bi se za nedelju dana jer te ne bi pustali u prodavnicu, policija te stlano preslisava, izopste te iz drustva...sve elegantno i fino.I tako za svaki prekrsaj,krađa,silovanje, pljačka, korupcija...sami bi sebe ukopavali i iskljuučivali iz društva
raic Re: ok 19.07.2011. 14:44 #346294

Može i to ali se pokazalo kao rizično.
Zamisli takvog čoveka, do juče je bio baja na bajama, svi mu se sklanjali ili klanjali, imao je sve što poželi... a danas nema ništa i šutira ga ciganče na pijaci. Takav je totalno nervno rastrojen i opasno na ivici da uđe u tržni centar, izvadi pištolj i zaošija po prisutnima. Jok ,bolje da mu ti presudiš nego da čekaš da se on sam seti.

Ima još malih i beznačajnih zemalja koje imaju smrtnu kaznu i ne vidim zašto bi se tu evropa pitala šta mi radimo s našim kriminalcima. Da smo recimo pridavili onog Jocu Krempitu... ovaj Jocu Amsterdama, sve mislim da bi nam Holandija i zahvalnicu uručila.

:: Dakle,zamislite scenario gde jednom te uhvate da krades, dosude ti zig na celu i ti posle treba da zivis? Malo sutra, ubio bi se za nedelju dana jer te ne bi pustali u prodavnicu, policija te stlano preslisava, izopste te iz drustva...sve elegantno i fino.I tako za svaki prekrsaj,krađa,silovanje, pljačka, korupcija...sami bi sebe ukopavali i iskljuučivali iz društva
VozD1912 pa sad kriminalce da 19.07.2011. 14:50 #346296

ali aktivne politicare (kakvi god da su) tesko, ipak je ovo `prodemokratsko` drustvo seratora uz NVO koje ne smemo da zabranimo.
moglo bi se izvesti ta pogubljenja uz dogovor sa EU i amerikom... ipak smo mi kapisla naspram .357 magnuma :)
ako licno pitate ja sam za. tesko da ce se srbi sloziti oko toga ako bude price iako svi seru da samo sloga srbina spasava

raic Re: pa sad kriminalce da 19.07.2011. 14:59 #346298

Ma i tome ima leka, samo treba biti domišljat. Šta nas sprečava da objavimo kako je optuženi recimo kriv i za rasizam te da je izjavio kako je tetka onog Obame polno opštila s orangutanom. Ne da bi nas pustili da ga likvidiramo no bi i svog dželata poslali.

Kad smo već kod lopova, paz i ovo
http://www.trojka.rs/vesti/14650-beogradjanin-uhvatio-lopova-iz-autobusa-i-umalo-nastradao.html

:: ali aktivne politicare (kakvi god da su) tesko, ipak je ovo `prodemokratsko` drustvo seratora uz NVO koje ne smemo da zabranimo.
STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs