Kakav izgubljeni talenat... sve se zaboravi kad joj se čuje glas, a u njemu sve to što treba da se zaboravi. Šteta i što nas sad svi non-stop pominju kao njen najveći - zadnji debakl u životu, da je bar nešto išlo ok posle toga, ali ništa.
od droge il rakije, nemam ništa protiv rakije , al kakav je primer davala onim devojkama koje su se poistovećivale sa njom? pa poštovaocima lika i dela? nemam ništa ni protiv trave. mislim šteta za mladi život, ali način kako ga je koristila kao agent uticaja, govori o u prilog tome da ona i nije cenila život, i da je prezrela talenat, što joj ga je priroda podarila. da li našim ćerkama i sestrama takva devojka treba da bude uzor? kakve je vrednosti ona promovisala?
AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, Geil 4*1gb Ultra, MSI HD 6870 Twin Frozr II OC, LG 204WT, HD642JJ, HD103SJ, Optiarc DVD RW AD-7200S, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, Blueberry SW-M28... A4TECH X7 G800, glodar X-7
:: od droge il rakije, nemam ništa protiv rakije , al kakav je primer davala onim devojkama koje su se poistovećivale sa njom? pa poštovaocima lika i dela? nemam ništa ni protiv trave. mislim šteta za mladi život, ali način kako ga je koristila kao agent uticaja, govori o u prilog tome da ona i nije cenila život, i da je prezrela talenat, što joj ga je priroda podarila. da li našim ćerkama i sestrama takva devojka treba da bude uzor? kakve je vrednosti ona promovisala :: :: :: AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, Geil 4*1gb Ultra, MSI HD 6870 Twin Frozr II OC, LG 204WT, HD642JJ, HD103SJ, Optiarc DVD RW AD-7200S, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, Blueberry SW-M28... A4TECH X7 G800, glodar X- :: ::
Lug .. sa koje si ti planete ? ... kakva promocija ..kakav uzor .. o cemu ti ... taj zivot koji ti vodis tacnije model zivota .. zasto mislis da je normalan ? .. postoji milion nacina zivota .. milioni ljudi bi izvrsili samoubistvo kada bi morali da vode tako obican zivot kao tvoj ..
rodis se .. detinjstvo ... skola .. vojska .. zena .. deca .. penzija .. RIP .. UZAS
zivot je samo jedan .. provedi ga kako zelis da ga provedes a ne kako ti okolina i `tradicija` nalaze .. ili sta okolina ocekuje od tebe ...
pa znam neke ljude koji su ziveli po tom `uobicajenom modelu` samo sto su dosli do ..zena.. i sad se kaju sto nisu uzivali dok su bili mladi... inace sama je htela ovakav kraj !
:: pa znam neke ljude koji su ziveli po tom `uobicajenom modelu` samo sto su dosli do ..zena.. i sad se kaju sto nisu uzivali dok su bili mladi... inace sama je htela ovakav kraj :: :: http://www.youtube.com/watch?v=UDXOzyGlJd :: ::
rodis se .. detinjstvo ... skola .. vojska .. zena .. deca .. penzija .. RIP ..
ovde bih izbacio UZAS i dodao Unuchad (gledano i sa druge strane smatram da unuci trebaju imati djeda i babu) - sve bih to voleo da dozivim a kako ce biti bash se i ne pitam...
...Bilo zbog droga ili opijanja. Sve je to zlo bez kojeg se moze. I jos da dodam, ako barem imamo malo javne kulture, ipak se radi o ljudskom zivotu, nije crkla. AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX460 1GB TOP-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
Izgleda da je jedan moj (pomalo otkačeni) drug upravu kad kaže da je 27. godina života prelomna za mnoge stvari u životu. Samo da izdržim još oko mesec i po dana, a ne desi nešto nepredviđeno.
Ne možete bre da poredite Ejmi sa Džimom Morisonom...
23.07.2011. 23:25
status: user broj poruka: 3241
Džimijem Hendriksom i ostalima.Izbacila par dobrih pesama na koje se lože mase na youtube-u, i sada je soul diva koja nije znala šta će od silnih problema?Po meni je najobičnija dijabola, propali talenat koji se raspao od droge i alkohola.Za godinu dana niko neće više čuti nijednu njenu pesmu, dok su gorepomenuti bez youtube-a, interneta, i ostalih sranja, ostali besmrtni, i imaju hitove koji se i dan danas slušaju sa istim uživanjem.Njene pesme me posle drugog slušanja smore, dok su pesme ostalih , pravih legendi, svaki put sve bolje.
e bre codeus, stvarno, vodim običan život, čak me i smara poprilično.zamisli bedaka kad sam morao novu grafičku da švercujem u kuću da me žena ne provali! dođe mi da se ubijem! i normalno da ne živim normalno. vozim motor u polovini pete decenije, moje, što moja žena vidi kao krizu srednjih godina i zakasneli pubertet, itd.svakako bi trebalo da se ubijem i evo radim na tome, ima još trećina flaše rake.i što je najgore imam problem sa okolinom, tj. obratno je, niti poštujem tradiciju i običaje niti hajem na to šta okolina očekuje...ali ni ne utičem na svest generacija koje se formiraju ugledajući se na uzore koji im se kroz medije prezentuju, ajd u zdravlje!
AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, Geil 4*1gb Ultra, MSI HD 6870 Twin Frozr II OC, LG 204WT, HD642JJ, HD103SJ, Optiarc DVD RW AD-7200S, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, Blueberry SW-M28... A4TECH X7 G800, glodar X-7
:: :: :: :: Lug .. sa koje si ti planete ? ... kakva promocija ..kakav uzor .. o cemu ti ... taj zivot koji ti vodis tacnije model zivota .. zasto mislis da je normalan ? .. postoji milion nacina zivota .. milioni ljudi bi izvrsili samoubistvo kada bi morali da vode tako obican zivot kao tvoj . :: :: rodis se .. detinjstvo ... skola .. vojska .. zena .. deca .. penzija .. RIP .. UZAS :: :: zivot je samo jedan .. provedi ga kako zelis da ga provedes a ne kako ti okolina i `tradicija` nalaze .. ili sta okolina ocekuje od tebe ...
ali kada sam ja bio tinejdžer od 16 godina, jedan moj rođak(par godina stariji od mene) je bio `glavna faca` u kraju i bavio se svakakvim poslovima.Ja sam mogao vrlo lako da upadnem u `ekipu`, da furam sa dve kurve svako veče, da imam ceo arsenal `lekića`, i brdo keša da krckam svaki dan.Ja sam napravio svoj izbor, bez nečijeg uticaja, i zato sada i dalje živim svoj `dosadan` život, dok moj rođak leži na groblju...izaberite sami.
:: :: da vas je neko ( neki djavo) pitao, kada ste imali 15~16 godina, da birate jedan od ova dva zivota :: :: 1. duuug i dooosadan zivot anonimusa (rodis se .. detinjstvo ... skola .. vojska .. zena .. deca .. penzija .. RIP .. UZAS :: :: 2. kratak i slavan zivot,da ga provedes kako zelis a ne kako ti okolina i `tradicija` nalaz :: :: sta bi ste izabrali :: pitajte tinejdzere :: ::
:: Znas kolko me boli k*** zbog nje. Necu moci da spavam veceras zbog toga! Idiot, jedna narkomancina manje na ovom svetu :: ______________________ :: :: https://www.youtube.com/MrLaskek :: Sabskrajbujte me :) :: ::
pa zbog cega je zivot bez opijata dosadan?i ko kaze da jeste? Nazalost za jedan mlad zivot,ali iskreno,ja se nikada ne bih menjao sa njom,da zivim 27 godina na nacin kako je ona zivela.To je tipican primer pucanja na psiholoskoj osnovi usled pritisaka,u njenom slucaju od pritiska slave,i poznatosti...pa jbt,pre nepunih dva meseca ona nije mogla ni da stoji ovde kod nas na bini,a kamoli da peva,koliko je bila ubijena...
@toothless Napisao sam da je umrla u 27. godini života, baš kao i nabrojani umetnici, nisam je poredio sa prema muzičkim dostignućima, već sam hteo da naglasim da je njen muzički potencijal(kao i kod ostalih) izgubljen. Istina, ostali su bili znatno afirmisaniji i na `na vreme` obezbedili `besmrtnost`. Danas je situacija malo drugačija. Njene pesme te smore verovatno iz razloga što nisi dovoljno muzički potkovan da razumeš/raspoznaš kvalitet muzike što je indikator ograničenja u samom pogledu ili si jednostavno muzički zaostao u vremenu(bez ljutnje molim, ovo govorim jer imam dosta iskustva i sa ljudima i sa muzikom, ukusi su jedna priča, raspoznavanje kvalitetne muzike čak i kad istu ne slušaš druga.)
@aco Način na koji si odgovorio je bio direktan, pa ću shvatiti kao da je upućen autoru teme, tj. meni. Vidi se da si mlad, čim na tako jednostavan način kanališeš svoje emocije prema nekom ko ti se ne dopada zbog svog lika i dela.
Ja sam izabrao opciju 1 - takav zivot nije dosadan - treba znati ziveti i uzivati...jeste da je tesko sa mizernim platicama ali gura se...
inace sa 18god bila je ponudjena opcija 2(bez onog slavan ali verovatno kratak zivot) - znachi sve - bukvalno da mi je zatrebala intervencija za neki bezveze ispit u skoli/fax ili da zavrshim fax bez po muke bilo bi resheno - paket aranzman .) Moram reci da je bilo jebeno izazovno(napaljen klinac) - zamalo da se i javim - naravno nisam se nikad javio a danima razmisljao sam kakav bi mi zivot bio - ipak odabrao sam opciju 1 i mir za svoju buducu porodicu...
@DmasteRNo1 Meni je 18god. bila prelomna u smislu shta cu biti i kako cu ziveti a u 33god odlucio sam se za porodicu(da se nisam tad ozenio verovatno ne bih nikad)...
Gresku sam napravio jedino shto se nisam ozenio ranije bar sa 29god...
Shto se tiche Amy Winehouse to je bio njen izbor , ipak 27god... malo je to zivota...
Slušam skoro sve vrste muzike i rekao sam da je imala odličan glas, i to je sve.Nije bila nikakvo novo svetsko čudo, i hvala Bogu da sam `ograničen` i nedovoljno potkovan da je `razumem`.Tužno je samo koliko će još mladih života povući za sobom posle svoje `slavne` smrti, jer 99 posto klinčadije koji se seku na nju u stvari se dive njenom načinu života i podržavaju to.I 99% ljudi će je zaboraviti za godinu dana kao da je nikada nije ni bilo.A to da sam muzički zaostao u vremenu, ne bih se složio.Samo su ljudi danas sve više `zatupljeni`, pa više ni u jednoj oblasti muzike nema genija kao pre, čak ni pored ovolikih tehničkih dostignuća.Niko nikada, nažalost, više neće napisati stvar kao što je Betovenova IX simfonija, `Road to hell`, i slične stvari(da ne nabrajam) iz svih muzičkih žanrova.Ima danas možda 0.05% ljudi na muzičkoj sceni, koji su na tragu starih vrednosti.
:: @toothles :: Napisao sam da je umrla u 27. godini života, baš kao i nabrojani umetnici, nisam je poredio sa prema muzičkim dostignućima, već sam hteo da naglasim da je njen muzički potencijal(kao i kod ostalih) izgubljen. Njene pesme te smore verovatno iz razloga što nisi dovoljno muzički potkovan da razumeš/raspoznaš kvalitet muzike što je indikator ograničenja u samom pogledu ili si jednostavno muzički zaostao u vremenu(bez ljutnje molim, ovo govorim jer imam dosta iskustva i sa ljudima i sa muzikom, ukusi su jedna priča, raspoznavanje kvalitetne muzike čak i kad istu ne slušaš druga. ::
:: :: @Seeraube :: :: Ja sam izabrao opciju 1 - takav zivot nije dosadan - treba znati ziveti i uzivati...jeste da je tesko sa mizernim platicama ali gura se.. ::
Pa majku mu, kakav bi zivot bio da je plata onolika kolika treba da bude? Sta je tu zanimljivo? :)) Ovako se malo stisnes, poplacas racune, ostanes bez kinte (ne bukvalno) ali se desi nesto sto te natera da zaboravis na to da si svorc i na sve lose stvari koje se desavaju oko tebe (ako imas malu decurliju, jedno progovori, prohoda pa zaboravis na sve drugo, israste im prvi zubic, nasmeju te, ili ako su stariji dodju iz skole sa kontrolnim i peticom ...onda legne zeni plata pa krenete u soping (ne mora da bude mega giga, al da bude porodican, svi na okupu). Onda dodjete kuci, `umorni`, klinci odu na spavanje, vi ih ususkate onako ponosni pa i vi krenete na spavanje...kazem spavanje, ne mora odma hopa-cupa :) Kad omatorite, uvek ste tu jedno do drugog, penzijica kakva takva pokriva ono sto vama treba ...pa vas poseti ista ona decurlija koju ste ususkavali, sad oni imaju svoju decurliju, opet neki klinci, opet svi na okupu, ne misli se na lose stvari, samo na dobre, samo uzivanje ...
Ja ako ovakav zivot dozivim i prozivim ...e posle toga moze da bude i rip i sta god ...
Jebes ti celebrity nacin zivota ...tek oni nemaju pojma sta je zivot
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.