Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
PowerBand
STRANA 1 OD 1
ssh PowerBand 10.08.2011. 01:11 T37715

status: user
broj poruka: 90
Nemam nameru da spam-ujem i nadam se da neko neće tako ovo da protumači, ali dođe mi da počupam ovo kose na glavi kad vidim ovako nešto...

http://www.nonstopshop.rs/cms/prodpage.php?id=9421

Ne mogu da verujem da neko može ovo da prodaje, tačnije da ima obraza da prodaje! Nemam reči...

`...sadrži tankoslojni poliester hologram, koji se emitovanjem prirodne frekvencije vezuje za energetsko polje ljudskog tela i uspostavljanjem ove sprege otpočinje usklađivanje holograma sa individualnim biološkim statusom osobe i njenim energetskim poljem...

MOĆNA NARUKVICA se sastoji četiri iz prirodne komponente – joni kiseonika, infracrveni zraci, elektroni germanijuma i magnetni talasi...`

Ne mogu da poverujem. Viđao sam mnoge nebuloze, ali ovako nikad! Eeej, sastoji se od infracrvenih zraka!! I elektrona germanijuma! Pitam se kakvi su to elektroni...

Sto stvari bih rekao, a opet, nemam reči. Ne znam da li mi je da se smejem ili da razbijem nešto. Ulazimo u doba da su nam ponovo potrebni prosvetitelji kako bi ljudima otvorili oči i ukazali na one koji su spremni da na svaki način zarade na nekom. Nije me briga za one koji ovo reklamiraju i prodaju, ali mi gotovo dođe žao onih koji će da kupe ovo ili nešto slično. nisu svi lakoverni, ima puno i ljudi koji ne razumeju ni reči od svega napisanog o neverovatnoj narukvici, ali zvuči lepo obrazloženo, pa pomisle da je tačno... Kamo sreće da se reklama ne vrti na nekoj televiziji.
Pa jel` ima zakona, ljudi moji???

Cenim svačije mišljenje, ma kakvo bilo, ljudi svih nacija i vera su mi jednaki, niko mi ne smeta, ali za ovakve (ne znam kako da ih oslovim) bih voleo da mogu da pokrenem hajku kakvu narod još nije video. Nisam nikad ni pomislio da bih napisao ovako nešto na IT forumu, ali ne znam gde bih... Ne bih da vam govorim šta da radite, ali ako mislite da treba, upozorite one oko sebe na ovakve!

Ssh

P.S. Stvarno mi je žao ako ovo nije u duhu foruma... (brišite ako mora)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
VozD1912 a sta to ima veze sa tobom ako neces da kupis 10.08.2011. 01:20 #351018

broj poruka: 949
tako da nema mesta besu i nervozio oko ove gluposti, cak sta vise deluje komicno...
a sto ne bi prodavali kad mogu budale ce da kupuju itd..........

http://www.youtube.com/watch?v=gVPjsWoiY9E

gilopile ... 10.08.2011. 01:30 #351019

broj poruka: 9459
Ma idi begaj. 99% tog smeca sto se prodaje na takvim sajtovima, TV-shop-ovima...nazalost nadje svoga kupca. Gledam po raznim evropskim, americkim Tv-shop stanicama i prosto ne mogu da verujem kakve nepotrebstine reklamiraju, a sve upakovano tako da se kao bez toga ne moze(bilmez varijanta). Uvek ce biti likova koji `padaju` na te gluposti.

(c) 1982 Sinclair research Ltd

http://goo.gl/3T721

vladarko Mislim da je ovo odlična tema da postavim pitanje: 10.08.2011. 01:34 #351021

broj poruka: 4228
koji drajver predlažete za Radeon 9550 za WinXP 32bita.

Neki problem mi pravi 10.2, koji je po vašem iskustvu najbolji za ovu kartu?

Pozdrav!

Vlada

gilopile Re: Mislim da je ovo odlična tema da postavim pitanje: 10.08.2011. 01:54 #351023

Pa ako si je kupio od ovog lika: http://goo.gl/xjgIk nije ni cudo sto ne radi kako treba.

Probaj sa 8.xx, te sam uvek koristio, nisam isao dalje da isprobavam, jer su ok radili.

:: koji drajver predlažete za Radeon 9550 za WinXP 32bita
::
:: Neki problem mi pravi 10.2, koji je po vašem iskustvu najbolji za ovu kartu
:: Pozdrav
:: Vlad
vladarko He, he, nisam od njega... 10.08.2011. 01:56 #351024

broj poruka: 4228
Dešava mi se da 10.2 koče na WinXPSP3, tj, kada pokrenem neki program treba mu 30-ak sekundi da ga pokrene. Kada sam deinstalirao drajver sve radi kako treba.

Pozdrav!

Vlada

gilopile Re: He, he, nisam od njega... 10.08.2011. 02:03 #351025

Ne znam za programe, ali za video zna da zezaju drajveri. Ona fora kada treba 10-ak sekundi da pokrene neki film(zamrzne se), tako i pri gasenju. Obicno treba da se hebava sa posesavanjem render-inga, nekad radi ok sa dx9, nekad sa default, nekad overlay...milion puta sam se patio oko toga. Zato vise ne update-ujem drajvere. Igrice ne igram, tako da mi rade i oni 1. napisani bez problema:)

:: Dešava mi se da 10.2 koče na WinXPSP3, tj, kada pokrenem neki program treba mu 30-ak sekundi da ga pokrene. Kada sam deinstalirao drajver sve radi kako treba
:: Pozdrav
:: Vlad
pajsgudgud Ček ček... 10.08.2011. 02:20 #351028

broj poruka: 3746
ti kao u ovo ne veruješ...pa mislim stvarno...

ja sam zbog ove narukvice položio ispit iz amtematike...kada su se infracrveni zraci složili na hologramu novčanice od 100€ sa raspoloženjem moje tadašnje profesorke...
support normality

JovanZ Ali, ali, ali.... 10.08.2011. 03:07 #351029

broj poruka: 3012
to je MOCNA NARUKVICA!!!!

toothless To je sve isti qrac kao Dormeo i ostala telešop sranja... 10.08.2011. 09:24 #351037

broj poruka: 3241
Ja svima pričam da je to isto sranje kao i sav ostali krš iz TV shop-a, ali neee, Ivana Bojić kaže da je to svemirska tehnologija, i to je tako.Iako je unutra običan sunđer 25kg/m3 i ništa više, nikakva grafitna vlakna i ostala sranja nema, samo najjadniji sunđer koji se inače pravi u Kini, od pitaj Boga kakvih sirovina(Kad su zatrovali olovom mleko za svoje bebe, mogu da zamislim koliko ih zabole za sunđer koji moraju što jeftinije da naprave).Vrh je `žica za uzemljenje statičkog elektriciteta koja odvodi negativni elektricitet koji može da smeta snovima`.A opet ne znaju da je ta žica samo zaheftana za presvlaku dušeka, i da nema nikakvu ulogu.I samim tim što spominju statički elektricitet, znači da je postava najgora sintetika, inače ne bi bilo elektriciteta.
Isto kao i easy painter i ostala sranja, vidim da moleri obožavaju da se jebavaju sa valjcima i četkama, pa iz inata neće da koriste te stvari iz TV shop-a kojima bi `i malo dete okrečilo celu kuću za par sati`.Ne provaljuju ljudi da se tamo ne reklamira ni jedna poznata firma.

https://www.mojdom.rs http://www.youtube.com/watch?v=g3sJB2tcoJY
AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi 500GB - Asus 8600GT - LC 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 535

Dexter013 E jbg 10.08.2011. 10:31 #351051

broj poruka: 17098
Ljudi su verovali u Meduzu Zevsa Posejdona itd...
Sada je to kao primitivno i to je sad mitologija-bajka

A sada isto tako veruju i ubijaju se u ime tih novijih bogova(Isus Alah) kao nekada Grci i Rimljani u ime tadasnjih bogova ... nema nikakve razlike i nakon 2 000 godina.

Tako da me ne cudi da se ovo stvarno prodaje i da ljudi kupuju,
sto ovo ne bi bila stvarno magicna narukvica i da radi sve to navedeno,
ako se vec veruje u magiju i hokus pokus bogove...

Cpu:AMD Phenom II x6 1055
Ram:7 Gb Kingston hyperX genesis 1600MHz
GPU: 470 gtx Gigabyte
MBO: AM3+ 970 Asus M5A97
Case:CoolerMasterElite430
PSU: LC power 600w
CpuCooler:Titan Vanesa
Pacov:Mx518

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
krkub Re: Re: Mislim da je ovo odlična tema da postavim pitanje: 10.08.2011. 12:19 #351084

broj poruka: 1029
Baš tako...

:: Probaj sa 8.xx, te sam uvek koristio, nisam isao dalje da isprobavam, jer su ok radili
:: (c) 1982 Sinclair research Ltd
:: http://goo.gl/3T72
:: :: koji drajver predlažete za Radeon 9550 za WinXP 32bita
:: ::
:: :: Neki problem mi pravi 10.2, koji je po vašem iskustvu najbolji za ovu kartu
:: :: Pozdrav
:: :: Vlad
codeus ... 10.08.2011. 14:53 #351121

broj poruka: 4054

daj koji vam je .. vise se zaradjuje na tome nego na heroinu ..

drugarica mi je iz slovenije valjala preko nekih likova u NS razne lancice, narukvice, kamencice , kristalcice, pa sve to po astroloskim znacima, za ove moci , za one mocu , za nece moci ..

USRALI SU SE OD PARA

i jos kaplje
Dexter013 E jbg 10.08.2011. 14:58 #351124

broj poruka: 17098
Ovce su za shishanje...

Cpu:AMD Phenom II x6 1055
Ram:7 Gb Kingston hyperX genesis 1600MHz
GPU: 470 gtx Gigabyte
MBO: AM3+ 970 Asus M5A97
Case:CoolerMasterElite430
PSU: LC power 600w
CpuCooler:Titan Vanesa
Pacov:Mx518

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ishmerish Re: E jbg 10.08.2011. 17:54 #351148

broj poruka: 7285
:: Ovce su za shishanje..

A ne za hebanje, samo to neki nikada nece nauciti

Lala 4ever!
http://fwd4.me/zCE

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

tortojed Varas se, dragi kolega, ako zaista mislis da `ulazimo u doba...`... 11.08.2011. 01:16 #351223

broj poruka: 11012
Naime, to doba je odavno pocelo - kada i doba prve generacije ljudi (`zlatna generacija`). Mitsko, `vanprirodno`, `onostrano`, extraterrestrial... Covek se NADA, upire pogled u nebo, u soljicu iz koje je ispijena kafa, u novinske vesti, u `velikog televizijskog brata`... Ranije su to bile kosti ubijenih zivotinja, `jadac` od pileceg pecenja, kigaku, linije na dlanovima, malter sa manastirskih fresaka (verovalo se, a mozda i danas neko veruje, da taj malter leci, vraca vid slepima i pokretljivost bogaljima...)...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs