počeće i holivudski režiseri da im zavide.Sve je tako jadno i providno, ali nažalost, pacovi jesu u Tripoliju.Prema tvrdnjama ljudi iz Tripolija, trenutno je tamo haos, plaćenici Al Kaide iliti `pobunjenici` su predvođeni francuskom legijom stranaca i britanskim i američkim specijalcima.Mislim da je izraz `psi rata` najprikladniji.Pljačkaju sve živo, pale i uništavaju kuće i zgrade, i ubijaju sve civile po ulicama i kućama.Na nekoliko mesta su pronađena tela Libijaca koji su likvidirani sa rukama vezanim iza leđa.Tripoli je , nažalost pun leševa civila koji su posledica nadolazeće `demokratije`.
Smiriće se i psi rata, ali nikad se neće vratiti blagostanje koje je nekad bilo (1300$ prosečna plata, država ti daje stan i kola, besplatno soc i med. osiguranje, besplatno obrazovanje, nema poreza za građane, beskamatni krediti,...). U demokratiji će postati zemlja trećeg sveta, prezadužena do guše, a ljudi će dobiti `slobodu` da biraju između 3-4 proameričke partije, koje su sve iste.
Ova namestaljka je sitna u odnosu na ono sto se inace ( i poodavno radi).
27.08.2011. 11:57
status: user broj poruka: 11012
Je li neko od ovde prisutnih (medju komentatorima teme, to jest) gledao onaj film sa R. De Nirom i D. Hofmanom u glavnim ulogama (proizvodnja rata na Balkanu)? A Zelenu zonu? Serdjo? E, to su (iako `filmovane`, `romansirane`, prevare na veliko, koje su STALNO u opticaju). Ovo u `Tripoliju` je za nepismene syptare-arape - malo kulisa od marcipana i petit beurre-a...
Ne bih voleo da sam u njihovoj koži kada dođe naplata duga
27.08.2011. 13:36
status: user broj poruka: 1577
Neće oni zauvek biti svetska sila, desiće se nešto i onda će da dođe vreme kada će odgovarati za sve što su uradili.
Isto je bilo i pre sa Velikom Britanijom. Nekada je bila velika svetska sila, čak veća i od Amerike. Međutim sve se okrenulo i malo je falilo da je nacisti sravne sa zemljom, sada su samo levo smetalo, potrčko Americi, kad padne Amerika, pašće i oni.
što nije sravnio Britaniju sa zemljom kada je mogao.Nego se budala divio Britanskoj imperiji i njihovoj istoriji, pa je operacija `Zeleve-morski lav` propala.Zato su ga i prejebali Britanci i Ameri, ukrali mu ideje i sve ključne ljude, i usavršili njegovu strategiju osvajanja i eksploatisanja drugih zemalja.Evo sad i osnivač IKEA-e ispade nacista, onog Šandora Kepira oslobodili, svi nacisti u Americi zaštićeni, Papa hitler jugend-ovac, Stepinac heroj, Gvantanamo i Abu-Graib novi konc-logori...prepisan nacizam samo u belim rukavicama.Sve najbolje ideje i najsposobnije ljude su Ameri i Britanci maznuli i zato sada drmaju svetom.Ali, i Nemačka je pala baš kada joj je glavonja postao jedna od najmoćnijih ličnosti na Svetu, baš kao što su Merkelova i Obama danas...
:: Neće oni zauvek biti svetska sila, desiće se nešto i onda će da dođe vreme kada će odgovarati za sve što su uradili :: :: Isto je bilo i pre sa Velikom Britanijom. Nekada je bila velika svetska sila, čak veća i od Amerike. Međutim sve se okrenulo i malo je falilo da je nacisti sravne sa zemljom, sada su samo levo smetalo, potrčko Americi, kad padne Amerika, pašće i oni :: :: League of Legends refferal lin :: :: http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4de5348c5816991079017 :: ::
a `braca` rusi samo komotno cute..cccc,postao sam vise alergican na njih,nego na ove `savremene` naciste! Od njih bar znam sta da ocekujem..prodali nas 99` takodje i ove! ma i ne pratim nista u zadnje vreme,ne mogu da se nerviram za dz.
Nemci nisu ni pokušali da se iskrcaju u Britaniju, zbog toga što Luftvafe nije uspeo da ostvari kontrolu nad britanskim vazdušnim prostorom. Čak i da nisu poraženi u maju 1945., nacisti bi izgubili rat onog trenutka kada je atomska bomba bila spremna, dakle par meseci kasnije. Današnji svetski poredak u kome vladaju bankari iz Vol Strita uz pomoć multinacionalnih korporacija je dijametralno suprotan nacizmu, koji je podrazumevao svetsku dominaciju jednog naroda, tačnije Nemačkog. Što se tiče metoda vladanja, nema te svetske sile u istoriji koja nije vladala uz pomoć brutalne sile i manipulacije, prema tome nije to ni nacistički, niti američki patent. Manite se praznog moralisanja, kukumavčenja nad svojom nesrećom i čekanja da nekom drugom crkne krava, nego knjigu u šake, pa da počistite sopstveno dvorište... za početak.
Ne plašim se ja za sebe, za sebe ću lako da obezbedim normalan život, mene plaši da ti isti bankari sa Vol Strita sutra ne pokrenu rat. Ja se plašim šta će sutra biti sa mojom porodicom kada se budem oženio i imao ženu i decu. Da se ne ponovi ovo iz Libije i kod nas, pa da sutra nastradaju možda moji potomci u ime `demokratije`.
Za moje dvorište se ne brini, ono je već čisto, samo da ga te demokrate ne uprljaju sa svojim čistačima preko tele šopa.
opusteno,nije on `daleko` od istine..ali ima neku potrebu da se izdigne od nasih komentara,time ispada poseban i izvan `naseg` kosa :) danas,ljudi imaju razlicite potrebe..sasvim razumljivo pozz
:: Ne plašim se ja za sebe, za sebe ću lako da obezbedim normalan život, mene plaši da ti isti bankari sa Vol Strita sutra ne pokrenu rat. Ja se plašim šta će sutra biti sa mojom porodicom kada se budem oženio i imao ženu i decu. Da se ne ponovi ovo iz Libije i kod nas, pa da sutra nastradaju možda moji potomci u ime `demokratije` :: :: Za moje dvorište se ne brini, ono je već čisto, samo da ga te demokrate ne uprljaju sa svojim čistačima preko tele šopa
Hitler nije pukao zbog Britanije, vec zbog Mengela i Rusije.
Da li je on hteo ili nije da napadne Britaniju je relevantno, ali baba da napadas ceo svet i onda usled sveg tog sranja krenes i na Ruse e to je vec game over.Da on nije bio u Rusiji ona sprdacina na Normandiji bi bio najveci pokolj Jenkija u istoriji njihovih `Mirovnih` operacija. Mada su im braca Somalci ebali mamu, rostilj za medalju.....
Znam na šta si mislio, doduše i ja sam malo preterao.
Kako i da ne preteram kada se svuda guraju, Ameri ovo, Ameri ono, Ameri ovakvi, Ameri onakvi... Smuči se čoveku od njih. Više i nisi u stanju da vodiš normalan život, samo trčiš i radiš kako bi jedva preživeo i kad na kraju pogledaš odakle je ovaj način života došao onda počneš da mrziš određenu naciju.
Nisam rasista, ali brate mili što je mnogo, mnogo je, svuda guraju svoj nos. Zbog toga će na kraju i dobiti ono što im sleduje.
Izvini još jednom ako sam se malo više prenaglio na tvoj komentar.
Da, istočni front je vezao 2/3 Hitlerovih efektiva. Pokušali su da se ispomažu hrvatima, bugarima i sl., ali to su bile trupe niskog kvaliteta, skoro neupotrebljive na frontu.
:: Hitler nije pukao zbog Britanije, vec zbog Mengela i Rusije :: :: Da li je on hteo ili nije da napadne Britaniju je relevantno, ali baba da napadas ceo svet i onda usled sveg tog sranja krenes i na Ruse e to je vec game over.Da on nije bio u Rusiji ona sprdacina na Normandiji bi bio najveci pokolj Jenkija u istoriji njihovih `Mirovnih` operacija :: Mada su im braca Somalci ebali mamu, rostilj za medalju....
Lepo kaze maxxio, svi gledaju trn u tudjim ocima a iz njihovih vire grane. Prvo se radi na sebi, pa tek onda pricas drugima sta kod njih ne valja. A sto se tice drzave, kakav narod takva je i ona. Mi smo budale sto se ne pobunimo protiv njih pored svih stvari koje rade, ali sa druge strane je donekle razumljivo posto je narod svasta prosao pa jos uvek razmislja `moze i gore`.
Usta mi se izlizala od silnog ponavljanja, jedini spas je da uletimo u BG i BUKVALNO ih lisimo tih bednih izgovora za zivot.
Dakle da se nebi i dalje presipalo iz supljeg u prazno kad se skupi dovoljan broj ljudi za ovaj divine cilj mozemo da razglabamo, a dotle tisina i polako samounistenje u svakom pogledu i aspektu ove beyond propale drzave, koju vode takvi lemuri da me nebi cudilo da se svi veliki Srbi dignu iz groba od muke.
:: počeće i holivudski režiseri da im zavide.Sve je tako jadno i providno, ali nažalost, pacovi jesu u Tripoliju.Prema tvrdnjama ljudi iz Tripolija, trenutno je tamo haos, plaćenici Al Kaide iliti `pobunjenici` su predvođeni francuskom legijom stranaca i britanskim i američkim specijalcima.Mislim da je izraz `psi rata` najprikladniji.Pljačkaju sve živo, pale i uništavaju kuće i zgrade, i ubijaju sve civile po ulicama i kućama.Na nekoliko mesta su pronađena tela Libijaca koji su likvidirani sa rukama vezanim iza leđa.Tripoli je , nažalost pun leševa civila koji su posledica nadolazeće `demokratije` ::
jedino mi budale verujemo da nam druge zemlje žele dobro, i da će pored svih ekonomskih kriza i sranja, neko nama da pomogne da se razvijemo, pošto su nas prethodno unazadili ti isti `prijatelji`...Evo, sada je i genetski modifikovana hrana stigla u Srbiju preko Miškovića, Matijevića i Carnex-a, protivno zakonu koji to zabranjuje...Codex alimentarius je stigao u Srbiju...
@Krkub - Stvarno ne razumem poentu tvog komentara.
@Maxxio - Mogli su Nemci da sjebu Britaniju ali je Hitler hteo da sa njima udruži snage zato što im se divio.A što se tiče ideje o najboljoj naciji, svi smo svedoci da su jevreji u svemu najbolji i svuda vode glavnu reč.Nema više ni jednog glumca u Holivudu(pogotovo komičara) koji nije Jevrej.U Srbiji je, recimo, METRO, jevrejska firma inače, jedina koja nema fiskalne kase i ne daje fiskalne račune, protivno zakonu. Ima još primera koliko hoćeš u svetu.Postoji zanimljiva knjiga sa teorijom da su Jevreji stvorili Hitlera i nacizam, i žrtvovali svoj narod da bi dobili državu.Sve više mi se čini da je ta teorija tačna.Baš se na njih navrzao čovek i rešio da ih ubija, i posle II Svetskog rata oni dobiju državu(otmu je od drugog naroda), i postanu nacija kojoj je sve dozvoljeno i koju niko ne sme da spomene u negativnom kontekstu.Amerikanci pokupiše sve nacističke naučnike i ljude koji bi im koristili(imali bi karijes malo atomsku bombu da nije bilo nemaca), i danas su ti ljudi zaštićeni u Americi.Da su Jevreji hteli da Amerika osudi i pobije sve Naciste, to bi odavno bilo urađeno.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.