Bilo sta osim tog raspada, stranica se ucitava najduze od svih, nema albuma, moras da kliknes da bi uvelicao image a pritom ti jos i reklame izlecu u novom prozoru....,jednom recju uzas!
Slazem se sa tobom. Do pre nekih godinu-godinu ipo sam ih koristio, i kad su pocele ove reklame oterao sam ih u kurac. Jos i dok zumiram mi iskacu, strasno! _______________________
AAAAAAAAAAAlo Cadjenovic,odmori malo. Sta mi skices tu ko pekinezer neki!!!
:: Bilo sta osim tog raspada, stranica se ucitava najduze od svih, nema albuma, moras da kliknes da bi uvelicao image a pritom ti jos i reklame izlecu u novom prozoru....,jednom recju uzas :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
selektujete šta vam treba i kliknete upload. Instant screenshot.
I Lightshot je bila dobra ekstenzija, ali radi sporo u zadnje vreme. Uploaduje screenove na neki printscr.com ili tako nekako ...Ima par reklama ali meni otvara brzo.
Ja sam do relativno skoro voleo imageshack jer baš dugo drže slike, nasuprot tinypic koji ih briše strašno brzo. Dešavalo mi se da viđam sličice koje su stare po 2-3 godine i sve super (imageshack) dok na tinypic kao da ih brišu posle mesec dana. Mada, nije mi ni bitno koliko dugo čucaju screenove jer je tinypic brz i jednostavan (photobucket) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - CARPE DIEM
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.