Javna je tajna,da FaceBook i Twitter daju informacije na pozajmicu tajnim sluzbama. Jos samo da ih ubace u DNK bazu i da ih cipiraju,eto zigosanih koliko hoces.
nije mi jasno sta toliko imaju protiv FB-a, vrlo korisna `stvar` po meni, pogotovo za prijatelje koji su daleko, da nije FBa ko zna kad bih stupio u kontakt sa prijateljima iz osnovne skole. ako se nekome ne svidja, neka ga zaobidje, kratko i jasno.
Phenom II X4 955BE @4.2ghz, Noctua NH D14, Gigabyte 970A UD3, 4gb ddr3 kingston hyper x @1728 9-9-9-24-1T, Asus gts450 DirectCu 1gb, Hitachi 500gb, Lg 24`, NitroX 500w by CWT, Chieftec modded case + 2X Scythe S-Flex 12cm, Antec trio 12cm
:: e ebem ti coeka... :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
:: zasto imam osecaj da si to napisao sa piratskog bilijevog os-a :: :: :: .... je sad razlika između Skype i Fb kad je Billy the shit preuzeo Skype :: :: :: :: :: :: one way or another :: :: :: ::
Nije kriv facebook niti je on loš. Loša je ona gomila morona koji ga takvim čine, a ti moroni su napaljene klinke koje misle da su `swatke` i klinci koji misle da su pravi krimosi i da su opasni zato što imaju air max patike i što nose trenerke.
Inače to je vrlo korisna stvar, nažalost kada padne fb onda će ova gomila morona da pređe na neku drugu stvar i tako dalje. Nema tome leka. I sam sam to shvatio.
upravo tako,svoj zamisljeni profil licnosti grade preko virtuelnog puta..sto i nije tako lose! pa bolje nego da ga na ulici praktikuju? u ovom obliku je bezbolnije,kakav ce oblik poprimiti posle napada videcemo..velikim ribama je u interesu upravo taj fb,tako da nema sanse da ovi (oslobodilacki) hackeri naprave rusvaj neki..moze,ali jako kratko..pozz
:: Nije kriv facebook niti je on loš. Loša je ona gomila morona koji ga takvim čine, a ti moroni su napaljene klinke koje misle da su `swatke` i klinci koji misle da su pravi krimosi i da su opasni zato što imaju air max patike i što nose trenerke :: :: Inače to je vrlo korisna stvar, nažalost kada padne fb onda će ova gomila morona da pređe na neku drugu stvar i tako dalje. Nema tome leka. I sam sam to shvatio
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.