Evo, imao sam visak vremena, pa rekoh da uradim nesto. Za sada 45 pozadina, rucno ubranih. Ako vam se dopadne, imam gomilu pa mogu periodicno da ih dump-ujem. U suprotnom da ne spamujem bezveze. Svi prilozi su dobrodosli :)
... nisam još ni jednu pogledao, ali, gledajući iz aviona - predlažem da napraviš u nekom od preglednika slika - thumbnail, malo veći, tj. thumbnail sheet ili stranicu, i nju da uplouduješ na picpaste, a, pakete slika (tematske ili sve, kako hoćeš) na neki `share` sajt tipa megaupload, rapid ili slično, pa ovde ostaviš link. Sad odo da ih pogledam. I sam ih imam dosta, ali sam sve lenji i lenji i sve manje vremena imam usled preselenja....
Nemam pojma stvarno ...ja prvo probao na photobucket, ali oni imaju neke limite tipa ili rezolucija ili max 1mb po slici ...
Ovde na imgur izgleda da nema jer me ništa nije pitalo, samo prevučeš skile na glavnu stranicu i dobiješ opcije tipa upload, create album ...Stvarno zgodna stvarčica. Inače, ako neko ne zna kako da skine wallpaper, kada se postavi kursor na sličicu, u gornjem desnom ulgu se pojavi opcija Download full resolution.
ali walpapera ima puno na netu, bilo bi zanimljivije, da se uploduju neke teme za win 7 koje menjaju sve, msm i na ikone foldere i tako to, na samo boju prozora....
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.