**************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Uh, ode veliki trkac, borac, decko zbog koga se gledaju trke motoGP-a, jedini iz mladje garde koji je mogao da stekne slavu doktora, a umesto toga izgubi zivot pod njegovim tockovima. Moto svet je izgubio sampiona
Veliki sam ljubitelj Moto GP, pratim vec 7-8 godina. Marca sam pratio od 2005 kada je dosao u 250cc. Ponadao sam se da je ovo njegova sezona. Na prosloj trci osvojio najbolji plasman u svojoj karijeri 2. mesto. Ponadao sam se da ce ovde pobediti, jel je sampionat resen. Kad ono katastrofa. U prvi mah sam pomislio da mu je otkinuta glava kad sam video kacigu .
Marco, hvala ti za sve lepe trenutke koje si nam omogucio da gledamo i sto si se uvek borio do poslednjeg trenutka. Neka ti je laka zemlja _______________________
Пижон је играо фудбал и сад је тренер...Да ли то значи да ако ја мешам малтер за омладинску задругу да могу да будем грађевински инжењер?
Medjutim imao bih jedan predlog, da sad ne bih ja kao dezurna baba otvarao temu(kao i sve ostale potrebne) neka neko otvori temu, na temu sveze `hrane za crve` da nebi jos na sav shund i citulje dodali.
Sto se vec desava sa skoro dve teme po danu sa R.I.P tematikom.
mada je poenta na mestu, ja sam rekao da se otvori tema kad vec ima potrebe za ovim cituljama, a ne da se ukinu ili ne postuju.
E sad devojcica ili ne moze i da se tumaci sto me savrsno zabole za nekog ko je sam odlucio da sedne na taj motor i da za to zivi bolje nego vecina koja svakodnevno gine usled necega sto nije njihov izbor a takvi se nigde ne spominju.
Kad cujem da je mladic od 19 godina umro jer niko iz ove J drzave `nije mogao` da mu obezbedi transplataciju srca, e tu vec mogu i moram da se saosecam, mada ne vidim da je otvorena tema o njemu.
Ovaj covek je bio velikan moto sporta. Uzdrzi se tema koje ne razumes. To je toliko besmisleno, kao kada bih ja sada uzeo da kenjam nekom ko je kupio GTX580 a komsija mu crkava od gladi.
Marko Simonceli je bio veliki vozac. Veliki u svakom smislu. Sa svojih 185cm i75kg, bio je znatno tezi i visi od svih vozaca Moto GPa. I sa takvim predispozicijama, vozio je Hondu bar na bar sa 20ak cm nizim i 30ak kg laksim protivnicima. U godinu dana, otisla su dva perspektivna moto vozaca, na slican nacin nastradao je i Soja Tomizava. Jednostavno nisam mogao da verujem. Kakav vedar duh, kakva harzima... Ode u nepovrat.
Svakim danom nas obuzima sve veca i veca tama i tuga...svet odlazi u pakao!!! Nemastina,nemanja vere ni u samoga sebe a kamo li u boga,nedostatak tolerancije,ljubavi,smeha,saosecanja posledica nedostatka svega sto sam nabrojao i jeste haos koji svakog dana sve vise uzima maha u svet,tek ce haos doci posto se svetska politika nece promeniti.Amerika ce trositi na nekom drugom mestu 700 milijardi dolara na rat kao sto su potrosili u Iraku a imaju toliko ljudi na ulici.U srbiji ce uvek vladati posteni lopovi kao Tadic,Milosevic,Tito i ostali koji izgledaju narodu posteno a oterase nas u sodom.....svakim danom sve vise i vise sam siguran da ce doci kraj ovome i to gadan posto bolji nismo ni zasluzili!
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.