Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
Šta je sa Stiv Džobsom?
STRANA 1 OD 2  
perrakojot Šta je sa Stiv Džobsom? 25.10.2011. 00:36 T39200

status: user
broj poruka: 1029
NESTO JAAAAAAAKO DUGO JE NA BOLOVANJU,JOS OD JANUARA OVE GODINE???
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
acosuper WTF nigga 25.10.2011. 00:38 #370583

broj poruka: 1207
LoL
lik je umro ko tvoj mozak cini mi se ..

http://www.youtube.com/watch?v=hwjeD0nfkao
AMD Athlon II 445
Kingston HiperX 2x2GB 1066mhz
Gigabyte 770-DS3
Gigabyte 5870 SOC
GX-550W
2xSamsung F3 Spinpoint RAID0
CM V8
HP Kuciste

mixer93 Re: WTF nigga 25.10.2011. 00:45 #370584

broj poruka: 4187
Ma bolan, covek hoce da skrene paznju na prvu stranicu na berzi... Da bi se mogle neke promene uraditi.

:: Lo
:: lik je umro ko tvoj mozak cini mi se .
::
:: http://www.youtube.com/watch?v=hwjeD0nfka
:: AMD Athlon II 44
:: Kingston HiperX 2x2GB 1066mh
:: Gigabyte 770-DS
:: Gigabyte 5870 SO
:: GX-550
:: 2xSamsung F3 Spinpoint RAID
:: CM V
:: HP Kucist
perrakojot Re: WTF nigga 25.10.2011. 00:45 #370585

broj poruka: 1029
NE NEGO SE SE ZAJEBAVAM NA RACUN NAJJADNIJIH ADMINA U ISTORIJI INTERNETA KOJI SU NAKON GOMILE KRITIKA DA OBNOVE JEBENE VESTI I DALJE ISKULIRALI I SVE TO I BOLI IH KURAC STO JE DZOBS UMRO,ONI I DALJE NECE DA AZURIRAJU JEBENE VESTI SA NASLOVNE STRANE OD JEBENOG JANUARA OVE GODINE....... AKO HOCE NEK ME BANUJU ALI ADMINI SU TOTALNO U SHITU NA OVOM SAJTU!!!!!

:: Lo
:: lik je umro ko tvoj mozak cini mi se .
:: http://www.youtube.com/watch?v=hwjeD0nfka
:: AMD Athlon II 44
:: Kingston HiperX 2x2GB 1066mh
:: Gigabyte 770-DS
:: Gigabyte 5870 SO
:: GX-550
:: 2xSamsung F3 Spinpoint RAID
:: CM V
:: HP Kucist
Equinoxe Željko - Admin - Čovek koja zaista... 25.10.2011. 01:22 #370589

broj poruka: 12057

AKA
http://www.youtube.com/watch?v=W1-SRo1IuVg

Ružno, zapušteno i jadno. Cenovnik, forum i info page, ne zna se šta je gore.

Jedino što vredi je pozitivan duh normalnih ljudi (jedva dvocifren procenat) koji su ostali na forumu.

Mikishon89 Re: Equinoxe 25.10.2011. 01:30 #370591

broj poruka: 2416
Gde si ti brate nemate kao da si kroz zemlju propao??

Cpu:Intel C2D e6550 2,33ghz
Ram:Geil Ultra 2gb 800mhz
GPU:Biostar 8600GT 256mb
MBO:Asus 5PK Green
Case:Cooler Master Centurion 534
PSU:Chieftec 420w
Cpu Cooler:Intel Box Cooler x)
Mis: Logitech M100
Tastatura: A4 Tech KX-5MU

gliga79 Re: Re: Equinoxe 25.10.2011. 01:36 #370593

broj poruka: 4641
Od kad ga ti poznajes?
Da je valjao ne bi menjao Nick.
Inace ga licno postujem zbog odredjenih stvari.

Što više istražujem kosmos, sve više verujem u Boga.
``Albert Ajnštajn``

:: Gde si ti brate nemate kao da si kroz zemlju propao?
:: Cpu:Intel C2D e6550 2,33ghz
:: Ram:Geil Ultra 2gb 800mh
:: GPU:Biostar 8600GT 256m
:: MBO:Asus 5PK Gree
:: Case:Cooler Master Centurion 53
:: PSU:Chieftec 420
:: Cpu Cooler:Intel Box Cooler x
:: Mis: Logitech M10
:: Tastatura: A4 Tech KX-5M
Mikishon89 Re: Gliga79 25.10.2011. 01:40 #370594

Decko mi je pomogao par puta oko problema,inace je najaktivniji bio na pcberzi,pa se nesto povukao nema ga u poslednje vreme.Video sam samo 2 njegova odg ove god...
Koji mu je pre bio Nick??x))

gliga79 Re: Re: Gliga79 25.10.2011. 01:47 #370595

Ja nikad nisam rekao da nije pomagao. Pomagao je i te kako. Bio je na neki nacin uzor mnogima na forumu.
Kasnije je povukao neke poteze koji su me razocarali. I dalje postujem coveka bez obzira na sve.
To tvoje poslednje vreme ja malo dugacko, nije to taj lik o kome ja pricam. Mlad si pa ne razumes .)

``Albert Ajnštajn``

:: Decko mi je pomogao par puta oko problema,inace je najaktivniji bio na pcberzi,pa se nesto povukao nema ga u poslednje vreme.Video sam samo 2 njegova odg ove god..
:: Koji mu je pre bio Nick??x)
Equinoxe Re: Re: Gliga79 25.10.2011. 01:52 #370596

That is classified :D
Nego, nije ovo tema da ne skrećemo. Morao sam da se javim i podržim kritiku koja je 100% na mestu. Koliko treba vremena da posvetiš home strani da bi ovakve stvari bar bile obrisane ?!?! Bolje da stoji još 10 PDF kataloga, akcija i popusta nego ovakve vesti.

@perrakojot
Stvarno mi je krivo, nisi prvi koji tako reaguje na ovu home stranu.
Čuješ jasno: `Vidi ove $%$#&%$``%$. Ko je bre tamo admin u $#`&#$%`%#$.`

Bar da je neki posao da se to izmeni, čak i uprkos tome što je admin čovek koga zaista.....a njemu bi išlo u prilog da je home strana takva da privuče neku pažnju.

@gliga79
Poteze :D....da zaista su bili kriminalni, još se kajem, gorko :D

....i tako. Pozdrav svim ljudima dobre volje.

:: Decko mi je pomogao par puta oko problema,inace je najaktivniji bio na pcberzi,pa se nesto povukao nema ga u poslednje vreme.Video sam samo 2 njegova odg ove god..
:: Koji mu je pre bio Nick??x)
blackwolf - - - - - 25.10.2011. 02:05 #370597

broj poruka: 1512
Nerazumem se u web dizajn ali dali je stvarno toliki problem izbrisati ove vesti sa home page-a???
Black Wolf

Equinoxe Re: - - - - - 25.10.2011. 02:11 #370599

Bolje da ne znaš koliki je to posao. Išijas zaradiš provereno dok to ne odradiš.
(Sarkazam).

Mene je sramota da gledam.

:: Nerazumem se u web dizajn ali dali je stvarno toliki problem izbrisati ove vesti sa home page-a??
:: Black Wolf
Mikishon89 Re: @ BlackWolf 25.10.2011. 02:13 #370600

to je veliki posao za uraditi,obrisati stare vesti pre 5 godina...

tortojed Ja sam na ovo upozorio na sam dan Stevine smrti. Inace, slucaj nije usamljen 25.10.2011. 02:14 #370601

broj poruka: 11012
daleko od toga. I to zna da bude VEOMA iritirajuce. Na primer, crnogorska varijanta regionalnih vesti koju redovno pratim preko mini-opere (mobile). Ima jedno 2 meseca kako me home page obavestava da je:

1) `Riki Martin sa svojim deckom fotografisan ns Sardiniji...` (zabole me i za njega i za njegovog `decka` i da li na Sardiniji jedu sardine i da li bulje mazu maslinovim ili ribljim uljem)

2) Benisio del Toro postao (vanbracni) otac jedne devojcice... (coveka cenim kao glumca ali, niti me zanima ciji je otac niti hocu da bilo sta u vezi njega visi na `naslovnoj strani` sledecih 1000+ godina...).

itd. itd.

gliga79 Re: Re: Re: Gliga79 25.10.2011. 02:39 #370603

@Bax
Ja se iskreno radujem bilo kom povratku starih clanova. Bez obzira na kvalitet foruma mislim da je to plus u pozitivnom smeru. Pogotovu clanovima koji su ostavili traga u proslosti.
Sto se mene tice, licno bih voleo da vratis stari Nick.
To bi donelo neki novi look na forum.
Nisu to ti potezi na koje mislis :D

``Albert Ajnštajn``

:: That is classified :
:: Nego, nije ovo tema da ne skrećemo. Morao sam da se javim i podržim kritiku koja je 100% na mestu. Koliko treba vremena da posvetiš home strani da bi ovakve stvari bar bile obrisane ?!?! Bolje da stoji još 10 PDF kataloga, akcija i popusta nego ovakve vesti
Equinoxe Re: Re: Re: Re: Gliga79 25.10.2011. 02:50 #370604

Iskreno da ti kažem, ja bi dozvolio da ljudi menjaju nik i bilo šta vezano za profil.
Mislim da je najmanje važno ime, avatar itd, važno je ono što se napiše....(Equinoxe, bax, bax2003, bane.....zar je važno.) ... ma koga uopšte boli uvo šta ja mislm....da neko ovde nekoga sluša, uvažava i poštuje sve bi bilo bolje.

Inače, nije ovo nikakv povratak, niti bi to tako nazvao. Koliko se nas ponudilo da pomogne oko sajta, dok smo bili entuzijasti, a znam da sam ja bio, predugo. Sve ima granice. Ne vraćam se niti mi pada na pamet. Nadao sam se samo da će ljudi dobre volje uticati da se nešto promeni dok je Miša bio aktivni admin. Smorio sam se i ne mogu da gledam kakve se gluposti pišu ovde bez kažnjavanja i sankcija. Svaki put kad svratim iste diskusije koje otvaraju isti ljudi. Sve go preporavac, stručnjak i specijalista. Čast izuzecima......Rambo Amadeus - Jedno te isto....

Ovo sa Stivom je stvarno prelilo čašu sa ovim budjavim home page-om i samo se zbog toga javljam, sramota.

Tema će biti obrisana, stvar zaboravljena, a kad se neko ne menja 5+ godina, teško da će ikad.

Laku noć.

:: @Bax
:: Ja se iskreno radujem bilo kom povratku starih clanova. Bez obzira na kvalitet foruma mislim da je to plus u pozitivnom smeru. Pogotovu clanovima koji su ostavili traga u proslosti
:: Sto se mene tice, licno bih voleo da vratis stari Nick.
:: To bi donelo neki novi look na forum
:: Što više istražujem kosmos, sve više verujem u Boga
:: ``Albert Ajnštajn``
:: ::
:: :: That is classified :
:: :: Nego, nije ovo tema da ne skrećemo. Morao sam da se javim i podržim kritiku koja je 100% na mestu. Koliko treba vremena da posvetiš home strani da bi ovakve stvari bar bile obrisane ?!?! Bolje da stoji još 10 PDF kataloga, akcija i popusta nego ovakve vesti
gliga79 Re: Re: Re: Re: Re: Gliga79 25.10.2011. 03:04 #370605

Ne znam, ja iskreno ne volim menjanje Nick-ova. Zamisli da svi menjaju, to se ne bi znalo ko je ko i sta ko pise. Ispao bi haos.
Jedino sam prihvatio Eseses-ovu promenu, jer je decko objasnio da je lupio Nick kad se prijavljivao. To sam prihvatio, mada mi je bilo krivo.
Dobar deo na forumu ne znam licno, ali znam likove po Nick-ovima, to su za mene imena i virtuelne figure koje gledam kao drugove ili poznanike. Kad se to promeni nekako mi se gubi identitet licnosti.
Mozda ja nesto tripujem, ali znam sigurno da nikad necu da promenim Nick

Razumem razlog za tvoje razocarenje, i ja sam dosta puta bio na ivici da uradim sto i ti.
Nekako sam prelomio na ovu drugu stranu.
U svakom slucaju ti zelim sve najbolje .)

Stiv Jobs jos uvek zivi na Berzi .)

``Albert Ajnštajn``

:: Iskreno da ti kažem, ja bi dozvolio da ljudi menjaju nik i bilo šta vezano za profil
:: Mislim da je najmanje važno ime, avatar itd, važno je ono što se napiše
:: - Equinoxe, bax, bax2003, bane.....zar je važno
:: Inače, nije ovo nikakv povratak, niti bi to tako nazvao. Koliko se nas ponudilo da pomogne oko sajta, dok smo bili entuzijasti, a znam da sam ja bio predugo. Sve ima granice. Ne vraćam se niti mi pada na pamet. Nadao sam se samo da će ljudi dobre volje uticati da se nešto promeni dok je Miša bio aktivni admin. Smorio sam se i ne mogu da gledam kakve se gluposti pišu ovde bez kažnjavanja i sankcija. Svaki put kad svratim iste diskusije koje otvaraju isti ljudi. Rambo Amadeus - Jedno te isto...
:: Ovo sa Stivom je stvarno prelilo čašu sa ovim budjavim home page-om i samo se zbog toga javljam, sramota
:: Laku noć
:: :: @Bax
:: :: Ja se iskreno radujem bilo kom povratku starih clanova. Bez obzira na kvalitet foruma mislim da je to plus u pozitivnom smeru. Pogotovu clanovima koji su ostavili traga u proslosti
:: :: Sto se mene tice, licno bih voleo da vratis stari Nick.
:: :: To bi donelo neki novi look na forum
Equinoxe Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gliga79 25.10.2011. 03:12 #370606

Ko bi menjao nik svaki dan....taj ko bi to radio treba da nađe mozak u svojoj glavi i niko ga ne bi shvatao za ozbiljno. Ipak mislim da je sadržaj poruka i ponašanje važnije.

I tebi sve najbolje želim.

Sad stvarno mora da se spava.

:: Ne znam, ja iskreno ne volim menjanje Nick-ova. Zamisli da svi menjaju, to se ne bi znalo ko je ko i sta ko pise. Ispao bi haos
:: Jedino sam prihvatio Eseses-ovu promenu, jer je decko objasnio da je lupio Nick kad se prijavljivao. To sam prihvatio, mada mi je bilo krivo
:: Dobar deo na forumu ne znam licno, ali znam likove po Nick-ovima, to su za mene imena i virtuelne figure koje gledam kao drugove ili poznanike. Kad se to promeni nekako mi se gubi identitet licnosti.
:: Mozda ja nesto tripujem, ali znam sigurno da nikad necu da promenim Nic
:: Razumem razlog za tvoje razocarenje, i ja sam dosta puta bio na ivici da uradim sto i ti
:: Nekako sam prelomio na ovu drugu stranu
:: U svakom slucaju ti zelim sve najbolje .
:: Stiv Jobs jos uvek zivi na Berzi .
:: Što više istražujem kosmos, sve više verujem u Boga
:: ``Albert Ajnštajn``
H-nitro Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gliga79 25.10.2011. 03:54 #370610

broj poruka: 1981
Ha ti si koliko se meni cini rekao da se vise nikad neces pojaviti na forumu, mrzi me da trazim a i briga me, vidiis ovo ti je ko koka sta god radio psihicki si navucen do mere da bar svratis da pogledas sta se radi na forumu i ako nista ne odg
a u isto vreme olicenje srbije kako? pa evo mozes da pises sta hoces i da molis dajes savet za poboljsanje blah blah a ono je onako kako je i to ti je to
nego mene zanima sta se desilo pojedinim userima ali stvarno!?!?

T.S.A.R. Nuclear fire power

My childhood http://www.youtube.com/watch?v=ArQap_viOS8

:: Ko bi menjao nik svaki dan....taj ko bi to radio treba da nađe mozak u svojoj glavi i niko ga ne bi shvatao za ozbiljno. Ipak mislim da je sadržaj poruka i ponašanje važnije
:: I tebi sve najbolje želim
:: Sad stvarno mora da se spava
:: :: Ne znam, ja iskreno ne volim menjanje Nick-ova. Zamisli da svi menjaju, to se ne bi znalo ko je ko i sta ko pise. Ispao bi haos
:: :: Jedino sam prihvatio Eseses-ovu promenu, jer je decko objasnio da je lupio Nick kad se prijavljivao. To sam prihvatio, mada mi je bilo krivo
:: :: Dobar deo na forumu ne znam licno, ali znam likove po Nick-ovima, to su za mene imena i virtuelne figure koje gledam kao drugove ili poznanike. Kad se to promeni nekako mi se gubi identitet licnosti.
:: :: Mozda ja nesto tripujem, ali znam sigurno da nikad necu da promenim Nic
:: :: Razumem razlog za tvoje razocarenje, i ja sam dosta puta bio na ivici da uradim sto i ti
:: :: Nekako sam prelomio na ovu drugu stranu
:: :: U svakom slucaju ti zelim sve najbolje .
:: :: Stiv Jobs jos uvek zivi na Berzi .
:: :: Što više istražujem kosmos, sve više verujem u Boga
:: :: ``Albert Ajnštajn``
:: :: ::
MonkPsycho Kritika na mestu 25.10.2011. 04:01 #370611

broj poruka: 18
Slažem se sa gorenavedenim kritikama, jes` da ne postujem ovde mnogo iz razloga koje je bax(equinox (jednom ćeš mi objasniti odakle ti sad ovo)), ali ovo nije mala stvar za nekog ko ispuzi ispod kamena.

Bane, pozdrav od večitog kolege studenta :)

gilopile Ofic topic.. 25.10.2011. 06:59 #370617

broj poruka: 9459
Samo da pozdravim Equinoxceta!

P.S. Ko i ide na naslovnu, meni je main http://www.pcberza.rs/forum , tako da za ovih par god. nisam ni video kako izgleda:)

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

BBPB a zeljka i dalje nema... 25.10.2011. 08:07 #370621

broj poruka: 69

Bas me zanima da li vlasnik sajta gleda sta se desava na forumu.
I od mene pozdrav Banetu, a za gliga79 sto bih menjali svoj Nick kad svaka budala moze otvoriti novi nalog,jer zbog broja postova? Razumem da menjaju oni koji iole znace pa ocekuujes `pametan` savet ovako nema smisla ja sam ovde samo zbog berze oglasa i bas me briga koliko imam postova ali to ne znaci da i ne citam. Pomocicu nekome samo ako vidim da vi aktivni nemate resenje par dana za taj problem. No ovo ode negde drugde pustite Stiva da pociva u miru sklonite Admini ovo sa naslovne strane

Vaskev Re: a zeljka i dalje nema... 25.10.2011. 09:21 #370625

broj poruka: 1673
Nema nade za bilo kakve promene, skloniće oni to posle 2012 ako bude propast sveta (nek propadne nije šteta) važno je da su reklame ažurne a forum koji se bavi računarima će da nas bombarduje sa vestima starim još malo pa godinu dana. Zato ovo više niko i ne shvata ozbiljno... Na žalost svih starih i novih korisnika (ako ih ima­ - bude)...

WOT Nick: Vaske

:: Bas me zanima da li vlasnik sajta gleda sta se desava na forumu
:: I od mene pozdrav Banetu, a za gliga79 sto bih menjali svoj Nick kad svaka budala moze otvoriti novi nalog,jer zbog broja postova? Razumem da menjaju oni koji iole znace pa ocekuujes `pametan` savet ovako nema smisla ja sam ovde samo zbog berze oglasa i bas me briga koliko imam postova ali to ne znaci da i ne citam. Pomocicu nekome samo ako vidim da vi aktivni nemate resenje par dana za taj problem. No ovo ode negde drugde pustite Stiva da pociva u miru sklonite Admini ovo sa naslovne stran
Ishmerish Ma strasno,covek se vec vratio sa bolovanja!!! 25.10.2011. 09:25 #370626

broj poruka: 7285
http://fwd4.me/0fb6

Trebal sutra ne daj boze da umre a ova vest i dalje stoji.......

Lala 4ever!
http://fwd4.me/zCE

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

alrad & gle cuda 25.10.2011. 11:42 #370644

broj poruka: 4867

Obnovi se stranica ko da nikad stara bila nije. CCCC. Hoce li od sada svaki dan `vako?

mixer93 Re: & gle cuda 25.10.2011. 11:48 #370647

broj poruka: 4187
Hoce, samo kad dodje Bax, kad pritisne admine, vidis... cuda se desavaju! :D

:: Obnovi se stranica ko da nikad stara bila nije. CCCC. Hoce li od sada svaki dan `vako
STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs