Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
Android VS IOS
STRANA 1 OD 1
saxija Android VS IOS 26.10.2011. 12:05 T39227

status: user
broj poruka: 4016
Android aplikacije postale popularnije od IOS

http://goo.gl/9T50x

nVidia je debela a AMD ima kriv nos
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=499049
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=886910
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1375818
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
maxima Re..Android VS IOS 26.10.2011. 12:33 #370933

broj poruka: 346

Daleko veci broj teefona sa Androidom,povoljnije cene,sve to normalno da je Android popularniji od IOS-a.Pa preteko je wm uredjaje za nepune 2g.ko od sale.Mislim da apple ne cilja siroke narodne mase,ko ima,ima.A i google je to.Nema zezanja! Pozdrav

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum ... 26.10.2011. 13:10 #370939

broj poruka: 12805
Čista glupost. Za pola sata zezanja sa Iphone-om 4 sam našao 20 aplikacija i igara toliko dobrih da ceo dan da kopam po android marketu neću naći slične...

CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd

Viske Dangubljenje 26.10.2011. 13:13 #370941

broj poruka: 115
Mislim da je bespotrebno razbijati glavu i razvlaciti temu oko ovoga...

saxija re 26.10.2011. 13:42 #370944

broj poruka: 4016
tema je samo info, nije postavljena za raspravu niti bilo sta slicno, inace odlicne su aplikacije i za IOS i za android, ono sto je mene zanimalo sa iPhona sam nasao za android, stoji da ima IOS aplikacija koje drugi nemaju ali ako bi imala bas svaka onda bi iPhone totalno izgubio smisao tj prestiz, bar moje razmisljanje.
Npr Fruity loops mozete da koristite na IOSu.

nVidia je debela a AMD ima kriv nos
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=499049
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=886910
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1375818

JOSILENKO ... 26.10.2011. 13:47 #370946

broj poruka: 1013
da imam mesecnu platu 10.000e odmah bi dao 600e za Iphone.

rasa007 Ima se , može se ... 26.10.2011. 13:53 #370951

broj poruka: 456
Ipak više volim igranje na dobrom pc-u.

eto ti ga na šolja 150 maraka, cev 30 maraka, penzija 35 maraka, ako se prištedi za jedno osam meseci ima da kenjam ko čovek gospodski

keep your head up legs closed eyes open

unknow13 Re: Ima se , može se ... 26.10.2011. 13:59 #370954

broj poruka: 581
Pa o tome se radi, vecina bi uzela Iphone 4 da imaju pratu od 1000+ eura, ali posto je prosecna plata u Srbiji 200-300e nema se za iphone pa se uzima android, pa vise aplikacija prave itd..

Gigabyte GA-MA770-DS3
Athlon 5000+ @ 3 GHz
2x2gb Kingstone ddr2 cl6 900mhz
Ati 3650
Termaltake 470w
500GB WD Caviar Blue
Termaltake WingRS
Benq 22` FullHD
Sidewinder x6 & G500

JOSILENKO ... 26.10.2011. 14:08 #370958

Nema sta, istorija se ponovila. Android su uradili Ios-u i Iphone-u isto sto je windows uradio mac-u. Maznuli su im operativni sistem (tako tvrde u apple), malo preradili i stavili ga na pristupacniji hardver. I ja sam im beskrajno zahvalan zbog toga. Da sam cekao MAC, kompjuter ne bi imao jos uvek :) Tako i sad - ako cekam na Iphone necu smartphone videti nikad.
Ziveo android.
nemanja21 Re: ... 26.10.2011. 14:20 #370965

broj poruka: 1227
`Jobs je bio tako ogorčen Googleom oko Android operativnog sustava da čak nisu mogli dogovoriti niti financijsku nagodbu. Jednostavno je želio prekinuti suradnju.
`Izdahnut ću zadnji put ako treba i potrošit ću svaki Appleov novčić, kako bih ispravio nepravdu. Uništit ću sustav Android, jer je ukraden proizvod. Spreman sam i na termonuklearni rat zbog ovog!` - izjavio je tada Jobs.
Nadalje, susreo se tada sa Schmidtom, kojemu se povjerio da ne želi ulaziti u nikakve sudske procese. Jobs je izjavio:`Ne želim vaš novac. Ako mi i ponudite 5 bilijuna, ne želim ga imati, ne treba mi. Jedino želim da prestanete koristiti naše ideje u Android sustavu, to je sve što želim!``

hunder1979 re 26.10.2011. 14:45 #370970

broj poruka: 205
mudro zbori android je samo jeftino resenje iOS-a i jos uvek kaska za njim.Toliko jadno radi da je sramota dati 500+evra da bi kolko tolko radio kako treba.imao sam sve do jednog sto android sto IOS telefona i android je tako nesavrsen proizvod da nemam reci.Toliko silnih update-a i jos uvek ne radi kako treba.svaki telefon prica za sebe ja da sam google bilo me sramota da se reklamiram kao operativni sistem posto ga svako pravi kako njemu odgovara.Kad stane iza svog proizvoda bice jedan za sve i radice onako kako ga je glavni i zamislio.do tada jeftina zabava za mase i nista vise.
S60forever Re: ... 26.10.2011. 14:52 #370971

broj poruka: 15
Nece biti sinak. Apple je maznuo OS od Xerox-a, windows je maznuo od Apple, ... život teče dalje.
Svako je svakoga potkradao.
Nije Apple izmislio GUI, nije izmislio čak ni kernel, sve je iskopirao.
Zašto se onda bune da je neko njih pokrao?
Lopov pokrao lopova?!`?
Radosti li za poštenjačine.

:: Nema sta, istorija se ponovila. Android su uradili Ios-u i Iphone-u isto sto je windows uradio mac-u. Maznuli su im operativni sistem (tako tvrde u apple), malo preradili i stavili ga na pristupacniji hardver. I ja sam im beskrajno zahvalan zbog toga. Da sam cekao MAC, kompjuter ne bi imao jos uvek :) Tako i sad - ako cekam na Iphone necu smartphone videti nikad
:: Ziveo android.
JOSILENKO Re: Re: ... 26.10.2011. 15:00 #370973

Znam to, slazem se, nisam hteo da duzim pricu. U toj prici pravi inovatori ne vide ni centa.

:: Nece biti sinak. Apple je maznuo OS od Xerox-a, windows je maznuo od Apple, ... život teče dalje
:: Svako je svakoga potkradao.
:: Nije Apple izmislio GUI, nije izmislio čak ni kernel, sve je iskopirao.
:: Zašto se onda bune da je neko njih pokrao?
:: Lopov pokrao lopova?!`?
:: Radosti li za poštenjačine
::
:: :: Nema sta, istorija se ponovila. Android su uradili Ios-u i Iphone-u isto sto je windows uradio mac-u. Maznuli su im operativni sistem (tako tvrde u apple), malo preradili i stavili ga na pristupacniji hardver. I ja sam im beskrajno zahvalan zbog toga. Da sam cekao MAC, kompjuter ne bi imao jos uvek :) Tako i sad - ako cekam na Iphone necu smartphone videti nikad
:: :: Ziveo android.
Snoopy- Re: re 26.10.2011. 16:59 #370998

broj poruka: 6083
Slazem se. Na iPhone-u nema mane x)

LG 42LD420 Phenom II x6 1055t Gigabyte 970A-UD3 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600,
GTX560ti Twin Frozr II OC G.Skill Sniper SSD 120GB SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo

:: mudro zbori android je samo jeftino resenje iOS-a i jos uvek kaska za njim.Toliko jadno radi da je sramota dati 500+evra da bi kolko tolko radio kako treba.imao sam sve do jednog sto android sto IOS telefona i android je tako nesavrsen proizvod da nemam reci.Toliko silnih update-a i jos uvek ne radi kako treba.svaki telefon prica za sebe ja da sam google bilo me sramota da se reklamiram kao operativni sistem posto ga svako pravi kako njemu odgovara.Kad stane iza svog proizvoda bice jedan za sve i radice onako kako ga je glavni i zamislio.do tada jeftina zabava za mase i nista vise.
gile23 ... 26.10.2011. 21:00 #371070

broj poruka: 9121
Sta je sve Apple `pozajmio` bolje da ne pricam. A sto se tice OS-a, ja koliko znam za nase uslove je Android 100 puta bolji OS od samih aplikacija pa nadalje :). Inace Android je jednostavno nastao kao odgovor konkurencije. Da je tako da niko drugog ne kopira, jedina IT firma koja bi danas postoja bi bila IBM, Apple bi imao mozda misa to im dodje jedan od najjacih patenata, ali dzabe im to bez svega ostalog :).

Pre je bilo neke price da Samsung krca zato sto je plastika a ne Aluminijum. Nokia 1100 je upala u kiselinu bacana 100 puta, letela sve zivo prezivela i radi kao prvog dana. iPhone se razbucao vec pri drugom padu, jedino je njima palo na pamet da na backplate stavljaju staklo iako znaju da ce prsnuti pri prvom ozbiljnijem padu.

I da OS X je Unix based operating system, opa i oni uzeli od nekoga :) ?

A sto se tice ideja, pa pola brand new feature-a u iOS 5 postoji na Android vec jako dug vremenski period, a vi o nekom kopiranju,...

I da Apple kao tako ozbiljna kompanija bi trebala da napravi iOS za iPad, a ne da koristi ono skalirano jer ni nasta ne lici. Kako treba homescreen na tabletu i cela organizovanost da izgleda moze se videti kod Honeycomb-a, naravno i on ima podosta problema treba dosta da se polira, ali ubrzo ce i tu Android da uzme primat.

Na kraju cela iPhone prica ce da se svede na tako marginalne vode da je to strasno.

Pozdrav!
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs