Ubuduce se nece desiti da se pojavi neki Vikiliks pa da Ameri tek onda krpe posledice... Sada ce u ime nacionalne bezbednosti moci da ugase svaki sajt... A srali su o slobodi interneta u Kini...
A verovatno znate od ranije, ne znam dal planiraju ili su vec usvojili da hakerski napad sa teritorije neke zemlje smatraju nesto kao teroristicki napad i naravno imaju pravo da se brane... E otiso ovaj svet u k...
Konfa: Phenom II 955, Asus M4A79 Deluxe, 6GB Geil EVO One 800Mhz Cl4, Gigabyte 6870, Kingston 96GB V100+, WD 1002FAEX + WD 1001FALS + WD 10EARS, Creative xFi Titanium Fatality Pro + Logitech Z5500, Tt Kandalf, CM Real Power 700, Samsung 226CW
Sad ce odmah da ti se na temu nakace dezurni `VERNICI u sistem/establishment, demonteri i razotkrivaci suludih teorija zavere`, koji redovno glasaju na svakim izborima jer i dalje veruju da sadasnji establishment i sistem kakav postoji sirom sveta, lazno nazvan `demokratija` (a zapravo je plutokratija - vladavina donatora/finansijera izbornih kampanja politicara i lobista) - i dalje `radi u korist naroda`, i da su `dobre chike sa kravaticama, lepim odelcima i vecitim osmesima`, poznatiji kao politicari, sposobni `jedino da cine dobre stvari, u korist opsteg dobra,` koji ce odmah poceti da te pljuju kako `ti izmisljas gluposti i teorije zavere`...
Te bedne larve, ilti `sheeple` (sheep-people, `ovce za sisanje`), verovace da je sve sto zvuci zlo i strasno `teorija zavere`, i da `tome ne treba verovati, jer o tome nista nisu culi u mainstream medijima`, to jet, BBC/CNN/FOX itd...
ALEX JONES (ko za njega do sada nije cuo, trebalo bi da skoci u `ladnu Moravu - jer je `sheeple`) ODAVNO PRICA O TOME - JOS PRE VISE OD GODINU DANA: http://www.youtube.com/watch?v=MG - 42sjAvA
Naravno, gorepomenuti degenerici, `veciti nevernici u teorije zavere`, i Alexa Jonesa smatraju `pacenikom, bolesnikom, paranoikom, teoreticarem zavera` - sve dok se ono o cemu je Alex Jones govorio i pisao - ostvari.
`The same goes for someone who uses a fake name in their Facebook profile, or sheds a few pounds in their Match.com description — both of which are forbidden by those sites’ terms of service,” Couts notes.`
`Ovo bi moglo da se odnosi i na bilo koga ko NE koristi svoje pravo ime na Fejsbuku, ili ako ne navede pravu kilazu na sajtovima za dejting, kao sto je Match.com...`
Ako mislite da se oni `nece baviti takvim stvarima, nece se hvatati za slamke u pokusaju da nadju razloge da uhapse nekoga ko Amerima nije po volji na osnovu ovog moguceg zakona` - SETITE SE SAMO KAKO I NA KOJI NACIN SU DZULIJANU ASANZU (Wikileaks) SMESTILI ZA SILOVANJE - a zapravo se radilo samo o seksu bez kondoma, NA KOJI JE PARTNERKA BILA PRISTALA.
`Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano
Ako verujes u dobro, a nisi jedini, onda bi trebalo da znas da svako sebi presudi na kraju.
E sada, u prvo vreme to deluje strasno, ali narod boli kurac. Zivecemo i bolje i losije, imaju oni uticaja na to, ali ipak treba sami da izvucemo neke pouke i lekcije. Glupo je samo krvariti zbog njihovih eksperimenata, u prevodu da te nateraju da udjes u neki krug pakla i onda da te poseduju, odnosno da ti uzmu svo vreme, energiju i novac. Opekao sam se na mnoge stvari, izasao sva sreca, Bogu hvala, znam sta pricam.
Oni nemaju nikakvu moc, mi mozemo samo da ih postuejmo ili ne i to je to. Internet ako postane cenzurisan, ljudi ce ga jednostvano iskulirati i propasce. Pa sta, kako kada ga nije bilo, a ljudi kojima treba informacija ili koji zele nesto da kazu ce naci nacina.
Na sirem planu oni naravno zele da mi budemo pod njihovom kontrolom, prison sistem, ali samo dok ljudi ne popizde i ne jebu im mater, tako da u sustini mogu da ga duvaju! Svaki trenutak njihovog izivljavanja i sirenja bede je njima - karma, pa kada se umore, onda ih ceka placanje dugova, a onaj ko je ziveo ispravno, moze da nastavi i uziva.
Ajmo realno, ko ce da postuje te njihove zakone? Koji seljak ce da primi GMO, koji pametan covek ce piti lekove, ko ce praviti profil na fb da bi bio optuzen za lazne podatke, ko ce da trazi ribu preko neta, kada na ulici hoda njih 1000000.
Treba svako sebi da prizna koliko je glup i naivan kada naseda na takve stvari, koje su toliko ocigledno na tvoju stetu i koje ti stavljaju lance. Dakle sujeta mora da se pobedi, a da ima zlih ljudi, ima ih.
... na slicnu temu i shvatili smo, jbt, imam Fejs na kome su neki licni podaci, na imdb-u koji je integrisan sa Gmail-om listu filmova koje sam gledao. Gmail je povezan sa G+ i YouTube-om... Imam i Gmail za firmu pa mogu deo posla da ponesem kuci... Znaci, malo po malo, hteo ne hteo, ceo zivot ti je na netu... I zabole mene sad da ce CIA BIA ili neki drugi papani da mi vrsljaju po zivotu jer nisam kriminalac da bi im bio interesantan... Al brate mili, sam osecaj da neko moze da te prati na netu sta gledas, ili da ukinu torrente i piratebay i slicno... Pa znaci, tacno bih batalio net sveukupno...
Konfa: Phenom II 955, Asus M4A79 Deluxe, 6GB Geil EVO One 800Mhz Cl4, Gigabyte 6870, Kingston 96GB V100+, WD 1002FAEX + WD 1001FALS + WD 10EARS, Creative xFi Titanium Fatality Pro + Logitech Z5500, Tt Kandalf, CM Real Power 700, Samsung 226CW
`I zabole mene sad da ce CIA BIA ili neki drugi papani da mi vrsljaju po zivotu jer nisam kriminalac da bi im bio interesantan`
Malo naivno razmisljas.
A sta ako se desi da, na primer, ti negde uradis nesto sto TI ne smatras nikakvim krivicnim delom, nego smatras sopstvenim pravom na sopstveno misljenje, slobodom govora, itd, pa izneses, recimo, neki malo vatreniji stav o, recimo, nekoj stranoj Vladi, ili, na primer, o Jevrejima (svi znamo sta se desilo onom krmku M. Bojanicu SAMO ZATO STO JE REKAO DA `SU NAS ONI BOMBARDOVALI` - sto je TACNO AKO SE SAGLEDA SASTAV AMERICKE VLADE U TO VREME - jer su u to vreme sve Jevrej do Jevreja bili u vladi Amerike - Madlen Olbrajt (Marija Jana Korbelova - staro ime, pre promene), Vesli Klark (Vesli KAN Klark - srednje ime mu otkriva jevrejsko poreklo, Viljem KOEN - Koen je klasicno jevrejsko prezime, Semjuel BERGER, savetnik za nacionalnu bezbednost - Jevrej, Dzejms RUBIN - portparol Bele Kuce, Richard Holbruk - SVE OVO SE MOZE PROVERITI NA WIKIPEDIJI I I OSTALIM SAJTOVIMA, da ne bude da `slepo verujem samo Wikipediji`)...
...ali, bez obzira sto TI svoje iznosenje stava ili misljenja, U KOME NISI PREDLAGAO NIKAKVE ODMAZDE, EGZEKUCIJE, MASOVNE DEPORTACIJE ili bilo sta slicno - nego si, na primer, SAMO OSUDIO odredjeni narod ili Vladu, ne smatras nikakvim krivicnim delom - ONI, to jest, takve zapadnjacke Vlade SMATRAJU to sto si ti uradio `govorom mrznje`, `krivicnim delom`, i da si se time kvalifikovao kao `opasni hushkach` ili nesto slicno... Pa reshe da te prate, snimaju i sve ostalo?
`Zlocin` u ocima jednog coveka moze biti `samo nuzna samoodbrana` u ocima drugog... Nadam se da kapiras. Sve zavisi KO je u poziciji da tumaci situaciju, i da presudi sta se u stvari desilo... Da li je vuk pojeo zeca, ili je zec `pokusavao da ugushi vuka tako sto mu se nabijao u usta, a vuk jadan nije imao izbora...`
To što oni smatraju svaki hakerski napad za isto što i teroristički napad, mogu da okače mačku o rep. Da neće ožda Kinu i Rusiju da napadnu??? Svašta. I kad bi ih napali, ne bi dugo živeli pose toga. Ali da ne dužimo priču. Hteo sam samo kratko.
Zapamtite nema više administracije, policije, špijuna. Više ima običnih ljudi. Uvek bilo i biće, masa pobeđuje.
Što se tiče Alex Jons-a... ma daj... misliš da neko ko toliko kenja, nije davno već dobio podršku. Treba ostati hladne glave, i natenane razdvojiti obične huškače i galamdžije od onih koji stvarno nešto znaju i prate stvari. Ne kažem da je on u krivu, većinu stvari je u pravu. Ali ona ti je jedan od alibija kako je USA i dalje free country. Free country, my ass! :)
Spisak cenzurisanih stvari u republici Kini je veci od telefonskog imenika. Izmedju ostalog, zabranjeno je snimanje naucno fantasticnih filmova, iz razloga da javnost ne pomisli da stvarnost moze drugacije da izgleda nego sto je ova.
Preživeli smo i mnogo zajebanija vremena kad nisi smeo da kažeš ni da zemlja nije ravna, čovek ionako nije ni zamišljen da ima totalnu slobodu i nikad je neće ni imati, može eventualno da misli kako je ima.
... ove godine ne znam gde sve nisam komentarisao vesti iz Libije, naravno podrzavajuci Gadafija...
``A sta ako se desi da, na primer, ti negde uradis nesto sto TI ne smatras nikakvim krivicnim delom, nego smatras sopstvenim pravom na sopstveno misljenje, slobodom govora, itd, pa izneses, recimo, neki malo vatreniji stav o, recimo, nekoj stranoj Vladi, ili, na primer, o Jevrejima...``
E da, zaboravio sam u prethodnom postu da pomenem i da tekucem i deviznom racunu pristupam preko neta... Jbt, neko bi mogao, npr. da ti namesti dugove da ne mozes za zivota da ih vratis... Zaj* stvar internet, koliko je korisna, toliko i opasna... Do sad sam uvek bio iz fazona, kradu ljudima kola, obijaju stanove, al nikad mnogo razmisljao da nekome treba samo moja sifra da udje u podatke o racunima...
Recimo samo, hipotetički, da si se zamerio nekom političaru, koji je na platnoj listi `neke` vlade, kao ja. I recimo, hipotetički, da su ti iz kuće ukradeni dokumenti, kako bi se otvorila firma u Srbiji, BiH i Hrvatskoj na tvoje ime. I recimo samo, hipotetički, da nisam zaglavio doživotnu robiju, jer me je kamera snimila u saobraćajnom prekršaju, kada su `svedoci` tvrdili da sam bio u Sarajevu i otvorio firmu i podigao robu u vrednosti od 500 000 maraka. Zahvaljujem inspektoru Terziću Asimu, bez kojeg nikada ne bih izašao iz zatvora, da su me tamo smjestili ya stalno. Isti scenario je primjenjen na mog ratnog druga Zorana Poparu, kojem su kičmu slomili, sahranili mu mater batinama, a otac se okliznuo i poginuo i sve to u 24 sata, slučajno. Sve zato, jer je znao šta se je desilo jednom novinaru kod nas u BG. E sad, teorije zavere nisu ovdje potrebne. Da hebe rak raka, nema šanse, za mnoge stvari koje su mu pripisivane, ali sada njegova žena sama, nezaštićena sa 3 male djece, imali veliku kuću pod hipotekom, ostaje na ulici, a smradina koja joj je ubio muža je u parlamentu Srbije i svi znaju za to i niko ništa ne radi. Policiji ne pada na pamet da mu se zamjeri, posebno Pačiću, jer zna da bi ga progutao mrak ko i Zorana Đinđića. I gdje smo sad? Jedino mi nije jasno, zašto i ja nisam završio kao on, jer ono malo dokaza što je bilo, nestalo je iz policijske arhive u NS i BG, pa ispada da lažem ili ko zna šta ne sve. Ali biće sranja i to uskoro. A onda sve dolazi na naplatu. Smirio sam se i postao običan građanin nakon 99 godine i pokušao da živim civilnim životom. A da ne pričam, kako kad bih dobio dobar posao u nekoj stranoj firmi u Bg, nakon dan ili dva, dolazio dopis iz policije o mojim `kriminalnim` aktivnostima. Zato sam i morao otvoriti svoju firmu. Od 2008 godine, na bilo koja vrata na koja sam zakucao za posao, ostala su zatvorena, bar od onih firmi gdje bih imao oko 4000e platu, a ne do 1000e.
Ako se vec otvaramo, ima jedna stvar, to ce svi prepoznati, zlo uvek napravi neku stetu, izgleda kao da ce da pobedi, ali to ne biva.
To nije bajka, to je tako, to je prica i o WWII, to je prica o NATO sada. Za Srbiju nisam upucen u pricu, meni je dovoljno sto smo jedni drugima vukovi, ko je izdajnik ne znam.
Ja sam licno imao glupe pokusaje murije da mi nadju nesto, ali jbg, stvarno sam operisan od gluposti i ne trazim probleme, ali jedan period je bio smesan, tipa toliko su se trudili da su se panduri jedan drugom smejali koliko su glupi. Iskulirao sam to, lagano, ali mogu reci da su se realno trudili.
Ko je iza toga, pojma nemam, niti me zanima, meni je problem druga stvar, koja nema veze sa temom, pa cu preskociti. Sa pricom da pokusavaju da me uniste sam se susreo jos u osnovnoj skoli, ali vrlo brzo se vidi gde su ti ljudi stigli(nigde), pa kapiram da im je smetalo sto sam ja mozda i hteo da postignem nesto.
Iza ove moje price stoji najveci problem svih Srba, to su krvopije i ljudi koji su spremni da nabace bedu na vrat celom narodu. To vec ne razumem, cak i ne verujem da oni navodno nisu svesni da nista dobro ne moze da bude za njih i njihove porodice, tipa te pare sto su dobili su proklete naravno. Sve nosi neku energiju, akcija reakcija...
Ne treba biti picka, svako neka kaze ako vidi ili dozivi nepravdu, ima dobrih ljudi, ima medju njima i onih raspolozenih da jebu mater gadovima, tako da ceracemo se. Iskreno verujem da zivimo u poslednjim trenutcima zla i gluposti, tipa barem ce ljudi biti nacisto sta se desava, pa svako neka bira stranu, ali uzdrzanih je sve manje, dogorelo je do kraja. Mislim i na teror svake vrste i na ovu navodnu krizu i ostala djavolja posla, pa birajte pametno, sta drugo.
Tuzno je sto veliki brat postaje sve blizi i realniji
17.11.2011. 19:40
status: user broj poruka: 3012
Jos tuznije je sto veliki broj ljudi nije svesno ozbiljnosti svega toga.
Socijalne mreze su fin nacin kontrole mase. A uostalom sta ce ga nekoga kome je fb jedini sajt za koji zna osim youtube-a bude briga sto ce da se zatvori neki 4chan, ili neki forum. Ali opet, to je pocetak, a kontrolisanje protoka informacija je ogromna stvar.
Zna li neko kada ce\ da li ce kod nas da zazive drakonske mere? I jos me zanima, da li se kod nas desavalo da je Pera\Mika\Slavko napisao nesto na nekoj socijalnoj mrezi ili se lazno predstavljao pa je imao razgovor sa policijom? :)
Re: Tuzno je sto veliki brat postaje sve blizi i realniji
17.11.2011. 20:41
status: user broj poruka: 229
:: Jos tuznije je sto veliki broj ljudi nije svesno ozbiljnosti svega toga :: :: Socijalne mreze su fin nacin kontrole mase. A uostalom sta ce ga nekoga kome je fb jedini sajt za koji zna osim youtube-a bude briga sto ce da se zatvori neki 4chan, ili neki forum. Ali opet, to je pocetak, a kontrolisanje protoka informacija je ogromna stvar :: :: Zna li neko kada ce\ da li ce kod nas da zazive drakonske mere? I jos me zanima, da li se kod nas desavalo da je Pera\Mika\Slavko napisao nesto na nekoj socijalnoj mrezi ili se lazno predstavljao pa je imao razgovor sa policijom? : :: :: Sve u svemu, ne svidja mi se kuda ovo ide
Ima film sa Dzin Hackmanom i mislim Will Smithom `Enemy of the State` ispravite me ako gresim pa za pocetak skinuti i pogledati i poceti primenjivati Hekmenove metode
Kada je ljudima u Francuskoj pukao film u 18. veku, izbila je revolucija, pa su skratili budzovane za glavu... `Da pobijem g@vna i gotova stvar`, sto bi rekao Radovan III
Demon to some. Angel to others. _______________________________
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.