Koliko su samo neonki razbili a sve su pune žive koja je veoma otrovna.
Inače vidi se u par navrata da se zaista povrede. Jedan je isečen bio kod ramena, ali oni uče od svog rođenja da trpe bol. Treniraju za to. Zaista impresivno.
Najviše mi ostavilo bez daha ono kada pada kroz gomilu neonki (iako mu to baš nije pametno).
Ali tek treba da vidite ruske spetznaz vojnike. E to su ludaci. Na njihovim treninzima nisu lomili cigle čekićem nego GOLIM RUKAMA.
Ja trazim tu pesmu iz klipa xD Inace na mane je najveci utisak ostavio kada lupaju onog po stomaku macolom, i odjednom ulece drugi lik i kaze mu `udaraj bre mene`. Isto i kolima kad je zaslajfovao po coveku. _______________________
:: Ko uspe da otrpi onu zikumu iz videa do kraja bez da mutuje - taj stiče iste moći, postaje im ravan po snazi i opštoj izdržljivosti. :: :: :: `Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Sopran :: ::
A zamisli da se negde sretnu grupa ovih fakira i grupa shaolin monaha... I da neko od njih upotrebi reč `kevu` u kraćoj ili dužoj rečenici :)
:: Inace na mane je najveci utisak ostavio kada lupaju onog po stomaku macolom, i odjednom ulece drugi lik i kaze mu `udaraj bre mene`. Isto i kolima kad je zaslajfovao po coveku.
Ovo je pravi talenat, a ne ove pickice sto pevaju, igraju i vrte tanjire.
i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,
Sprem`te se sprem`te četnici .-..... najjači smo najjači..... haha. Baš liče na ravnogorce, doduše nakon povratka sa crnogorskog primorja ili Đujićevi pirati iz Dalmacije..
Intel i5 750 GA P55A-UD3 ATI HD 5670 1GB SpinPoint F3 1TB 2 GB Kingston DDR3 LG GBW H20N BD RE Cooler Master Mystique 632S Cooler Master Extreme Power Plus 400W
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.