Jel gledao neko neki dobar film iz Bollywood produkcije,neka ljubavna prica i sl,moze i neki drugi zanr BEZ mnogo klanja ubijanja i nasilja... Dajte neki predlog... Hocu da iznenadim jednu zensku osobu(ljubitelja Bollywood filmova) sa par filmova iz te produkcije,a blage veze nemam o tome:)
Cao. Moja devojka gleda na RTV Prvoj seriju pod nazivom Bandini i kaze da je mnogo dobra. Od skoro je pocela sa serijama i kaze da je ta indijska bez nasilja i da je sasvim OK. Trazim linkove za download ali nigde da nadjem. Ako neko zna gde bih mogao skinuti neka javi. Serija je snimana 2009. i mislim da bi se dopalo osobi kojoj trazis.
Nadam se da sam pomogao (doduse, dao sam ti predlog za seriju, a ne film).
Pozdrav!
Nije bogat onaj koji ima mnogo, vec onaj kome treba malo!
Monsoon Wedding, jedan od najvecih svetskih hitova, iz Bollywood-a
21.11.2011. 20:17
status: user broj poruka: 11012
Vrhunska ljubavna prica i vrhunska filmska muzika.
http://goo.gl/xy6Tc trailer - - - - - - - - Zemo nemoj da se brukas: indijski film, od Satjadzita Rej-a (snimao 1960-80) pa do danas uziva veliku popularnost sirom sveta i veoma je cenjen od strane filmske kritike (Aparadzito, Salaam Bombaj... spadaju u najveca dostignuca savremenog umetnickog filma).
IPAK IMA NEKO NA OVOM SAJTU KO JE UPUCEN U TEMATIKU:) Serija mislim da ne dolazi u obzir,jer je ideja da napravim jedan cd sa nekoliko(koiliko stane na cd) filmova i posvetim ga toj osobi:) ali hvala na trudu:) pozeljno je ljubavni filmovi:) tortojed hvala na konkretnom predlogu,ako imas jos neki,slobodno raspali:) naravno,ako jos neko ima neki predlog,raspolozen sam da cujem sve u vezi ovih filmova:)
Evo, ova dva koja sam pomenuo svrstani su u sam vrh svetske
21.11.2011. 21:17
status: user broj poruka: 11012
kinematografije, a njihovi autori (Satjadzit Rej i Mira Nair) stoje rame uz rame sa velicinama poput Bergmana, Kurosawe, Dejvida Lincha, Andreja Tarkovskog...
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.