`POSTUPCI FEJSBUKA SU NEFER I VARLJIVI` - US Federal Trade Comission
STRANA 1 OD 1
PhatPhuck
`POSTUPCI FEJSBUKA SU NEFER I VARLJIVI` - US Federal Trade Comission
30.11.2011. 20:39
T40659
status: user broj poruka: 1886
Svega jedan dan nakon što je Američka `Federalna Komisija za trgovinu` (Federal Trade Comission, FTC) donela presudu da je `FALŠBUK TRETIRAO SVOJE KORISNIKE NEPOŠTENO/NEFER i VARAO IH`, iskompleksirani bubuljičavi ješa (a.k.a. Mark Cukerberg) je rešio da prizna da su `napravljene greške velikog kalibra` i zaposlio je dva KONTROLORA ZA PRIVATNOST.
Zbog svega ovoga, Fejsbuk će biti KONTROLISAN/NADGLEDAN NAREDNIH 20 GODINA, da se opet ne bi ponovilo isto.
`Facebook appoints two privacy tsars just one day after regulator rules its practices are `unfair and deceptive`
Site gave companies access to users’ personal information - even after they deleted their accounts Facebook will be monitored for 20 years to ensure it does not re-offend Mark Zuckerberg admits `high-profile mistakes` `
Meni više smeta kad vidim `spisateljica` na Srpskim sajtovima, kao u tom textu. Juče/prekjuče sam istu reč video u 24 Sata. Nisam nacionalista ali mi smeta. __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
Moram priznati da `spisateljica` zvuči prilično kao da je `lijepog njihovog` jezika. S druge strane to govori i o kvalitetu dela dotičnih osoba (čista komercijala), koje nisu pisci nego očigledno nešto drugo.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.