Ako je u toj temi bilo piraterije, onda ja stvarno ne znam... Momci su se bas trudili da postavljaju samo linkove koje vode ka trailerima, ja licno nisam video u toj temi ni reci o pirateriji.
@admin:
Pogledaj malo sekciju `Igre`, mislim da tu ima dosta posla.
Ja lepo kažem da se ne ostavljaju linkovi za torente i kurce-palce...
06.12.2011. 21:39
status: user broj poruka: 3241
ali ljudi ne slušaju...zbog ovakvih stvari i ne postavljam NIKADA linkove za pirateriju, već ukažem kako i gde naći traženi sadržaj, bez pravljenja problema i sebi i vlasnicima foruma.Znate u kakvoj govnjivoj državi živimo, i znate da kurtoni sa vlasti mogu sutra bez razloga da ugase bilo koju firmu, a kamoli da ugase jedan sajt...
@svi: Sad ste i sebi i ostalima pucali u koleno time što ukazujete na ostale teme koje će 99% biti zaključane zbog vaše napomene.Opet je na delu ona naša `da i komšijina krava bude k`o čivava` i `nemam ja nikakve koristi od toga što će da komšiji crkne krava, ali će zato komšija imati štetu`...
Mene boli karijes, ja sam nađem na torentima šta mi treba, i ne trebaju mi te teme, ali za koji moj qrac sad morate da ukazujete adminu na svaku temu, zato što je zaključao jednu vašu?Pa jeb` je Bog, napravite drugu i ne postavljajte linkove za torente i ostalo!Neko je postavio link za skidanje piraterije, i hvala qrcu da je zaključana tema.
razumem potpuno admine, nemam potrebe nikome da se šlihtam...ako se ne daj Bože nešto desi, odgovorna pravna lica će prva da najebu.Stavite se u njihov položaj sa pravne strane...
jbg, ja razumem, sigurno su videli temu, pa su progledali kroz prste, medjutim tema se itekako zahuktala, razvila i postala najpopularnija.. a posto je piratska - LOCK.. jbg snaci cemo se
:: Jbg, ja sam uz vas, a dok se ona ne otkljuca rokajte u ovu : :: :: Ajmo nesto novo, neka komedija, akcija... : :: :: :: Skyfire: ...frekfencija.. :: ::
Film je iz 1998 ali je havarija od komedije :) Slican je kao road trip.
Asus M4A88td-v evo/usb3 AMD Phenom 2 955 be 3.2 wd 640gb sata 2 2x2gb exceleram black shark 1600mhz Asus Eax 6850 Chieftec dragon cm hyper 212+ lc power 600w logitech x-530 philips 222EL2SB/62 logitech mk320
Pa otvorimo temu ako onu ne odblokiraju i stvarno da ostavljamo samo naziv filma sa trejelerom nemoramo ni dal je r5 il skriner il bdrip i dvdrip il hdrip 720 1080 .... Jer zaista je bilo onih koji su ostavljali linkove i rlslog i sta vec. Znaci tema recimo novi filmovi il filmski noviteti il tako nesto. Pozz.
:: Pa otvorimo temu ako onu ne odblokiraju i stvarno da ostavljamo samo naziv filma sa trejelerom nemoramo ni dal je r5 il skriner il bdrip i dvdrip il hdrip 720 1080 ... :: Jer zaista je bilo onih koji su ostavljali linkove i rlslog i sta vec. Znaci tema recimo novi filmovi il filmski noviteti il tako nesto. Pozz :: :: ::
Ali ja već imam ovako nešto uživo.Ovako izgleda jedna od mojih mačaka kad se naljuti.Večeras me je ugrizla za nogu i pokušala da iscepa drugarici jaknu zato što smo je ignorisali i nismo hteli da se igramo sa njom!Pravi mali psihopata!Da vidiš kad mi donese ispred kapije pacova većeg od nje(pošto nije više mogla da ga nosi) koga je zaklala i iskopala mu oči! A inače je maza da ne poveruješ.Samo kad ne ustane na levu nogu. :)
u jeb, pa to nije macka :) to je neki hibrid :) uzgred, nesto zadnjih dana ne varim macke (bio kod ortaka, zezali se sa macetom od 2-3 meseca, ogrebalo njega, ogrebalo mene, njemu nista a ja morao da primam tetanus i pijem antibiotike, poplavela mi ruka ko da sam prskao grozdje protiv pepelnice)
Mada se većinom reakcija javlja kod dece.Možda ti je imunitet pao, ili je alergija ili je mače bilo prljavo, tj. sa ulice, pa je rovilo po nekom đubretu.Ja se ceo život igram sa mačkama, i nikada mi se nista nije desilo, a grebale su me i ujedale milion puta.Uskoro treba da nabavim i kuče, pa će da ima mačka društvo za igru. :)
:: u jeb, pa to nije macka : :: to je neki hibrid : :: uzgred, nesto zadnjih dana ne varim macke (bio kod ortaka, zezali se sa macetom od 2-3 meseca, ogrebalo njega, ogrebalo mene, njemu nista a ja morao da primam tetanus i pijem antibiotike, poplavela mi ruka ko da sam prskao grozdje protiv pepelnice :: :: CPU-Z: http://bit.ly/oxgxge :: :: ::
ma kakva piraterija koja drzava tutles ne seri leba ti ko ce da zatvara sajt, ovi nasi pavijani vecaju o kosovu a bas ce neko da kontrolise pirateriju tako je i bilo 2000 neke kad je legalizacija softvera pocela ono niko zivi nije kontrolisao, pre ce vehabije setati beogradom ko kasikara bez osiguraca nego sto ce neko da se bakce sa piratskim filmovima u srbiji
P.S. nevoilim macke kad si u nevolji pas ce da ti pomogne kad umres on ce da kuka a macke mogu samo da te pojedu ili da neobrate paznju \ T.S.A.R. Nuclear fire power
e jee pa zar i ta tema da ti ide na... pa sta fali temi burazeru, obavestavanje o izlascima novih filmova, trejleri, covece pa gleda mi se film i ne znam sta da gledam, odem na pcb, eto teme RIP sa novim postom, odmah se obradujem, neke bas fine filmove sam odgledao po preporuci.. zasto bi to ikom smetalo.. ti si ko onaj strumf sto ide okolo i sve mrzi.. mrzim kondome
:: Ionako mi je tema isla na maloga.. :: :: Eto vidite sto ljudi trista cudi.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.