fuj. aj bar postedite sekcije foruma koje idu u top ovakvog sljama. ipak smo koliko-toliko pismeni/kulturni ajtievci, sramota je da neko ko prvi put dodje na pcb pomisli da smo pink ili svet.rs . trpajte ta govna u svastaru
Izvinjavam se, morao sam da promovišem takav hit nad hitovima, a i malo da vide ljudi kako orangutan diže nos na nivo koji ga je lebom nahranio.
Francuski čak i može da mi prođe ako je sagovornik osrednje bangav u uši, ali na osnovu ovog što je ova natrunila ne mogu ni da pretpostavim šta je pisalo na listu s kojeg čita, ratluk joj ga spotaknem. Dobro, sreća je u nesreći što će i francuzi da pomisle kako peva na svahiliju pa neće biti konsekvenci na međunarodnom nivou.
imam mnogo toga da kazem ruznog o seljacima ove zemlje. ali, odakle bilo kome pravo da ovakve spodobe opisuje recima `seoski`, `seljastvo`? Tristram i Gare87, ne zamerite mi previse, ali mislim da je jako ruzno stanovnike nasih sela uporedjivati sa svakakvim sljamom, sa ovakvim apsurdnim stvorovima koji kvare sam smisao postojanja televizije, muzike, pa i life itself!
Nisam se rodio na asfaltu, mog sela na većini mapa ni nema i znam šta je okopavanje kukuruza i čuvanje stoke.
Ako sam upotrebio `seljak` sigurno nisam mislio na `poljoprivrednik`, a ako sam upotrebio `seoski idiot`, to označava nešto kao `dvorska luda`, lika koji se odavno pozdravio sa zdravim razumom i služi za to da se komšije smeju njegovim glupostima, ni ne mora da živi na selu, to je takav izraz.
:: imam mnogo toga da kazem ruznog o seljacima ove zemlje. ali, odakle bilo kome pravo da ovakve spodobe opisuje recima `seoski`, `seljastvo` :: Tristram i Gare87, ne zamerite mi previse, ali mislim da je jako ruzno stanovnike nasih sela uporedjivati sa svakakvim sljamom, sa ovakvim apsurdnim stvorovima koji kvare sam smisao postojanja televizije, muzike, pa i life itself :: :: :: Q8300 GA-EP35-DS3 4x1GB Kingston Sapphire 6850 VW221D LCPower550W :: ::
Ne druze, ja volim da kazem seljak, je poljoprivrednik, tj to je zanimanje :) A ovi grandovski su seljaci, seljomberi po ponasanju i po karakternoj osobini .)
Pa majku mu sto mi vredjao seljake iz sela, kad mi 2 trecine naselja iz raznih sela doslo da zivi u nizinu :D
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.