Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
Naj jaci monolog
STRANA 1 OD 1
CrowBgd Naj jaci monolog 21.12.2011. 22:21 T42148

status: user
broj poruka: 1376
http://www.youtube.com/watch?v=d5TKBrFseJI&feature=related
nisam mogao a da ga ne nadjem danas i odslusam . Znaci zlo koliko me pogodi svaki put kako je covek maestralno ovo odradio
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2122209
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
acosuper SE PISE SPOJENO ! 21.12.2011. 23:04 #386028

broj poruka: 1207

http://www.youtube.com/watch?v=aJ_lp141YKQ&feature=related
CPU: AMD Athlon II 445
GPU: Gigabyte 5870 SOC
RAM: Kingston HiperX 2x2GB 1066mhz
MBO: Gigabyte 770-DS3
PSU: GX-550W
HDD: 2xSamsung F3 Spinpoint RAID0
CPU COOLER: CM V8
CASE

Mixx Re: SE PISE SPOJENO ! 21.12.2011. 23:06 #386029

broj poruka: 2931
ma vazno da smo ponositi srbi, jebes srBski

::
:: http://www.youtube.com/watch?v=aJ_lp141YKQ&feature=relate
:: CPU: AMD Athlon II 44
:: GPU: Gigabyte 5870 SO
:: RAM: Kingston HiperX 2x2GB 1066mh
:: MBO: Gigabyte 770-DS
:: PSU: GX-550
:: HDD: 2xSamsung F3 Spinpoint RAID
:: CPU COOLER: CM V
:: CAS
operator re 21.12.2011. 23:32 #386034

broj poruka: 4291
1992 godine sam bio klinac i mobilisan, jer mi nisu vjerovali koliko imam godina.
Čistio sam oružje na Trebeviću, a u školi su rekli da ne mogu doći zbog snijega.
Ujak me je našao i izvukao, inače bih poginuo.

1996 godine sam otišao na odsluženje vojnog roka za Đakovicu.
Nakon 25 dana vratili su me nazad, jer nisam dobio državljanstvo.

1998 godine otišao sam u JSO.
Prošao sam obuku i završio dole na Kosovu.
Nema ni jednog iz moje jedinice, ko bi trebao da se stidi, a ne da govore
o nama kao o kriminalcima. Sve što smo radili, radli smo za našu zemlju.
Svi smo bili ponosni na onmo što radimo.

2003 godine sam opet pozvan i rečeno mi je da ću dobiti državljanstvo,
ako odem dole. I otišao sam. Uradio sam svoj dio.
2004 godine sam tek dobio državljanstvo, po zasluzi.

2005 godine sam pozvan na odsluženje vojnog roka, mada sam već bio na odsluženju 2001 godine.

Smatram da imam pravo da kažem da je vojska samo za sirotinju, za one uzavrele krvi.
Državu i narod nećemo spasiti herojstvom, jer smo to već pokazali bezbroj puta, nego hladnom glavom, politički pametnim potezima, kako je pokojni Radić, Pašić, Marković, Tomić i Popović radili.
Iznad svih njih Tile je bio glava, pa i za nas Srbe.
Svi su lijepo živjeli.
Čistaćica je mogla otići 3 sedmice na more i bar 2 sedmice na planinu i da skupi da kupi sebi kuću do 1986 godine.
Danas ko ode na more mjesec dana je buržuj, a i na planinu mjesec dana, on je glavni u gradu.
Dragi moji, to je normalno, a nenormalne su vrijednosti kod nas.

Čojstvo, junaštvo i ime domovine se danas ne može dobiti na frontu, nego samo za pregovaračkim stolom i iskreno.
Teška vremena nas čekaju, a ne do Bog, i rat nam je na vratima.
Obrazujte se i tako ćete najviše pomoći našoj zemlji.
operator

Daum Re: SE PISE SPOJENO ! 21.12.2011. 23:36 #386035

broj poruka: 12805
...a najjači se piše spojeno :P

miki069 SE PISE SPOJENO 22.12.2011. 00:10 #386046

broj poruka: 1234
acosuper:
jesi li ti bolestan pa kačiš link EDA BALIJE posle predhodnog linka?

operator:
1996-te godine su lica iz Republike Srpske bez d od državljanstva upisvala Vojnu Akedemiju u Beogradu, a tebe je neko vratio?

Niko te nikada ne bi uputio na odsluženje vojnog roka pa te vratio, a da nisi imao državljanstvo Republike Srbije.

Koji pokojni Radić? Onaj ustaša?

https://www.bambimobil.blogspot.com

acosuper Re: SE PISE SPOJENO 22.12.2011. 00:30 #386051

broj poruka: 1207
NABIJEM TE!!! NISAM NACIONALISTA KO TI PEDERU !!! ZBOG TAKVIH KAO TI I DODJE DO RATA....
volim da slusam dobru muziku, a tebi ako smeta zaobidji, i link je u potpisu i automacki se lijepi uz svaki moj post !!

http://www.youtube.com/watch?v=aJ_lp141YKQ&feature=related
CPU: AMD Athlon II 445
GPU: Gigabyte 5870 SOC
RAM: Kingston HiperX 2x2GB 1066mhz
MBO: Gigabyte 770-DS3
PSU: GX-550W
HDD: 2xSamsung F3 Spinpoint RAID0
CPU COOLER: CM V8
CASE

:: acosuper
:: jesi li ti bolestan pa kačiš link EDA BALIJE posle predhodnog linka
:: operator
:: 1996-te godine su lica iz Republike Srpske bez d od državljanstva upisvala Vojnu Akedemiju u Beogradu, a tebe je neko vratio
:: Niko te nikada ne bi uputio na odsluženje vojnog roka pa te vratio, a da nisi imao državljanstvo Republike Srbije
:: Koji pokojni Radić? Onaj ustaša
:: https://www.bambimobil.blogspot.co
toothless Brate moj, svaka tebi čast! 22.12.2011. 00:55 #386057

broj poruka: 3241
I tebi, i svima onima koji su branili naš narod.
Ne znaju nesretnici koji misle da je samo Beograd Srbija, ne znaju ništa o svom narodu, a seru stalno da su ljudi koji su poginuli ili ranjavani uzalud žrtvovani.Ništa nije bilo uzalud, nijedna rana, nijedan izgubljen život našeg čoveka nije bio uzaludan, jer da nije bilo tebe i takvih kao ti, ne bi više bilo ni Beograda ni Beograđana, ni Srbije ni Srba.Mogu sve demokrate da seru koliko hoće, ali mogu vama da zahvale što danas postoje.
Tuđman je obećavao da će piti kafu u `Veneciji`, u Zemunu, ali srećom, nije to nije dočekao, niti je Alija dočekao da zapali Srbiju.Mnogo su nas jače i veće sile gazile od ove današnje, ali nas nisu istrebile, i nije danas teško kao što ljudi misle, sve dok bacamo hleb i ostalu hranu u đubre.Čak štaviše, bilo nam je mnogo, mnogo gore, kao za vreme prelaska preko Albanije, kada je narod masovno umirao od gladi, ali se niko nije nikada odrekao svoje zemlje, niti je bilo koja žrtva tada bila uzaludna, što se pokazalo na kraju Prvog Svetskog rata, kada je naš narod povratio svoju zemlju.
Diplomatijom se može rešiti naš problem, ali pravom diplomatijom, ne ovim sviranjem kao što radi žuta koalicija.Tadić izjavi da neće ruske baze u Srbiji jer `srpski narod neće živeti pod raketama`.Koja budala.A narod u EU ne živi pod raketama?Samo Američkim.Ako narod ne živi pod raketama, onda neće živeti uopšte.Treba da se opredelimo pod čijim raketama ćemo živeti, mada to ovima ne odgovara jer bi onda izgubili apsolutnu vlast, i zato drže Srbiju između dve vatre.

A ako misliš na Nikolu Pašića, džaba je to što je on prdeo o diplomatiji, kada je svog sina sklonio u Englesku da ne bi išao u rat u kojem se branila njegova zemlja.

https://www.mojdom.rs http://tiny.cc/msvoj
Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 4GB DDR3 - Hitachi 500GB - Asus 8600GT - LC 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 535

:: 1992 godine sam bio klinac i mobilisan, jer mi nisu vjerovali koliko imam godina
:: Čistio sam oružje na Trebeviću, a u školi su rekli da ne mogu doći zbog snijega
:: Ujak me je našao i izvukao, inače bih poginuo
:: 1996 godine sam otišao na odsluženje vojnog roka za Đakovicu
:: Nakon 25 dana vratili su me nazad, jer nisam dobio državljanstvo
:: 1998 godine otišao sam u JSO
:: Prošao sam obuku i završio dole na Kosovu
:: Nema ni jednog iz moje jedinice, ko bi trebao da se stidi, a ne da govor
:: o nama kao o kriminalcima. Sve što smo radili, radli smo za našu zemlju.
:: Svi smo bili ponosni na onmo što radimo
:: 2003 godine sam opet pozvan i rečeno mi je da ću dobiti državljanstvo
:: ako odem dole. I otišao sam. Uradio sam svoj dio
:: 2004 godine sam tek dobio državljanstvo, po zasluzi
:: 2005 godine sam pozvan na odsluženje vojnog roka, mada sam već bio na odsluženju 2001 godine
:: Smatram da imam pravo da kažem da je vojska samo za sirotinju, za one uzavrele krvi
:: Državu i narod nećemo spasiti herojstvom, jer smo to već pokazali bezbroj puta, nego hladnom glavom, politički pametnim potezima, kako je pokojni Radić, Pašić, Marković, Tomić i Popović radili
:: Iznad svih njih Tile je bio glava, pa i za nas Srbe
:: Svi su lijepo živjeli
:: Čistaćica je mogla otići 3 sedmice na more i bar 2 sedmice na planinu i da skupi da kupi sebi kuću do 1986 godine
:: Danas ko ode na more mjesec dana je buržuj, a i na planinu mjesec dana, on je glavni u gradu
:: Dragi moji, to je normalno, a nenormalne su vrijednosti kod nas
:: Čojstvo, junaštvo i ime domovine se danas ne može dobiti na frontu, nego samo za pregovaračkim stolom i iskreno
:: Teška vremena nas čekaju, a ne do Bog, i rat nam je na vratima
:: Obrazujte se i tako ćete najviše pomoći našoj zemlji
toothless Sad ću ja tebe malo da podjebavam: 22.12.2011. 00:56 #386058

ne piše se automacki, nego automatski! :P

Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 4GB DDR3 - Hitachi 500GB - Asus 8600GT - LC 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 535

:: NABIJEM TE!!! NISAM NACIONALISTA KO TI PEDERU !!! ZBOG TAKVIH KAO TI I DODJE DO RATA...
:: volim da slusam dobru muziku, a tebi ako smeta zaobidji, i link je u potpisu i automacki se lijepi uz svaki moj post !
:: :: acosuper
:: :: jesi li ti bolestan pa kačiš link EDA BALIJE posle predhodnog linka
:: ::
:: :: operator
:: :: 1996-te godine su lica iz Republike Srpske bez d od državljanstva upisvala Vojnu Akedemiju u Beogradu, a tebe je neko vratio
:: :: Niko te nikada ne bi uputio na odsluženje vojnog roka pa te vratio, a da nisi imao državljanstvo Republike Srbije
:: :: Koji pokojni Radić? Onaj ustaša
:: :: https://www.bambimobil.blogspot.co
operator re 22.12.2011. 01:37 #386062

broj poruka: 4291
Mali smo narod sa velikom istorijom.
Nikako da naučimo da samo svoj interes gledamo, ali da drugima ne prkosimo.

@acosuper
Edo je više nego ok.

@toothless
Mnogi su sklanjali svoju decu.
U ratu se pojave najgori porivi jednog naroda.
Sirotinja u rat i to tako ide.
Deda mi je jednom rekao:
` Molite se svim srcem u crkvi. Kad i srotinja to vidi, trudiće se da budu bolji, kad vide koliko mi imamo.`

Kao mali nisam vjerski obrazovan u pravoslacstvu, nego me je otac upućivao i na katoličku crkvu i na sinagogu i na džamiju da bih svatio širinu jednog naroda i obrazovao se i shvatio razliku između dobrih i loših ljudi.

Danas se iz temelja mjenjaa svijet oko nas.
Islam je u ekspanziji.
Ako ne shvatimo da su od 60-90 tih mnogi se arapi obrazovali vojno i pružali nam ruku spasa, a sada se distanciramo od njih, tako ćemo i proći.
Amerika nikada nije davala, ono što nije kasnije uzela višestruko.
A koga su Rusi branili, taj je najebao.
Prema tome, znajmo da sa svima moramo raditi, čak i sa Albancima i ne moramo da ih volimo, ali moramo da se poštujemo.
Ako na sve ostale gledaš kao militant, tako će ti se i vratiti.
Iskoristimo šta možemo da ne žalimo za propuštenim.

Demokrate nisu krive za sve, ali jesu za sve zadnjih 11 godina.

Naš narod gubi identitet, kulturu, obrazovanje i svi to gledaju mirno.
Treba sada da stanemo uz policiju, a ne da se distanciramo od njih.
Isšadoše pendreci pametniji od svih ostalih.
operator

toothless Poštujem ja sve vere i kulture... 22.12.2011. 02:04 #386065

i nisam za distanciranje od Islamskih zemalja jer nam dosta njih pomaže, kao naprimer Iran i Libija (za vreme Gadafija).Nemam ništa ni protiv Albanaca, samo imam protiv terorista koji su zagorčali život i nama i Albanskom običnom narodu, koji takođe žali za nama jer je sada potonuo u mrak organizovanog kriminala.
Ne stoji ti ovo za Ruse jer i Ameri koga su branili, taj je danas unazađen za 1000 godina.Avganistan, Irak, skoro sve Afričke države,...Ne treba kriviti Ruse za to što nas nisu branili 1999.Tu je kriv Sloba što im nije dozvolio vojno prisustvo.Ne možeš ti da tražiš od predsednika najveće nuklearne sile na svetu da te brani i izloži svoju zemlju riziku nuklearnog rata, a da pritom ti njemu ne daš ništa zauzvrat.Moramo se prikloniti nekoj sili jer nema više tita da balansira između.A više koristi imamo od Evro-Azijske unije nego od EU, to je činjenica.Sam si rekao da nijedna sila ne valja, ali nekoj moramo da se prišljamčimo.
I demokrate jesu krive za sve što se dešavalo od početka rata u Hrvatskoj, pa do dana današnjeg, samo to ljudi ne znaju, i nije priča za ovaj forum.
Sve više ljudi u bivšim republikama žali za SFRJ, i svi bi mi volelli da se vrate ta vremena.Ali, tadašnji sistem u SFRJ je bio toliko dobar, da je ugrožavao sliku kapitalizma koji se predstavljao Evropi kao najbolje rešenje.Iako se u SFRJ živelo najbolje na svetu.Zato smo i razbijeni i veštački je uvedena mržnja u narod.
Kada se svi osveste i vide da od EU i NATO-a nema nikakve koristi, i kad vide svi da nam oni ništa dobro ne žele, ponovo će naši narodi raditi zajedno.Možda ne kao jedna država, ali samo zajedno možemo da budemo jaki i da opstanemo.

:: Mali smo narod sa velikom istorijom
:: Nikako da naučimo da samo svoj interes gledamo, ali da drugima ne prkosimo
:: @acosupe
:: Edo je više nego ok
:: @toothles
:: Mnogi su sklanjali svoju decu.
:: U ratu se pojave najgori porivi jednog naroda
:: Sirotinja u rat i to tako ide
:: Deda mi je jednom rekao
:: ` Molite se svim srcem u crkvi. Kad i srotinja to vidi, trudiće se da budu bolji, kad vide koliko mi imamo.
:: Kao mali nisam vjerski obrazovan u pravoslacstvu, nego me je otac upućivao i na katoličku crkvu i na sinagogu i na džamiju da bih svatio širinu jednog naroda i obrazovao se i shvatio razliku između dobrih i loših ljudi
:: Danas se iz temelja mjenjaa svijet oko nas
:: Islam je u ekspanziji
:: Ako ne shvatimo da su od 60-90 tih mnogi se arapi obrazovali vojno i pružali nam ruku spasa, a sada se distanciramo od njih, tako ćemo i proći
:: Amerika nikada nije davala, ono što nije kasnije uzela višestruko
:: A koga su Rusi branili, taj je najebao
:: Prema tome, znajmo da sa svima moramo raditi, čak i sa Albancima i ne moramo da ih volimo, ali moramo da se poštujemo
:: Ako na sve ostale gledaš kao militant, tako će ti se i vratiti
:: Iskoristimo šta možemo da ne žalimo za propuštenim
:: Demokrate nisu krive za sve, ali jesu za sve zadnjih 11 godina
:: Naš narod gubi identitet, kulturu, obrazovanje i svi to gledaju mirno
:: Treba sada da stanemo uz policiju, a ne da se distanciramo od njih
:: Isšadoše pendreci pametniji od svih ostalih
1551259 RE:Sad ću ja tebe malo da podjebavam: 22.12.2011. 02:09 #386066

broj poruka: 137
cak stavise = pleonazam.
treba ili cak ili stavise.

1551259 Jel postuju oni tebe? 22.12.2011. 02:23 #386068

broj poruka: 137
Odii ti druze u neku arapsku zemlju sa krstom ko vrata ili se samo prekrsti i vidi kako ces da se provedes. Ili idi u Zenicu da vidis kako ce da te ispostuju.
A siptari su ubijali i srpske svinje samo zato sto su bile srpskih vlasnika.I jos se hvale time kako je to veoma zanimljivo i zabavno. Muslimani u bosni i srpske macke i kokoske.
A Tito je bio toliko dobar da mi i dan danas vracamo te kredite.
RamizBoy A Srbi... 22.12.2011. 04:09 #386080

broj poruka: 128
to nisu kao radili?
Ma da `mi` smo kao samo ubijali mrtve ljude :)
Ne treba nam ratova dajte samo SEX-a.

SkyFire Arhitektura :)

MaliAbner Re: re 22.12.2011. 04:33 #386082

broj poruka: 7779
:: Mali smo narod sa velikom istorijom
Nazalost samo u nasim glavama, u glavama drugih mi smo dosadni insekti koji nerviraju sve zivo...

:: Nikako da naučimo da samo svoj interes gledamo, ali da drugima ne prkosimo
Pa ta dva idu jedno sa drugim jer kad gledas svoj interes a ne obracas paznju na tudje to mu dodje kao prkos.

:: @acosupe
:: Edo je više nego ok
Vodi ga kuci pa neka ti bude dobar... seljacina kao i turbo Ivan samo na drugi nacin...

:: @toothles
:: Mnogi su sklanjali svoju decu
Pa sta mislis da ce se desiti ako neko pokuca na moja vrata (a ja sam ratni veteran) i pita da li je tu K........n S.......c? Otadzbina zove!!! Ima da popije metak...

:: U ratu se pojave najgori porivi jednog naroda
Oni samo isplivaju na povrsinu inace su stalno prisutni...

:: Sirotinja u rat i to tako ide
Ako sirotinja odbija da ide u rat bogati nikad ne bi pomisljali...

:: Deda mi je jednom rekao
:: ` Molite se svim srcem u crkvi. Kad i srotinja to vidi, trudiće se da budu bolji, kad vide koliko mi imamo.
Da bi covek bio bolji ne mora da ide u crkvu.
Kad pogledas unazad shvatis da ni jedan verski vodja u toku raspada SFRJ nije rekao ne vodite rat... Ni jedan.

:: Kao mali nisam vjerski obrazovan u pravoslacstvu, nego me je otac upućivao i na katoličku crkvu i na sinagogu i na džamiju da bih svatio širinu jednog naroda i obrazovao se i shvatio razliku između dobrih i loših ljudi
Ima losih ljudi i medju onima koji ne idu a i medju onima koji idu u crkvu, sinagogu, dzamhiju ili pagodu... prosto svi se rodimo nevini kao andjeli ali neke od nas pokvari uticaj sredine i necije zavisti da li zbog zene ili srebroljublja...

:: Danas se iz temelja mjenjaa svijet oko nas
Naravno da se menja i treba tako to je krug zivota...

:: Islam je u ekspanziji
Mislim da gresis, evo ovde u Maleziji je skoro isti procenutalni odnos nacionalne pripadnosti kao i pre 50 godina tj od izborene nezavisnosti pa do danas, to je samo plasenje naroda...

:: Ako ne shvatimo da su od 60-90 tih mnogi se arapi obrazovali vojno i pružali nam ruku spasa, a sada se distanciramo od njih, tako ćemo i proći
Isto ti je ovo kao i ono sto si napisao za ove ispod...

:: Amerika nikada nije davala, ono što nije kasnije uzela višestruko
Da se ne lazemo samo roditelji nesto daju svi ostali pozajmljuju... ali kad malo bolje pogledas to je i posteno sto bih ja dao nekome nesto a da mi taj neko to ne vrati... naravno potomstvo se izuzima ali i to ima granice jer ako im stalno dajes naviknes ih da dobijaju cak i ako ne zasluzuju... napravis od njih debile koji postanu nesposobni za zivot...

:: A koga su Rusi branili, taj je najebao
Nikoga oni nisu branili... nas pogotovu, ali krivnja je samo nasa kako mislis da ti pomogne neko ko nema fizifcku granicu sa tobom... Zar mislis da bi amerkanci napali srbistan da nisu imali ili obezbedili fizicku granicu sa srbistanom... e pa ne bi...

:: Prema tome, znajmo da sa svima moramo raditi, čak i sa Albancima i ne moramo da ih volimo, ali moramo da se poštujemo
Apsolutno se ne slazem da treba sa svima raditi jer je to kao da radis u korist svoje stete, neke treba prosto ignorisati...

:: Ako na sve ostale gledaš kao militant, tako će ti se i vratiti
Ima dosta u ovome...

:: Iskoristimo šta možemo da ne žalimo za propuštenim
Ne zahtevajmo mnogo vise da bi dobili ono sto zelimo...

:: Demokrate nisu krive za sve, ali jesu za sve zadnjih 11 godina
demokrate su krive za sve, njihovi dedovi su `uz dva svedoka` sprcali 45 godina zivota narodu, onda je dosao cobe bio na vlasti 12 godina... a posle njega su na vlast dosli potomci stoke sa dva svedoka...

:: Naš narod gubi identitet, kulturu, obrazovanje i svi to gledaju mirno
Ne oni to ne gledaju mirno oni to gledaju pomno i za to su placeni i to dvostruko, placeni su sa strane a uredno deru kozu sa sopstvenog naroda... ali neka naci ce se neki Mustafa Golubovic koji ce ih goniti svuda po svetu i to sa istom dozvolom koju ima James Bond...

:: Treba sada da stanemo uz policiju, a ne da se distanciramo od njih
Koja bre crna policija pa oni postoje samo da cuvaju vlast i nista vise...
Kad vidis pandura i kezes mu e tamo je pljacka on kao u Alan Fordu pocne da bezi a ti mu ponovis e nije tamo nego ovamo... a on ti kaze znam nego idemo okolo da ih navatam sa ledjaaaaaaaa...

:: Isšadoše pendreci pametniji od svih ostalih
U poslednje vreme ih tamane ko buba svabe ali to i zasluzuju jer su se u te insekte i pretvorili...

Kad sam poceo da posecujem forum bio sam daleko van otecestva i potpis je bio `Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!` a sad je ovo dole...

Tomato Republic Of Serbia !!!

P.S. Tomato je zato sto su banane i piperke vec rezervisane pa je samo ovo preostalo sem mozda Rotten Tomato Republic of Serbia !!!

P.S.S. Prestanite da hranite ZVER !!!
CrowBgd Zanimljivo 22.12.2011. 06:41 #386087

broj poruka: 1376
Pa lepo je to s to me ispravi za propust u pisanju. Uvek je bilo da nepismeni na kraju brane prepismene. Uvek je seljak isao prvi i gurao nos gde nu nije mesto. Nije poenata teme bila da Aco....ili Aca nadje gresku nego....E sad nacionalizam. Pa Ja volim sto sam Srbin,volim sto je moj deda i cukun deda bio seljacina i branio rodnu grudu.
JSO znas ....da nije bilo tih `kriminalaca` pola se policije i vojske sa Kosova ne bi vratilo,da ne pisem dalje. 5. Oktobra bi demokrate pobedile malo sutra da su crvenkape odradile naredjeno.
Grehota je ...ili bese greota? Sto nas narod je izgubio svaki smisao za postojanje sebe,te svakakve gluposti vidi a poentu ne.
A tebi Mixx da kazem isto da da li je ili je dali ili da li je Sbski iili Spski nije toliko vazno ako ne skapiras poentu onoga sto je `tvrdi pravoslavni`.

Operater mozda imam i zajednicke prijatelje

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2122209

strela75 Vreme je neprijatelj zivota... 22.12.2011. 07:19 #386093

broj poruka: 1590
... ali se zivot brani (od vremena) reprodukcijom.

E pa braco Srbi, navalite na `sestre` Srpkinje, pa kad nas bude 30-40 miliona, onda ce drugacije pricati sa nama. Ovako smo sitni - da bi bili bitni. I mozemo i svi da izginemo (sto smo dokazali u proslosti), samo cemo sebe izbrisati sa karte nacija, a postici necemo nista.

Znaci, minimum dvoje dece po porodici i onda za 20-30 godina, mozda budemo nesto.

Ameri podrzavaju siptare izmedju ostalog, jer su oni perspektivna nacija u ovom regionu. Njih ce biti i za 50-100 godina, tako da ako sada uspostave `odnose`, imace sa kim da rade i za 50-100 godina. Nas verovatno tad nece ni biti (ako se nastavi trend pada populacije), pa nema potrebe da razgovaraju sa `starcem , na umoru` (dogovori sa nama bi bili, kao da se dogovaras o buducnosti sa dedom od 75 godina i planiras sta cete zajedno da radite za 60 godina). Mislite o tome, jer su i problem i resenje problema u nama.

Pozdrav.
-
Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality

saladin @strela75 22.12.2011. 10:16 #386124

broj poruka: 229

Nista pametnije nisam skoro procitao a potpis ti je najveca isitina u danasnjem svetu....

steta sto to mnogi jos ne kapiraju
Dexter013 E jbg 22.12.2011. 10:40 #386131

broj poruka: 17098
Rat je kao i sve ostalo biznis-posao, ulozim to i to dobijem to i to,
Ako si glup ne ratuj, ako si siromasan , ne ratuj. Cisto dokaz je to da 80% ove zemlje visi po splavovima i na istima slusa grand i slicna pink sranja, a kod kuce umire od smeha na Kursadzije...

U rat se ne ide kada znas da ces da izgubis ili da otimas tudje, Kosovo su nam uzeli Amerikanci + Evropa a ne retardirani Shiptari, sagni glavu i samo mudro , pa vratis Kosovo kasnije kad imas cime da se kurcis ili da ponudis nesto.

A ovo majmunsko busanje u grudi moze samo zlo da nam donese
smrt i jos goru bedu i sirotinju od trenutne, sto znaci sankcije izlocija teska tuga i jos teza beda...

Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz
Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz
GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13
MBO:AM3+ Asus M5A97
Case:CoolerMasterElite430
PSU:Chieftec 650w a85
CpuCooler:TitanVanesa
Mis: Mx518
Philips 22

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
strela75 @saladin 22.12.2011. 11:12 #386139

broj poruka: 1590
Onda u akciju :):):) i prenesi shvaceno dalje.

Pozdrav.
-
Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs