Lik je kao i vecina gradske, barem moje ekipe u nedelju ujutru posle trance-a. To sto ovde ima pacenika koji ne dizu dupe iz fotelje i koji svrsavaju na novu graficku umesto da nadju ribu i prestanu da se bave tudjim zivotima, nije problem ostalih.....)
:: :: :: :: Lik je kao i vecina gradske, barem moje ekipe u nedelju ujutru posle trance-a. To sto ovde ima pacenika koji ne dizu dupe iz fotelje i koji svrsavaju na novu graficku umesto da nadju ribu i prestanu da se bave tudjim zivotima, nije problem ostalih.....)
Lik je na speed-u,a ne na dopu,ili slicnim `spustalicama`
:: Ovaj ako nije uzeo onu Rusku nesrecu, evo gde sam : :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: :: :: Tip je više zbunjen od dva ludaka u buretu :: :: :: :: servispc bre :: :: :: ::
:: :: :: :: Lik je kao i vecina gradske, barem moje ekipe u nedelju ujutru posle trance-a. To sto ovde ima pacenika koji ne dizu dupe iz fotelje i koji svrsavaju na novu graficku umesto da nadju ribu i prestanu da se bave tudjim zivotima, nije problem ostalih.....)
I ja sam `Gradski` ali nisam degenerik. Ima nas i takvih :)
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
nije ovo speed za one koje interesuje po pokretima tikovima i reflexima ovaj je uzeo vecu kolicinu Ice-a ili cist MDMA ali je prso ko konj nemoze da se iskulira sekunde zato mi je smesno
Spid ne spusta, a lako moze biti mdma ili esid. NZXT Hades modded Asus M4A88T-V EVO Gemini II Coolink 120Px2 Phenom II X6 1605T @ 3.7Ghz Kingston HyperX 2x2GB DDR3 1600mhz Powercolor 6850 1GB DDR5 @ 950/4400Mhz WD Caviar Blue 320GB 7k 16MB Cooler Master M520w Modular
:: :: Lik je na speed-u,a ne na dopu,ili slicnim `spustalicama :: :: :: Ovaj ako nije uzeo onu Rusku nesrecu, evo gde sam : :: :: :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: :: :: :: :: Tip je više zbunjen od dva ludaka u buretu :: :: :: :: :: :: servispc bre :: :: :: :: :: ::
Kakve je ovaj molekule konzumirao A vi se ovde utrkujete kao ja znam bolje sta je on koristio i kurcite se znanjem narkotika jadni ste Crko dabogda svaki narkoman
:: sta god da je, lik ja dao pare za gudru da se lepo provede a ovi ga cimaju... :: :: __________________________________________________ :: http://img810.imageshack.us/f/useyourcpu.jpg :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.