Dobre reflekse ima gosha iz Az Alkmara. I ako mu je huligan kukavicki sa ledja dolazio. Licno ne volim nasilje, ali mi je drago sto ga je gosa sutnuo koji put.
Ma ovog huligana prvo prebiti na mrtvo ime, dok mu svaku kost ne polomis, a onda jedno 10 godina robije. Pa neka ponovo utrci u teren kad bude imao 30 godina.
A jos uvek se ne zna da li ce se utakmica registrovati sa 3:0 za Ajax ili ce se odigradti druga.
Sve u svemu, najace je sto je skinjara prosao kao sto i obicno prodje kada nisu u grupi :) Blam :) Jos da ga redar nije zastitio, pocepao bi ga gosa kao pijan `Politiku`.
Bio sam u Engleskoj na utakmici arsenala , kamere snimaju svaki deo stadiona , na stadionu imaju sudije koje te ODMAH direktno salju u zatvor cim im se pusti snimak gde pravis sranja, nema da se tegli postupak da ne dolazis na sudjenje i slicno. Bacis upaljac na teren nebitno da li si nekoga pogodio ili ne, zatvor 2 godine.
Ali to se na svima isto primenjuje nema selktivno i eto mirni ko bubice , a ograda nema zicu i na metar od terena je...
Sve se moze kad se hoce.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
Inace Englezi su najpoznatiji pod divljastvu po stadionima pogotovo tokom 1970-80 odatle i potice rec huligani bas zbog njih i oni su pravili mnogo veci haos nego ovi kod nas a vidi ih sad sede ko u pozoriste :))
Nas bi bombardovali zbog ovog. jebala ih evropska unija i njihova kultura eto ima svima a mi srbi smo kao najgori holandija zemlja droge pocrkali svi dabogda
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.