Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
Napokon i kod nas !
STRANA 1 OD 2  
Dexter013 Napokon i kod nas ! 11.01.2012. 14:33 T42516

status: user
broj poruka: 17098
Doneli su zakon - > http://goo.gl/ZM3HO

A kako je to u stvarnom zivotu:

Nova ujdurma nevladinih organizacija kojom je zabranjeno dirati decu rukom kad počnu da divljaju nego mu se mora objasniti razgovorom šta ne sme da radi. Oće da donesu zakon kojim bismo podsećali na Šveđane valjda, a sve po principu žaba digla nogu.
Drugim rečima, komplikovano vaspitanje, koje uz to i ne radi.

ne-fizičko
1. Klinja provalio kako se izduvava guma na autu, pa isprobava u garaži.
-Nemoj sine, nije lepo to što radiš.
-Ha! (nastavlja da izduvava)
-Nemoj molim te, nije lepo tata ne može da vozi kola posle.
-Haha! (nastavlja)
-Povređuješ tatina osećanja time što izduvavaš gume.
-Šta je to osećanja? (nastavlja)
-To ti je sine kad.... Pa nemoj i drugu!

Zaključak:
Tri izduvane gume i četvrta načeta. Dosadilo mu.

2. Klinja uzeo da gura šrafciger u utikač
-Nemoj, to je opasno!
-Šta? (nastavlja da gura)
-To da guraš. Može da te drmne struja.
-Kako? (nastavlja da gura)
-Pa tako što... Neeee!

Zaključak:
Kuršlus.

fizičko
1. Klinja provalio kako se izduvava guma na autu, pa isprobava u garaži.
:fljus: marš u sobu!
-KMEEEEEeeeeeee...

Zaključak:
Načeta guma.

2. Klinja uzeo da gura šrafciger u utikač
:fljus: Pizda ti materina detinja šta radiš to!
-KMEEEEEeeeeeee...

Zaključak:
Živo dete.

Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz
Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz
GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13
MBO:AM3+ Asus M5A97
Case:CoolerMasterElite430
PSU:Chieftec 650w a85
CpuCooler:TitanVanesa
Mis: Mx518
Philips 22
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Milunka Re: Napokon i kod nas ! 11.01.2012. 14:58 #390347

broj poruka: 1624
Realno gledano,ovako cu ja za par godina svoje dete da vaspitavam - FIZICKI :-)

A ko mi kaze suprotno i sa njim cu da se obracunam - fizicki...

asus p7p55d-e & intel i7 860 @3,8Ghz/Sapphire 5850/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/ssd patrior 60gb + samsung f4 2tb.

:: Doneli su zakon - > http://goo.gl/ZM3H
::
:: A kako je to u stvarnom zivotu
:: Nova ujdurma nevladinih organizacija kojom je zabranjeno dirati decu rukom kad počnu da divljaju nego mu se mora objasniti razgovorom šta ne sme da radi. Oće da donesu zakon kojim bismo podsećali na Šveđane valjda, a sve po principu žaba digla nogu
:: Drugim rečima, komplikovano vaspitanje, koje uz to i ne radi
:: ne-fizičk
:: 1. Klinja provalio kako se izduvava guma na autu, pa isprobava u garaži
:: -Nemoj sine, nije lepo to što radiš
:: -Ha! (nastavlja da izduvava
:: -Nemoj molim te, nije lepo tata ne može da vozi kola posle
:: -Haha! (nastavlja
:: -Povređuješ tatina osećanja time što izduvavaš gume
:: -Šta je to osećanja? (nastavlja
:: -To ti je sine kad.... Pa nemoj i drugu
:: Zaključak
:: Tri izduvane gume i četvrta načeta. Dosadilo mu
:: 2. Klinja uzeo da gura šrafciger u utika
:: -Nemoj, to je opasno
:: -Šta? (nastavlja da gura
:: -To da guraš. Može da te drmne struja
:: -Kako? (nastavlja da gura
:: -Pa tako što... Neeee
:: Kuršlus
:: fizičk
:: 1. Klinja provalio kako se izduvava guma na autu, pa isprobava u garaži
:: :fljus: marš u sobu
:: -KMEEEEEeeeeeee..
:: Načeta guma
:: 2. Klinja uzeo da gura šrafciger u utika
:: :fljus: Pizda ti materina detinja šta radiš to
:: -KMEEEEEeeeeeee..
:: Živo dete
:: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh
:: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH
:: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1
:: MBO:AM3+ Asus M5A9
:: Case:CoolerMasterElite43
:: PSU:Chieftec 650w a8
:: CpuCooler:TitanVanes
:: Mis: Mx51
:: Philips 22
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Lug Re: Re: Napokon i kod nas ! 11.01.2012. 15:05 #390348

broj poruka: 995
oćeš oćeš, kako da ne, mislim imaćeš pravo. samo što će se primeniti kaznena odredba, novčana jer budžet je prazan, zatim ti dete mogu oduzeti i predati ustanovi ili hraniteljskoj porodici, za `detetovo dobro` , normalno, troškovi će se tebi fakturisati... još će te deca, kao kod orvela, denuncirati kao zlomislitelja...jooooj, šta će sve da bude majku im jebem kontrolorsku...

AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, Geil 4*1gb Ultra, MSI HD 6870 Twin Frozr II OC, LG 204WT, HD642JJ, HD103SJ, Optiarc DVD RW AD-7200S, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, Blueberry SW-M28... A4TECH X7 G800, glodar X-7

:: Realno gledano,ovako cu ja za par godina svoje dete da vaspitavam - FIZICKI :-)
:: A ko mi kaze suprotno i sa njim cu da se obracunam - fizicki..
:: asus p7p55d-e & intel i7 860 @3,8Ghz/Sapphire 5850/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/ssd patrior 60gb + samsung f4 2tb
:: :: Doneli su zakon - > http://goo.gl/ZM3H
:: ::
:: :: A kako je to u stvarnom zivotu
:: :: Nova ujdurma nevladinih organizacija kojom je zabranjeno dirati decu rukom kad počnu da divljaju nego mu se mora objasniti razgovorom šta ne sme da radi. Oće da donesu zakon kojim bismo podsećali na Šveđane valjda, a sve po principu žaba digla nogu
:: :: Drugim rečima, komplikovano vaspitanje, koje uz to i ne radi
:: :: ne-fizičk
:: :: 1. Klinja provalio kako se izduvava guma na autu, pa isprobava u garaži
:: :: -Nemoj sine, nije lepo to što radiš
:: :: -Ha! (nastavlja da izduvava
:: :: -Nemoj molim te, nije lepo tata ne može da vozi kola posle
:: :: -Haha! (nastavlja
:: :: -Povređuješ tatina osećanja time što izduvavaš gume
:: :: -Šta je to osećanja? (nastavlja
:: :: -To ti je sine kad.... Pa nemoj i drugu
:: :: Zaključak
:: :: Tri izduvane gume i četvrta načeta. Dosadilo mu
:: :: 2. Klinja uzeo da gura šrafciger u utika
:: :: -Nemoj, to je opasno
:: :: -Šta? (nastavlja da gura
:: :: -To da guraš. Može da te drmne struja
:: :: -Kako? (nastavlja da gura
:: :: -Pa tako što... Neeee
:: :: Kuršlus
:: :: fizičk
:: :: 1. Klinja provalio kako se izduvava guma na autu, pa isprobava u garaži
:: :: :fljus: marš u sobu
:: :: -KMEEEEEeeeeeee..
:: :: Načeta guma
:: :: 2. Klinja uzeo da gura šrafciger u utika
:: :: :fljus: Pizda ti materina detinja šta radiš to
:: :: -KMEEEEEeeeeeee..
:: :: Živo dete
:: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh
:: :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH
:: :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1
:: :: MBO:AM3+ Asus M5A9
:: :: Case:CoolerMasterElite43
:: :: PSU:Chieftec 650w a8
:: :: CpuCooler:TitanVanes
:: :: Mis: Mx51
:: :: Philips 22
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dexter013 E jbg Milunka 11.01.2012. 15:06 #390349

Kakav si seljak zaostali i primitivac, nisi ti za evropu srbendo jedna balkanska, sramoti se !

Aj sad ozbiljno, ti frikovi ne razlikuju fizicko prebijanje-zlostavljanje
od lupanja po guzi ili ruci, njima je to sve isto- fizicko kaznjavanje...

Philips 22

Lug znaju, znaju 11.01.2012. 15:14 #390352

broj poruka: 995
oni, i to dobro, razliku između zlostavljana i vaspitanja, nego im je lakše da sve strpaju u isti koš, samo hoće da ti decidno stave do znaja da su deca vlasništvo države, i da ti sa državnom imovinom ne možeš kako ti oćeš. već da živiš sa svešću da ti se uvek može oduzeti.

AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, Geil 4*1gb Ultra, MSI HD 6870 Twin Frozr II OC, LG 204WT, HD642JJ, HD103SJ, Optiarc DVD RW AD-7200S, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, Blueberry SW-M28... A4TECH X7 G800, glodar X-7

toothless Lepo je to zamišljeno sve... 11.01.2012. 15:31 #390356

broj poruka: 3241
zbog velikog broja psihopata koji sve redom vaspitaju batinama, počevši od psa ili mačke, preko deteta, pa sve do supruge.Po meni je u redu zapretiti drakonskom kaznom za neke stvari, ali svuda se nađe prostor za zloupotrebu zakona.
Činjenica je da u Srbiji postoji veliki broj majmuna koji besomučno prebijaju žene i decu, pa otud i ideja za ovako nešto.Ali, teško je postaviti granicu između packi i bespotrebnog batinanja tj. prekomerne upotrebe sile, baš kao kod policije.Ne možeš zakonom ograničiti `dozu` batina ili jačinu `vaspitnog` udarca, ali možeš zapretiti drakonskom kaznom, tako da svako dva puta razmisli pre podizanja ruke.E, sad, što će biti dece koja će pretiti roditeljima da će ih prijaviti zbog packi, jebiga.Takvo dete će uvek naći način da zagorča roditelju život, na jedan način ili drugi.Neka deca bi to radila iz pakosti, a druga bi to uradila da bi bila u centru pažnje.
Sa jedne strane, podržavam ovakav zakon zbog pretnje velikim kaznama, ali bi se morao napraviti sistem da bi se moglo utvrditi tačno ko je psihopata, a koga je dete samo `namestilo` zato što je razmaženo.Kada sam jednom na autobuskoj stanici video majmuna koji mlati dete od 6-7 godina i čupa ga za uši dok dete histerično plače i vrišti, došlo mi je da majmuna omlatim o beton i da mu pokažem svet iz perspektive njegovog deteta.Ali, tako bi samo detetu napravio još veće sranje, jer bi ga ovaj babun verovatno još više mlatio kada bi došao kući, zato što ga je izblamirao.Za takve budale bi trebalo uvesti ovakav zakon, uz obaveznu kontrolu od strane socijalnih radnika.

https://www.mojdom.rs http://tiny.cc/msvoj
Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 4GB DDR3 - Hitachi 500GB - Asus 8600GT - LC 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 535

Sub-Z Koja sprdnja... 11.01.2012. 15:38 #390357

broj poruka: 1621
Svaki put kad pomislimo da smo dotakli dno, potonemo još malo...Biće smešno kad deca, koja su ionako danas sve retardiranija, shvate da ih zakon štiti od roditelja...Evo mali od komšije po ceo dan igra igre, a kad mu ćale kaže da je vreme za spavanje počinje da vrišti, valja se po podu, i kao grand finale, udara glavom u zid?! I šta, treba da mu ukaže `da nije lepo da radi to`....sad još treba ova govna iz raznih EU tela da nam govore kako decu da vaspitavamo...
Fiat iustitia, et pereat mundus

Stripy Re 11.01.2012. 15:44 #390359

broj poruka: 4163
http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=FN18-hMvWAU

servispc bre

Dexter013 +1 11.01.2012. 15:45 #390361

Jedan od komentara:

Kad `drzava ` bude brinula da ja imam pristojan posao,
da deciji dodatak bude 10 000 a ne 1000 RSD,
da skolska torba za moje prvace ne bude 10 kg,a ona ima 20 kg.
Da sa svojim primanjima mogu odvesti dete iz grada...makar i na selo ako ne na more...
kad ova drzava bude brinula o mojoj deci makar i 1% koliko se ja borim i brinem.
Nek zabranjuje da vaspitavam.
Kad ociste skole i gradove od specijalnog oruzja-droge i kriminala,neka mi zabrani da `ubijem Boga` u njima ako primetim lose drustvo i drogu,alkohol,kriminal i prostituciju...
Ne `kroji mi kapu ` ova `drzava` ni tamo gde treba e nece ni gde ne treba.
Bolje ja da bijem moju decu kad su bezobrazna i zatrovana ovim `drustvom` nego da ih bije zivot,policija,institucije sa kvazi moralom.

Ja cu ih `tuci` mnogo bezbolnije i sa mnogo vise ljubavi koju ce oni razumeti i odrasti u samokontrolisane i normalne svesne ljude.

Philips 22

x3msvabo Re: Lepo je to zamišljeno sve... 11.01.2012. 16:23 #390372

broj poruka: 291
sto jeste jeste, ne znam sto neki ljudi ne shvataju da se deca mogu sasvim dobro odgajati bez batina. pod batinama podrazumevam naravno prave batine, gde ne spada malo ih udariti po dupetu ili tako nesto, sto naravno skoro nijedno dete nece ni prijaviti kao zlostavljanje..... a da treba da se uvede ovakav zakon treba itekako, s obzirom da kod nas i dalje u velikom broju slucajeva vlada pravilo da je batina iz raja izasla...... nisam jednom video kako roditelji samaraju dete na ulici samo zato sto je uradilo nesto nesvesno, i kad ga isprebijaju ne zna ni sta je pogresilo niti zasto je dobilo batine.... recimo video sam coveka u Baru jednom u Crnoj Gori koji je tukao dete zato sto nije moglo da prepozna Seku Aleksic iz novina koje mu je on pokazivao?!?!?!?! i bas takva deca posle i postanu nasilnici jer ce tuci svakog cije se misljenje po necemu razlikuje od njihovog..... a jebem mu mater ja sam odgajan bez batina ali sam nekad dobio po guzi ili po ruci kad nesto ne treba da radim, i o svemu mogucem se pricalo sa mnom jer su roditelji ma koliko radili i ne imali vremena uvek imali istog za mene....

Case: CM 690 (Cooler master)
Motherboard: GA-790XT-USB3 (gigabyte)
Proc: Phenom II x2 550
Graphic card: gigabyte 6870
RAM: 2 x 2GB DDR3 @ 1600MHz (patriot)
HDD: WD 500 GB + external hard drive 1TB
Psu: axp 630w

:: zbog velikog broja psihopata koji sve redom vaspitaju batinama, počevši od psa ili mačke, preko deteta, pa sve do supruge.Po meni je u redu zapretiti drakonskom kaznom za neke stvari, ali svuda se nađe prostor za zloupotrebu zakona
:: Činjenica je da u Srbiji postoji veliki broj majmuna koji besomučno prebijaju žene i decu, pa otud i ideja za ovako nešto.Ali, teško je postaviti granicu između packi i bespotrebnog batinanja tj. prekomerne upotrebe sile, baš kao kod policije.Ne možeš zakonom ograničiti `dozu` batina ili jačinu `vaspitnog` udarca, ali možeš zapretiti drakonskom kaznom, tako da svako dva puta razmisli pre podizanja ruke.E, sad, što će biti dece koja će pretiti roditeljima da će ih prijaviti zbog packi, jebiga.Takvo dete će uvek naći način da zagorča roditelju život, na jedan način ili drugi.Neka deca bi to radila iz pakosti, a druga bi to uradila da bi bila u centru pažnje
:: Sa jedne strane, podržavam ovakav zakon zbog pretnje velikim kaznama, ali bi se morao napraviti sistem da bi se moglo utvrditi tačno ko je psihopata, a koga je dete samo `namestilo` zato što je razmaženo.Kada sam jednom na autobuskoj stanici video majmuna koji mlati dete od 6-7 godina i čupa ga za uši dok dete histerično plače i vrišti, došlo mi je da majmuna omlatim o beton i da mu pokažem svet iz perspektive njegovog deteta.Ali, tako bi samo detetu napravio još veće sranje, jer bi ga ovaj babun verovatno još više mlatio kada bi došao kući, zato što ga je izblamirao.Za takve budale bi trebalo uvesti ovakav zakon, uz obaveznu kontrolu od strane socijalnih radnika.
:: https://www.mojdom.rs http://tiny.cc/msvoj
:: Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 4GB DDR3 - Hitachi 500GB - Asus 8600GT - LC 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 53
Pisko Codex Alimentarius 11.01.2012. 17:42 #390376

broj poruka: 6670
... kome nije dosadno, i razume teorije zavere (ne protusrpske ovaj put, već globalne) neka pročita šta je ovaj kodeks genetski modifikovane hrane, a, neka malo otvori oči ŠTA SE VEĆ desilo u našem školskom sistemu uz ovo što sada vidite da se dešava, tiha voda breg roni - proces idiotiziranja je uveliko počeo, ne samo pinkom.
LM, zakoni o zabrani fizičkog `maltretiranja` dece su štetni a izgovor da premlaćivanje nije dobro, jednako je glup - svako preterivanje nije dobro, pa tako ni ljubav prema deci koja se u preteranom obliku očituje kao silovanje i seksualno zlostavljanje godinama, za koje, isti ti čuvari zakona, gle čuda, sada izboriše `humanije` kazne za decojebce, za koje ništa do smrti ne valja...
LM2, šta je cilj zabrane fizičkog kažnjavanja tupavom zamenom šaptanjem gluvima - to da se deca koja su inteligentna (a ta su redovno `živa`, nemirna, radoznala... idiotskim uvezenim rečnikom: HIPERAKTIVNA), KAO na zapadu, americi... kljukaju lekovima NON STOP. Nema vike na decu, nema fizičkog kažnjavanja... ako ne slušaju, a, ni jedno imalo inteligentno dete neće vas poslušati ako baš ne mora, i ako od početka nije naletelo na zadatu granicu - e, onda vam proglase dete hiperaktivnim (kakav idiotizam), i, prepišu mu kuru non-stop kljukanja sedativima. Tako se stvara nacija morona i poslušnika, farmakomafija trlja ruke, prosvetni sistem uživa jer sa po` q radi posao bez zamaranja, a što ne reći, i neki roditelji imaju rešenje za `preživu` decu, malo da ih `usmrte`... E, to vam je bliska budućnost.

... inače, u cilju promovisanja pederastije, da li ste znali da nastavnici i profesori višene smeju da koriste izraze `tvoj otac` ili `tvoja majka` kada se obraćaju mučenicima, već: `jedan od roditelja`, zato jer bi, jeli, oba mogli da budu tate, pa da se jedan ne uvedi... Pogledajte malo obrasce, udžbenike, oslovljavanja i pozive iz škola, na mnogim mestima postoji. Tačno je da neki pružaju otpor, što zbog uvreženog inaćenja, što zbog kulture i samosvesti, ali, tiha voda breg roni..

Budale veruju u sreću.

vepromon re 11.01.2012. 17:47 #390377

broj poruka: 522
Mislim da ceo zakon ima dva problema:

1) Sa pravne tacke gledista, svaki zakon se sastoji od dispozicije (pravila ponasanja) i sankcije (represivnog dela). Dispozicija je u ovom slucaju malo razblazena onim delom `zdravlja deteta`. Moralno zdravlje se danas smatra zdravljem koliko i fizicko, tako da ce svaki iskusniji advokat/sudija ovo moci da zloupotrebljava do odredjene mere. S druge strane, sankcija nije propisana (ne da je ja videh, a mrzi me da listam ceo zakon).

2) Dete ce moci da prijavi roditelje. Sto i nije tako lose. Nasilnike i treba kazniti potpunim ili delimicnim lisenjem roditeljskog prava. Ovo iako lepo zvuci, otvara mogucnost da pojedina razmazena deca iz obesti prijavljuju roditelje, sto nagomilava sudske procese kojih i incae ima previse, a sa druge strane opet - na papiru to je navodno zastita, ali aj da vidim koje ce normalno dete da prijavi oca ili majku od kojih ekonomski zavisi, zato sto mu je udario samar.

Mislim da je ovo generalno neophodan zakon, ali ne za Srbiju i ne sada. Starom sistemu zastite deteta u principu nije nista falilo, ali je zbog usaglasavanja sa evropskom regulativom bitno da se ovde digne prasina oko donosenja proevrpskih zakona. Ovo samo blago, i to vrlo blago ogranicava samovolju fizickog kaznavanja, ali osnovni problem ne resava:

- I dalje ce biti roditelja nasilnika
- I dalje ce biti dece kretena
i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz,
MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb

JOSILENKO ... 11.01.2012. 17:50 #390379

broj poruka: 1013
Svedjani su glupi, nisu pametni ko mi.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
toothless Re: Codex Alimentarius 11.01.2012. 18:03 #390381

broj poruka: 3241
Poznato je meni, vrlo dobro.
Iako je kod nas donesen zakon protiv uvoza i prodaje genetski modifikovane hrane, semena i ostalog, Matijević, Carnex, Delta Agrar i još dosta firmi se uveliko hvali Codex alimentarius standardom i uvozi seme i ostale proizvode MONSANTO korporacije, koja je glavni proizvođač genetski modifikovane hrane.Iako javno ističu oznaku Codex alimentarius standarda, sve navedene firme negiraju da je u pitanju genetski modifikovana hrana, iako svi nabavljaju sve od MONSANTO korporacije.na primer, SVI usevi Delta agrara su zasejani njihovim semenom.Ovo će trajno uništiti svu plodnu zemlju zasejanu navedenim semenom, i bićemo uslovljeni da samo uzimamo njihovo seme jer će samo ono moći opstati u zagađenoj zemlji.

Kada pogledate cene kilograma piletine, svinjetine i ostalog mesa, i uporedite ga sa cenom kilograma Šunke, slanine, i ostalog, videćete da tu računica debelo smrdi.na primer: Piletina je recimo 300 din/kg, a kilo čistog pilećeg parizera 240din.Koliko čistog mesa treba za kilogram parizera ili šunke, plus troškovi obrade, proizvodnje, porez,...

Odavno ne kupujem hranu sa oznakom standarda Codex alimentarius upravo zbog njihovih glavnih principa, a to su:
1. SVO meso životinja koje je namenjeno za ljudsku ishranu MORA biti genetski modifikovano, tretirano antibioticima, i MORA biti podvrgnuto određenoj dozi zračenja, da bi bilo `bezbedno i zdravo`.

2. SVO seme biljaka za ljudsku upotrebu MORA biti genetski modifikovano, i mora biti otporno na DDT i sve ostale najgore i najteže zabranjene otrove, kako bi zemljište gde se seme zasadi moglo biti tretirano navedenim otrovima.Iako nisu urađena NIKAKVA istraživanja o mogućim posledicama genetski modifikovane hrane i semena tretiranog otrovima, oni tvrde da će to biti zdravije za ljude.(Tako su tvrdili i za izmišljeni pičiji grip)

3. Svi prirodni preparati moraju biti zabranjeni zbog `štetnosti`, a biće zakonom dozvoljeno samo korišćenje proizvoda farmaceutskkih kompanija.

Ima toga još, da ne odemo mnogo u off...otvoriću temu o ovome kad budem imao vremena.

Slažem se sa tobom, Pisko, da su svi zakoni zloupotrebljeni i iskrivljeni da bi koristili određenim grupama ljudi.

https://www.mojdom.rs http://tiny.cc/msvoj
Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 4GB DDR3 - Hitachi 500GB - Asus 8600GT - LC 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 535

:: ... kome nije dosadno, i razume teorije zavere (ne protusrpske ovaj put, već globalne) neka pročita šta je ovaj kodeks genetski modifikovane hrane, a, neka malo otvori oči ŠTA SE VEĆ desilo u našem školskom sistemu uz ovo što sada vidite da se dešava, tiha voda breg roni - proces idiotiziranja je uveliko počeo, ne samo pinkom
:: LM, zakoni o zabrani fizičkog `maltretiranja` dece su štetni a izgovor da premlaćivanje nije dobro, jednako je glup - svako preterivanje nije dobro, pa tako ni ljubav prema deci koja se u preteranom obliku očituje kao silovanje i seksualno zlostavljanje godinama, za koje, isti ti čuvari zakona, gle čuda, sada izboriše `humanije` kazne za decojebce, za koje ništa do smrti ne valja..
:: LM2, šta je cilj zabrane fizičkog kažnjavanja tupavom zamenom šaptanjem gluvima - to da se deca koja su inteligentna (a ta su redovno `živa`, nemirna, radoznala... idiotskim uvezenim rečnikom: HIPERAKTIVNA), KAO na zapadu, americi... kljukaju lekovima NON STOP. Nema vike na decu, nema fizičkog kažnjavanja... ako ne slušaju, a, ni jedno imalo inteligentno dete neće vas poslušati ako baš ne mora, i ako od početka nije naletelo na zadatu granicu - e, onda vam proglase dete hiperaktivnim (kakav idiotizam), i, prepišu mu kuru non-stop kljukanja sedativima. Tako se stvara nacija morona i poslušnika, farmakomafija trlja ruke, prosvetni sistem uživa jer sa po` q radi posao bez zamaranja, a što ne reći, i neki roditelji imaju rešenje za `preživu` decu, malo da ih `usmrte`... E, to vam je bliska budućnost
:: ... inače, u cilju promovisanja pederastije, da li ste znali da nastavnici i profesori višene smeju da koriste izraze `tvoj otac` ili `tvoja majka` kada se obraćaju mučenicima, već: `jedan od roditelja`, zato jer bi, jeli, oba mogli da budu tate, pa da se jedan ne uvedi... Pogledajte malo obrasce, udžbenike, oslovljavanja i pozive iz škola, na mnogim mestima postoji. Tačno je da neki pružaju otpor, što zbog uvreženog inaćenja, što zbog kulture i samosvesti, ali, tiha voda breg roni.
:: Budale veruju u sreću.
codeus ... 11.01.2012. 18:10 #390383

broj poruka: 4054

nemam dece jos .. ali ljudi oko mene imaju ..

packe i sljap po guzi je normalna vaspitna mera .. ukoliko se umereno i odmereno koristi za bas krizne situacije ...

naravno ne 100x na dan ..

po ovom prepisanom zakonu u cijoj formi i sadrzaju apsolutno ni jedna zemlja nema .. nikakav fizicki kontak prilikom `kaznjavanja` nije dozvoljen !!!! nikakava ..
ako neko vidi drzava ce vam oduzeti dete i dati nekom gey paru na `cuvanje` !!!!

e srbijo zemljo pedera ...

za fizicko maltretiranje dece vec postoji krivicni zakon (odavno .. pa nismo neandertalci) koji to sankcionise ... tako da je ovaj zakon - smejurija

u mojoj blizini ima roditelja koji kaznjavaju decu pruticem i sljapom po guzi kada to zasluze .. i takva deca su - kuuultuurna

a ima ii drugih roditelja koji neodobravaju nikakve fizicke packe .. ee sta njima deca rade .. pa to nije normalno .. da ti dete od 4 godine (kada su naj nesnosniji) jebe mater uzduz i popreko ... e kad neces da ih lupis po guzi onda trpi psovke .. lupanje vratima.. razbijanje escajga ... smejem im se to kad vidim .. i oni tvrde da tako treba i to je ispravan nacin vaspitanja ... he he he ko vas hebe oterace vas deca u ludnicu pre nego sto napune 18..

Ishmerish Aj sad da cujem kod vas jebivetara koji ste pro orijentisani 11.01.2012. 18:10 #390385

broj poruka: 7285
za ovu umnobolnost umnobolnika koji nas vode(na klanje) nije dobio batine u detinjstvu????

I sta?, hoceteda kazete da su bile ne opravdane i nicim izazvane????, pa mene su bicem rokali za medalju a sta sam radio dobro sam i prosao.

Da dete mozes bez batina i autoriteta neke stvari objasniti i pravilno vaspitati to onda nebi bila deca vec mali savrseno svesni ljudi.

Posto to nije slucaj i posto su oni daleko od zrelo izgradjene individue najgore sto im mozete uciniti je da usled nedostatka potpunog vaspitanja(pod ovim OBAVEZNO ulaze batine)oni negde u odrastanju skontaju da ne mora svaka akcija da ima reakciju i svako delo posledicu.

Pa onda iz toga izlaze starsne stvari i pojedinci. Daleko je sad vise maloletnicke delikvencije i stravicnih zlocina pocinjenih od strane upravo dece iz novog doba.

Ja imam cerkicu od skoro sedam godina i ako treba cu da je snimim sledeci put kad zasluzi batine i okacim gde god vi to hocete, pa da vidim te kurajbere koji ce da i kazu nesto!

Dosta je bre bilo da seru po nama, sad je vec vreme da pocne stoka da se trebi !!!!

Lala 4ever!
http://fwd4.me/zCE

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

ilicstefan Evo ti čist primer 11.01.2012. 18:13 #390387

broj poruka: 1577
Bio sam pre dva dana kod burazera na slavi, tu su bila i dva neka klinca, 5-6 godina obadvoje. Oboje nemirni samo tako, pravi antihristi. Počeli su prvo da se jure po sobi, zatim da se tuku, da se zavlače iza kauča i iza fotelje, da se valjaju po podu i na kraju su počeli da se gađaju čačkalicama i da se psuju. Tu mi pukne film i izderem se na obadvoje kao magarac. Oboje su seli i bili su mirni.

I šta sad, pošto sam se izdrao na njih, ili ne daj bože ako sam ih slučajno pipnuo mogu u zatvor jer to zakon ne dozvoljava. Šta sam trebao da radim, da čekam da potegnu noževe i viljuške i da izvade nekome oči. I da im pritom pričam kako to nije lepo i kako je to ružno, malo sutra će on mene da sluša, nego se smeje kao debil dok baca čačkalice na onog drugog.

Umesto da se neko seti pa da ukine onaj PDV što su nalepili na proizvode za bebe i da malo olabave sa porezima kod bračnih parova sa decom, oni se uhvatili ovog zakona.

Stvarno nemam reči.

Hoće li neko sladoled?

http://bit.ly/pv60

DmasteRNo1 Što smo tražili to smo i dobili 11.01.2012. 18:18 #390390

broj poruka: 6106
a mogu i da se kladim da ćemo iste ove seronje izabrati i na sledećim izborima da nas vode u propast pod izgovorom da nas vode u jebenu EU.

i5 2500K, MSI Z68A-GD65 (G3), HyperX Grey 2×2GB DDR3 1600, Samsung F3 500GB + F4EG 2TB, Sapphire HD 6950 1GB, Dell U2412M, Asus Xonar DX, Altec ATP-3, Procase Nitro AX, CFT-650-14CS

ilicstefan Ja znam za koga ću da glasam 11.01.2012. 18:20 #390391

broj poruka: 1577
A to je Mister X. Pitate se kako glasati za njega, vrlo lako i lepo, u gornjem desnom uglu papira staviš hemijsku, vučeš ruku u pravcu donjeg levog ugla, onda zatim staviš hemijsku u gornji levi i ideš do donjeg desnog ugla i VOILA! Eto mister x-a.

Preporučujem i vama da glasate za njega.

Hoće li neko sladoled?

http://bit.ly/pv60

codeus Re: Ja znam za koga ću da glasam 11.01.2012. 18:22 #390394

broj poruka: 4054

ko god da dobije najvise glasova - DS uvek dobije na brojanju :) .. glasacki spisak je jos uvek sa nepostojecim Albancima :)

:: A to je Mister X. Pitate se kako glasati za njega, vrlo lako i lepo, u gornjem desnom uglu papira staviš hemijsku, vučeš ruku u pravcu donjeg levog ugla, onda zatim staviš hemijsku u gornji levi i ideš do donjeg desnog ugla i VOILA! Eto mister x-a
:: Preporučujem i vama da glasate za njega
:: Hoće li neko sladoled
:: http://bit.ly/pv6
Oliverikus Svaki zakon 11.01.2012. 18:57 #390413

broj poruka: 40
je dobar ako je isti za sve! Ovaj navedeni je samo iskarikiran i lose preveden sa nekog zapadnog podrucja. Kod nas je neprimenjiv bas zbog ekstremne promene u vaspitavanju, ali ima dobru podlogu, za dobro deteta.
Licno, odrastao sam u porodici koja bi dobila dve dozivotne robije primenom ovakvih zakonskih odrebi. Zato mislim da zakon nije ni los kao ideja, ali da se malo koriguje.
Imam cerku od 15 i sina koji 17. januara puni 4 godine. Ni cerka ni sin nisu nikada dobili batine, cusku, samar ili bilo sta slicno.I nece! Kazni ima, ali ni jedna nije bolna fizicki niti se moze klasifikovati kao psihicko maltretiranje. Radio sam samo suprotno od onoga sto su radili moji roditelji, i imam decu sa kojom se ponosim. Oni koji me licno znaju, (sa foruma) znaju o cemu pisem.
Zato razmislite pre nego sto odlucite da udarite dete, bez obzira da li zakon to odobrava ili sankcionise.

solaja777 Re: ... 11.01.2012. 19:14 #390419

broj poruka: 3278
eto ja imam dvoje dece i mogu reci : `batina je iz raja izasla` - naravno podrazumevano je `packe i sljap po guzi` , sa decicom nema problema gde god da odem za razliku od nekih koji svoje divljake ne umeju da vaspitaju...

Mogu da donesu kakav god hoce zakon , niko moju decu nece voleti i dati im vise(ne mislim materijalno) nego ja sam!!!

E sad polako ova zemlja tone i pretvara se u pedere, uskoro se ljudi nece ni zeniti(vec se i ne uzimaju - materijalna situacija) a kad se ozene nece ni pomisliti da imaju sopstvenu decu , jerbo ce ih dodeliti nekom pederu...

Sere mi se vishe shta pishu i donose...

:: nemam dece jos .. ali ljudi oko mene imaju .
:: packe i sljap po guzi je normalna vaspitna mera .. ukoliko se umereno i odmereno koristi za bas krizne situacije ..
:: naravno ne 100x na dan .
:: po ovom prepisanom zakonu u cijoj formi i sadrzaju apsolutno ni jedna zemlja nema .. nikakav fizicki kontak prilikom `kaznjavanja` nije dozvoljen !!!! nikakava .
:: ako neko vidi drzava ce vam oduzeti dete i dati nekom gey paru na `cuvanje` !!!
:: e srbijo zemljo pedera ..
:: za fizicko maltretiranje dece vec postoji krivicni zakon (odavno .. pa nismo neandertalci) koji to sankcionise ... tako da je ovaj zakon - smejurij
:: u mojoj blizini ima roditelja koji kaznjavaju decu pruticem i sljapom po guzi kada to zasluze .. i takva deca su - kuuultuurn
:: a ima ii drugih roditelja koji neodobravaju nikakve fizicke packe .. ee sta njima deca rade .. pa to nije normalno .. da ti dete od 4 godine (kada su naj nesnosniji) jebe mater uzduz i popreko ... e kad neces da ih lupis po guzi onda trpi psovke .. lupanje vratima.. razbijanje escajga ... smejem im se to kad vidim .. i oni tvrde da tako treba i to je ispravan nacin vaspitanja ... he he he ko vas hebe oterace vas deca u ludnicu pre nego sto napune 18.
nenika2009 .... 11.01.2012. 19:25 #390428

broj poruka: 1083
http://www.vesti011.com/2011/12/zaustavimo-napad-na-porodicu/

solaja777 Re: .... 11.01.2012. 19:37 #390431

broj poruka: 3278
ako je ovo tacan text Prednacrt-a ove ljude treba pohapsiti i pozatvarati,...

ajd samo jedan deo:
`dete sa deset godina stiče procesnu sposobnost, pa može da tuži roditelje ako ga prekorevaju zbog loših ocena ili mu ne daju dovoljan džeparac, u skladu sa njegovim shvatanjem standarda`

pa sta treba da stimulisem dete da bude los ucenik, a za dzeparac je tek ludilo, ko je ovo smislio treba odmah u aps.... strasno, bude li se vrsila propaganda homoseksualizma u tek onda ce imati ozbiljan problem,,... oni bi hteli da nam decu unapred prevaspitaju u ... e pa gospodo nece moci ove noci, ish iz mog dvorishta....

:: http://www.vesti011.com/2011/12/zaustavimo-napad-na-porodicu
mixer93 Re... 11.01.2012. 21:54 #390481

broj poruka: 4187
Da, obracunavacete se kao seljaci fizicki... Zato i jeste srbistan u takvoj situaciji u kakvoj jeste. Nije drzava kriva, nego ljudi koji cine populaciju.

mixer93 Re... 11.01.2012. 21:55 #390482

broj poruka: 4187
Naravno, nisam hteo da uvredim bilo koga sa tim seljacki. Samo kazem, realnu situaciju.

STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs