sa koga mogu da se besplatno skinu crtani filmovi koji su sinhronizovani na srpski. Prevashodno mislim na crtace koji su se vrteli pre 10ak godina na tv-u
Cuo sam da veliki broj ljudi iz Srbije koristi DC++,sto povecava sanse da pronadjes Elmera koji zbori srpski :).Inace,ja koristim e-mule i zadovoljan sam. Pozdrav!
Ne znam da li si baratao sa torrentima,ali probaj sledece: podzemlje.com crnaberza.com cinemanija.com balkan-code.com noviteti.com skines neki od programa za skidanje torrenata(micro torrent,BitComet,ABC...) i naravno na trackerima(sajtovi gde su torrenti) moras biti registrovan i paziti na RATIO(koliko uzmes ,toliko i da das). Za crnu berzu imam jos 11 pozivnica.Ako nekom treba neka se javi na PM i nema frke!! Probaj direktan download na https://www.savrseno.com pa na forumu postavi pitanje da li ce ti neko dati linkove za direktan download(preko rapida ili up......) Nadam se da sam pomogao!!
e SK je pricao nesto o tome,da prave bazu starih crtaca,traazili su da im ljudi salju,ali dokle je to stiglo nemam pojma...pogledaj na njihovom sajtu,ili pitaj na njihovom forumu..
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647692. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.